19.10.2014 23:05 #1 :: FreakyMike
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän
Ja saa niistä taidelöydöistä toki muutenkin keskustella, koska olisi vain tylsää copypastea pelkkiä linkkejä toisensa perään..

Ensimmäisenä vaikka linkki länsinaapurissa vaikuttavan konseptitaiteilija Simon Stålenhagin sivulle, jossa on yhdistelty tulevaisuuden teknologiaa, dinosauruksia sekä 80-90-luvujen arkinäkymiä aivan mahtavalla tavalla. :smile:

www.simonstalenhag.se
Muokannut 29.04.2015 19:49 Hiistu

23.10.2014 21:25 #2 :: FreakyMike
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän
Edellisestä linkistä arvasi varmaan jo aika helposti, että tykkään taiteesta missä yhdistellään useampi genre samaan, joten tässä vielä toinenkin kuvapläjäys missä kaksi eri aikakautta yhdistyvät jännällä tavalla.

www.artstation.com/artist/jakubrozalski

Tässä tapauksessa Jakub Rozalski nimisen taiteilijan digimaalauksissa tallustelee siis isoja "MechWarriorin" tyylisiä sotakoneita klassisissa 20-luvun venäläisissä maalaismaisemissa.
Oli siellä hieman myös Witcher kirjoihin liittyvää taidetta tai muitakin tavanomaisempia scifi- tai fantasiakuvia, mutta pääaihe on noissa dieselpunk-maisemissa.
Tykännyt: Moonlord

13.12.2014 22:11 #3 :: FreakyMike
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän
Saavat tänne muutkin postailla kuvia tai linkkejä.. En voi uskoa että olisin foorumin ainoa joka tykkää selata netin taidesivustoja. :roll:

Sitä odotellessa vaikka vielä tuommoinen ostoskärryihin liittyvä kuvasarja minkä löysin joskus DeviantArtista.

afuchan.deviantart.com/art/Elevating-Cart-354342520
afuchan.deviantart.com/art/Ski-Cart-349468175
afuchan.deviantart.com/art/Toy-Cart-347103180
afuchan.deviantart.com/art/Medieval-Cart-481920706
afuchan.deviantart.com/art/Flying-Cart-344250503

Vaatii jo hyvää mielikuvitusta kehitellä yhtä jänniä visioita niin arkisen aiheen pohjalta ja tuo yksityiskohtainen piirtotyylikin näyttää tosi taiturimaiselta.
Muokannut 13.12.2014 22:12 FreakyMike

• Saki hahmo
  • Saki
    Ritari
    Tasolla 34
    56.85

13.12.2014 22:26 #4 :: Saki
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän
Itse en kyllä kovin aktiivisesti seuraile taidejuttuja, mutta nuo edelliset oli oikein hienoja :wink: Ei sillä tavalla realistia, vaikkakin niihin olisi voinut keskittyä pitkäksikin aikaa katsomaan yksityiskohtia.
Muokannut 13.12.2014 23:33 Saki

28.12.2014 15:16 #5 :: Vumpalouska
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän

FreakyMike kirjoitti: Leikkinurkassa on "Video, jonka soisit muidenkin näkevän" niminen threadi, joten tällekin puolelle voisi perustaa samanlaisen aiheen kuvataiteesta. Jospa se hieman vilkastuttaisi muuten niin hiljaista Galleriaa.

www.simonstalenhag.se

Hoh, nämä olivat itse asiassa aika vaikuttavia. Dinosaurukset eivät ehkä ihan sopineet kuvioihin (elleivät ne sitten olleet geeniteknologialla palautettuja yksilöitä), mutta nuo tulevaisuuden rakennelmat kyllä näyttivät oikein uskottavilta ja miljööseen kuuluvilta.
Muokannut 28.12.2014 15:17 Vumpalouska

20.01.2017 21:36 #6 :: FreakyMike
Taidetta, jonka soisit muidenkin näkevän
Löytyi eräs toinenkin kiinnostava taiteilija DeviantArtista. Teknisesti korkeatasoisiin tyyppeihin on helppo törmätä vaikka missä, mutta tällä Michael MacRaella on mukavan omaperäisiä aiheita digimaalauksissaan.

themichaelmacrae.deviantart.com/art/Be-Still-456705540
themichaelmacrae.deviantart.com/art/The-Mothers-534672665
themichaelmacrae.deviantart.com/art/Tip-of-the-Spear-647371874

Noista kolmesta tykkäsin ehkä eniten. Tulee aika jännä vaikutelma, kun tekee scifi/fantasia-aiheisia kuvia lähes fotorealistisella tyylillä.

Valvojat: FreakyMike