Rauros - kirjahylly
Kirjamakuni juuri nyt

Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Minusta kirja oli tosi hyvä <3! Kirja oli koukuttava ja mukaansatempaava! Pidin eniten Jacesta! Mutta kaikki olivat hyviä. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!! Voi..olen lukenut 2-4 kertaa <3! Edelleen lempikirjani! Sarja on tullut luettua 3:sti <3! Voi että..niin ihana! Pidän Claren kirjoitustyylistä ja siitä miten hän tempaa lukijat mukaansa omaan maailmaansa <3! En laskenut kirjaa hetkksikään kädestäni! Aivan mahtava! Kyllä oli mahtava ihan ekasta sivusta lähtien ! On tuttua kaikki keijut ja ihmissudet ja noidat mutta Clare loi ihan uuden maailman Värjometsästäjiä varten <3! Olen lefankin nähnyt mutta eniten ihmettelin sitä kun Lefassa Claryllä on ruskeat/Punaruskeat hiukset ja kirjoissa taas Kirkkaan oranssit/punaiset! Siis mitä hemmettiä! No joo eihän se haittaa! Kirja on NIIN MAHTAVA, että...<3! Rakastan fantasiaa <3! Olen Tolkien-fani mutta Clare vie kyllä voiton tämän kirjan myötä <3! Isabelle ja Simon...sopivat hyvin yhteen! Mutta taas Alec ja Magnus..! Järkytyin että Clary ja Jace olivatkin sisaruksia mutta ku luin sarjaa lopppuun niin tajusin että pelkoni ei toteutunutkaan ! Pidin kirjassa eniten Jacesta <3! Ensin en tajunnut Jacen asennetta mutta kirjan edetessä hän oli sanoinkuvaamattoman IHANA <3! Minusta Simon on nörtti! Vähän tylsäkin väliillä! Välillä en jaksaisi häntä ollenkaan mutta hyvä hahmo sinänsä <3! Lukekaa ihmeessä <3
Kirja oli hyvä mutta ei aivan niin hyvä kun osasin odottaa!! Eniten olisin halunnut että kirjassa olisi ollut enemmän henkilöiden kuvailua ja näkemystä! Kirjassa oli hyvä tunnelma mutta loppu loppui hyvin no sanotaan nyt vaikka ennenaikojaan. Loppu oli ihmeellinen sillä se loppui hyvin lyhyesti ja ja no en osaa selittää!
Kirja oli hyvä! Olen lukenut koko kirjasarjan mutta joissain osissa tuntui että siinä kerrottin samoja vanhoja asioita kuten nyt vaikka no en muista kirjasta enää mitään koska olen lukenut ne kaikki viime vuonna
Pidin tästä yhtä paljon kuin ensimmäisestäkin! Rakastan tätä sarjaa yli kaiken! Tämä kirja oli jokseenkin samanlainen kuin ensimmäinen kirja mutta silti yhtä hyvä kuin kaikki muutkin osat! Eniten pidän Jacesta mutta ovat muutkin hähmot hyviä kuten vaikka Clary. Suosittelen tätä sarjaa kaikille mahdollisille kirjafaneille!! <3<3<3<3<3<3<3<3!! Jace on ykkösenä mutta Valentine tuli kyllä hyvin vahvasti kakkosena ja Clary sitten kolmantena....! No joo mitä mä tässä enää selitän koska ei oikein oo enääselitettävää! Paitsi tietysti että tämä sarja kuuluu hyvin vahvasti suosikkikirjalistalle! Ja vielä ihan ykkösenä! <3 Twilight..on hyvä (Yksi lempparisarjoistani) Mutta tää Varjojen kaupungit sarja on ykkönen <3
RAKASTAN TÄTÄ SARJAA!! Tämä kirja oli ehkä paras osa sarjasta sillä tämä kirja tuntui jotenkin ratkaisevalta! En tiedä miksi mutta mun mielestä sebastianin/jonatanin tulo kuvioihin oli jotenkin liikaa mutta nyt kun olen lukenut kaikki osat (paitsi 6) niin sebastianin tulo ei vaikutakkaan enää niin "pahalta"! Tämä sarja on aina ollut kärkilistoillani mutta tämän luettuani kirja on kyllä ykkösenä! Jace on parhain hahmoista mutta oli valentinekin ihan hyvä!
Mä kertakaikkiaan fanitan tätä sarjaa ja myös Clarea! Tämä kirja oli todella hyvä! Lempihahmoni on vieläkin Jace tai on ollut koko kirjasarjan alusta saakka! Jace on niin lumoava! No joo ei oo mitään muuta sanottavaa! <3<3<3<3<3<3<3<3<3! RAKASTAN TÄTÄ SARJAA YLI KAIKEN!!! Kun olin lukenut ensimmäisen kirjan piti heti lainata toinen osa! Samaa on jatkunut koko kirjasarjan alusta saakka! En millään jaksaisi laskea kirjaa käsistäni! <3
Kirja oli hyvä! Rakatan Harry Pottereita! Niin kuin twilightiä! Tai taru sormusten herraa! Harry Potter kuuluuu ehdottomiin suosikkeihini! Rowling kyllä osaa noitua minut kirjan pauloihin...
Kirja oli hyvä mutta ei ihan täyttänyt odotuksiani! Olen aika suuri Harry Potter-fani mutta tämän kirjan jälkeen....! Fanitus vähän hälveni! Mutta aion silti lukea muutkin osat! Kiitos Rowling
Paras sarjan kirjoista <3! Eniten pidin Sirius Mustasta (Tietysti Harryn,Ronin ja Hermionen jälkeen)! Tämä kirja lumosi minut :)! J.K.Rowling kuvasi hyvin kaikkia asioita ja juttuja! Ärsytti Piskuila ja tällipaju mutta eihän se nyt haittaa :)! SUOSITTELEN <3
Kirja oli hyvä! Eniten minua ärsytti Viktor Krum, ja miten kaikki juoksivat hänen perässään! Mutta se ei haitannut :)! Wesleyt ovat ihana perhe, ja pidän siitä miten he huolehtivat muiden asioista <3! Ja alku oli ennalta arvattava (Vaikkei siinä mitään pahaa ole)! S.Y.L.K.Y : Huvitti minua paljon joka lisäsi kirjaan huumoria! Tylypahkan asema nuosi, kun kolmivelhoturnajaiset alkoivat! Se ei haitannut koska, se toi lisää tunnelmaa ja jännitystä kirjaan ! Suosittelen kaikille <3
Pettymys oli kun Dumbeldore kuoli mutta kaikkien on kuoltava aikanaan :(! Ihmetyttää kun sarja on mennyt niin nopeasti, ja että Harry ei olekkaan enää mikään 11.vuotias pikkupoika! Vaan nyt Harry on kasvanut sairaasti ja on jo 16! Se ihmetytti että Dracokin on vain pelokas teinipoika! SUOSITTELEN <3
Heti kun aloin lukeen kirjaa se tempautti minut mukaansa ja jännitystä riitti loppuun saakka! Suosittelen :D!
Kirja oli hyvä! Musta tämä kirja oli ehkä millin parempi kuin ensimmäinen mutta kaikki kirjathan ovat erilaisiii! :D Jään innolla odottelemaan kolmatta osaa jos sellaista tulee! Olen kuullut että korppikartanon salat 3 on ilmestynyt! Mutta englanniksi! Toivottavasti siitä tulee joskus suomennos :)!
Tämä kirjasarja on suosikkini tai no kärkilistalla! Säälin Lorcanin vuoksi mutta ei se hirveästi haittaa :(! Tykkäsin aika paljon merirosvo-akatemiasta! Se oli jotenkin...tunnelmallinen tai no en osaa selittää!
<3! Kirjassa jatkui kiinnostus ihan loppuun saakka! Mutta mun mielestä kirjasarjan eka osa oli paras! Ei pahal :)
Kirja oli yhtä hyvä kuin elokuvakin! Rakastan Twilight sarjaa! Olin aika nuori lukiessani tämän mutta myöhemmin luin sen uudestaan! Rakastan tätä valtavasti <3!Vain yksi asia häiritsi minua: Se että Bella jankutti kokoajan : ah, Edward on niin täydellinen! Mutta pidin silti kirjasta paljon! Pidin tosi paljon Mayerin kirjoitustyylistä ! Ja Jacob on ykkönen <3! Sookie Starkhouse on hyvin samatyylinen sarja, enkä pidä siitä että toisten ideoita matkitaan! Muta pysyn silti tämän kannalla <3! Suosittelen kaikille mahdollisille vampyyri-faneille (Kuten minä) :)
Toivoin kun luin kirjaa että Edward ei palaisi takaisin ollenkaan! Jacob oli lempihahmoni! Olihan Edwardikin hyvä mutta....! En tiedä! Jacob on kuitenkin lempparini! Pidin siitä (Vaikkei sitä nyt voi sanoa Pidin) kun Edward häipyi ja Jacob tuli kuvioihin. Mutta ei tässä enempää :)! Suosittelen kaikille :)
Jake on suosikkini! Välillä tuntui että Bella on täysi idiootti ja että Edward oli jotenkin vastenmielinen mun makuun! Mutta mielestäni tämä kirja oli huonoin (Ei pahalla) mutta, jotenkin vaan tuntuu siltä että kirja oli jotenkin..miten sen nyt sanoisi...ähs...en osaa selittää :)! Suosittelen lämpimästi :)
Rakastan twilight sarjaa <3! Pidän aika paljon taistelukohtauksista joita ei tässä sarjassa hirveesti ollu! Mut ihan jees kirja :)! Liikutuin siitä miten Volturit tulivat hakemaan/katsomaan onko Renesmee heidän lapsensa ja muutenkin! Kohtaus (Koko kirja) oli kirjoitettu todella kauniisti ja sulavasti. Tämä kirja-sarja on ykkösenä/tai toisena parhaimpien listalla! Suosittelen hellästi tätä sarjaa kaikille mahdollisille ihmisille <3
Kirja oli hyvä! Tykkäsin kirjoittajan kirjoitustyylistä! Ja olihan kirja jännittäväkin! Mutta alussa se oli jotenkin tahmea ja ei tuntunut juonen liikkuvan ollenkaan mutta loppua kohden alkoi tapahtua.
- Members
- Rauros