Kirjasto Jarkko Tontti Vedeeran taru
elo 30
lauantai

Risingshadow on Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto.
Tarjoamme mm. kattavan ja ajantasaisen spefikirjatietokannan, arvosteluja
uutuuskirjoista ja aktiivisen keskustelualueen!

http://www.risingshadow.fi/library_link/images/books/6630.jpg
[klikkaa suuremmaksi]

Arvosanoja 8 kpl
5.0 25%
4.5 0%
4.0 13%
3.5 0%
3.0 63%
2.5 0%
2.0 0%
1.5 0%
1.0 0%
0.5 0%


Keskiarvo 3.63

Arvosanani
star1star2star3star4star5star6star7star8star9star10

Omistan kirjan

Luen nyt

Lisää arvostelu

Lisää suosikiksi

Lukulistalle

Vedeeran taru


Julkaisupäivä syyskuu 14, 2012
Muokannut Jussi 14.09.2012


Kustantanut Otava.

Sidottu.

Haltijatyttö Vedeeran ja ihmispojan kielletty ystävyys joutuu koetukselle, kun Vedeera valitaan tärkeään tehtävään

Varo ihmisiä, pysy poissa heidän mailtaan, älä koskaan luota heihin. Näin Vaahterametsän haltijavaltakunnassa asuvalle Vedeeralle on opetettu niin kauan kuin hän muistaa. Lempipaikassaan joen rannassa hän kuitenkin tapaa ihmispoika Korilin, ja nuoret ystävystyvät.

Haltijoiden ja ihmisten suhteita kiristää arvokas helmisimpukkalöytö. Se kenelle simpukkasaari rikkauksineen kuuluu, ratkaistaan kilpa juoksulla vuoren huipulle. Sekä haltijoiden että ihmisten keskuudesta arvotaan yksi nuori edustamaan omaa maataan. Haltijoiden kuningatar vetää esiin Vedeeran nimen, ja äkkiä tytön käsissä on haltijavaltakunnan tulevaisuus. Mutta kehen voi luottaa, ja kenen puolesta taistella? Uskaltaako Vedeera toimia vastoin oppimiaan sääntöjä, jos tuntee ne vääriksi?


 Muita kirjoja joista saatat pitää
Piiri (Engelsfors-trilogia, #1) Kuikansulka (Kuikansulka-trilogia, #1) Derkinhovin musta ruhtinas (Derkinhovi, #1) Historian vartijat: Myrsky nousee (Historian vartijat, #1) Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille Lasinpuhaltajan lapset Ovi hiljaisuuteen
 Kirja-arvosteluja (yhteensä 2 kpl)
- Helinä
17.12.2012

Kirja oli ihan hyvä minun mielestäni. Tähtien määrä olisi ollut 4,5 mutta koska sitähän ei tässä nyt voida laittaa, on minun tyytyminen viitoseen. Muuten hyvä, mutta aika mitään sanomaton, jonkin ajan kuluttua en varmaankaan muista koko kirjaa. Kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä kirja, mutta en välttämättä ihan 14-vuotiaille suosittelemaan, koska itse olen 12-vuotias, eikä kirja hirveästi kiinnostanut.
Tykkää
 

- Li
10.10.2012

Todella hyvä ja opettavainen tarina ennakkoluulojen voittamisesta. Pieni miinus juonen ennalta-arvattavuudesta. Jos kirjailija päättää kirjoittaa jatko-osan lukisin sen oikein mielelläni. Kirja ei välttämättä enää 15 vuotiaana kiinnosta, mutta nyt se on minun top 10 -listalla.
Tykkää
 

Kirjasto Jarkko Tontti Vedeeran taru