Linkki yhteen monista, kuraksi kummeksutuista kuvistani

04.10.2014 19:59 #1 :: Piru Naiseksi
Linkki yhteen monista, kuraksi kummeksutuista kuvistani
Kuvailin asuinlähiössäni viime uunna vuonna. Osoitteen takana lymyää eräs (kirppis)kamerani ja minun yhteistyömme sumeista hedelmistä.

naispaholainen.kuvat.fi/kuvat/Linkitettä...4+värikäs+versio.jpg

Yritin linkittää otoksen tähän mutta ... linkkien luominen onnistuu minulta yhtä kehnosti kuin lumenluonti ketjuvartisin lapioin. Ihmettelen, miksi, ei kai syy aina voi piillä alkeellsehkosta välineistössäni tai omassa, hajamuistisessa elimellisessä keskusyksikössäni!

Osoitteen takaa toivottavasti aukeavaan otokseen liittyy tarina: Räpsin kuvan ja muutaman kaltaisensa samalla, kun ihailin ilotulituksia. Käyttelin salamaista kirppiskameraani ajotien yli johtavalla sillalla. Alapuolella kulki nainen koirineen. Hänpä havaitui valokuvauskoneeni salamoitiin ja ärtyneehkösti kysyi, mitä oikein puuhaan. Pulputin selitykseksi, että kuvaan harrastaen, alkeellisin kameroin ja kartan kuvaamasta ihmisiä. Mäkättäjä häipyi mutta hänen epäluuloisuutensa leijui pitkään ympärilläni. Vähän harmitti: ainako joku jaksaa huomauttaa. Mutta sainpahan tarinantyngän illan ja yön muutaman otokseni mausteeksi!
Muokannut 06.10.2014 11:01 Piru Naiseksi Syy: Kirjoitusvirhe, jonka havaitsin vasta vastausviestiin kopioidusta tekstistä.

04.10.2014 20:48 #2 :: poistettu
Linkki yhteen monista, kuraksi kummeksutuista kuvistani

Piru Naiseksi kirjoitti: Hänpä havaitui valokuvauskoneeni salamoitiin ja ärtyneehkösti kysyi, mitä oikein puuhaan. Pulputin selitykseksi, että kuvaan harrastaen, alkellisin kameroin ja kartan kuvaamasta ihmisiä. Mäkättäjä häipyi mutta hänen epäluuloisuutensa leijui pitkään ympärilläni. Vähän harmitti: ainako joku jaksaa huomauttaa.


Joskus tein duuniakin valokuvaajana, mutta enhän nyt muista miten se meni. Jos kuvassa esiintyy henkilö ja kuvan pääkohde, niin on luvallista laittaa kuva esille, jos henkilö ei ole tunnistettavissa. Eli jos kuvattava ei ollut tämä mäkättäjä, niin ei sillä ollut mitään asiaa mäkättää.


Lumiukolta puuttuu porkkananenä. Törkeää. :lol:

04.10.2014 21:20 #3 :: Moonlord
Linkki yhteen monista, kuraksi kummeksutuista kuvistani
Ja yleisellä paikallahan olevia saa kait kuvata täysin vapaasti jos ei ole julkaisemassa kuvia missään.

Valvojat: FreakyMike