Uutiset Uutiset Tervetuloa fantasiailtaan 29.10.
lauantai

• Maailmanherra
  • Echramath
  • Rauta
  • Zisatto

Warning: copy() [function.copy]: URL file-access is disabled in the server configuration in /biz/r/risingshadow.net/html/finnish/joomla/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 401

Warning: copy(http://fi.risingshadow.net/images/stories/zoom/uutiset/Sage_Bann_Rising.jpg) [function.copy]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /biz/r/risingshadow.net/html/finnish/joomla/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 401
Tervetuloa fantasiailtaan 29.10.
Kirjoittanut Dyn
05.10.2010 21:38

ImageTERVETULOA FANTASIAILTAAN Perjantaina 29.10.2010 kello 18–20 Tule ja tapaa fantasiakirjailija ANGIE SAGE sekä kotimaisia fantasiakirjailijoita! Mukana mm. Seita Parkkola, Anne Leinonen, Eija Lappalainen sekä Viivi Hyvönen.

Ilmoittaudu heti – paikkoja rajoitetusti! Fantasiailta 29.10.2010 osoitteessa British Council Finland, Urho Kekkosen katu 2 C, 00100 Helsinki

Ilmoittautumisen yhteydessä osallistut arvontaan, palkintoina mahtavia kirjapaketteja fantasiafaneille! Ilmoittautumiset (20.10.2010 mennessä) sekä lisätietoja illasta: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , 040 197 3997

www.britishcouncil.org | www.risingshadow.net | www.wsoy.fi

»minä tulen hakemaan sinua, septimus, minä löydän sinut»

Viimeksi päivitetty 07.10.2010 21:11

Uutiset Uutiset Tervetuloa fantasiailtaan 29.10.