Tieteiskirjoittajien logokilpailu (deadline 31.5.2016)

 • Dyn hahmo Kirjoittaja
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 67
  10.20

21.03.2016 13:54 #1 :: Dyn
Tieteiskirjoittajien logokilpailu (deadline 31.5.2016)

Suunnittele meille logo!

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry (Stk) järjestää kaikille avoimen LOGOKILPAILUN!

Stk:n logo kaipaa päivittämistä, koska yhdistyksen nimi on muuttunut, eikä uusi nimi taivu vanhaan kuvaan. Miltä sinun mielestäsi näyttää Stk:n logo? Suunnittele ja lähetä ehdotuksesi ja yhteystietosi 31.5.2016 mennessä osoitteeseen info@tieteiskirjoittajat.net

Huomioithan suunnittelussasi seuraavat asiat:

 • Toivomme ensisijaisesti logoa, jossa yhdistyksen koko nimi näkyy. Se ei kuitenkaan ole ehdottoman pakollista.
 • Logon pitää toimia sekä värillisenä että mustavalkoisena.
 • Logon pitää edustaa sekä tieteis- että fantasiapuolta.
 • Logon pitää olla riittävän yksinkertainen, jotta se toimii niin pienenä kuin isona.
 • Logon pitää soveltua käytettäväksi sekä painetussa materiaalissa että verkossa.
 • Jos mahdollista liitä mukaan vektorikuva. Myös pelkällä kuvalla voi osallistua.

Kilpailutyön tulee olla kilpailuun osallistujan suunnittelema. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on täydet tekijän ja muut oikeudet logoehdotukseensa sekä oikeus luovuttaa näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:lle.

Kilpailun voittajan valitsee kesäkuussa 2016 raati, johon kuuluvat Stk:n puheenjohtaja Mia Myllymäki, taiteilija Nina Korento, kuvittaja Petri Hiltunen ja graafinen suunnittelija Ninni Aalto.

Voittajalogon suunnittelija saa palkinnoksi 50 euroa sekä kirjapaketin (Stk:n kirjoitusoppaat Kummallisen kirjoittajat ja Kirjoita Kosmos). Palkinto on veronalaista tuloa. Kilpailun voittaja sitoutuu edellä mainittua palkintoa vastaan luovuttamaan kilpailutyönsä kaikki tekijänoikeudet (mukaan lukien teoksen vapaa käyttöoikeus, oikeus sen taloudelliseen hyödyntämiseen ja oikeus sen muunteluun) Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:lle.

Logokilpailun voittaja sitoutuu luovuttamaan voittajatyön tekijänoikeudet Stk:lle ilman erillistä korvausta. Muiden kilpailutöiden osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Kilpailun tulokset julkistetaan Finncon-tapahtumassa (1.–3.7.2016) Tampereella, Kosmoskynä-lehdessä sekä Stk:n verkkosivuilla tieteiskirjoittajat.net Tuloksista ilmoitetaan myös kilpailuun osallistuneille henkilökohtaisesti. Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry pidättää itsellään oikeuden olla valitsematta voittajaa, mikäli kilpailuun lähetetyt logot eivät vastaa yhdistyksen tarpeita.

Palkintoraha maksetaan, kun voittajaksi valitun logon värillinen ja mustavalkoinen versio on toimitettu.
Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry on kaikille tieteis- ja fantasiakirjoittamisesta kiinnostuneille suunnattu valtakunnallinen yhdistys, jonka tavoitteena on pyrkiä parantamaan suomalaisen sf/f-kirjallisuuden tasoa sekä asemaa. Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry on vuonna 1984 perustettu tieteis- ja fantasiakirjoittamista edistävä yhdistys joka täytti 14.7.2014 kolmekymmentä vuotta.

Kiinnostaako jäsenyys?

Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 16 euroa ja pitää sisällään 2 Kosmoskynä-lehden numeroa. Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa kiinnostunut. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu (16 euroa vuonna 2016, nuorisojäsenmaksu alle 18-vuotiaille 8 euroa, perhejäsenmaksu 8 euroa*) seuran tilille IBAN: FI09 8000 1901 7460 33, BIC: DABAFIHH. Viitteeksi 20161. Ilmoitathan maksun jälkeen yhteystietosi yhdistyksen jäsenrekisterin sähköpostiosoitteeseen kortisto(a)kosmoskyna.net.

*Perhejäseneksi voi liittyä, jos joku samasta perheestä on jo yhdistyksessä. Perhejäsen ei saa Kosmoskynää, mutta muut jäsenedut.

Vuoden 2016 jäsenmaksu sisältää kaksi Kosmoskynä-lehden numeroa. Jäsenenä voit käyttää yhdistyksen arvostelupalvelua novellien osalta veloituksetta, saat alennusta Stk:n järjestämien tapahtumien pääsymaksusta ja voit ostaa kirjoitusoppaita ja antologioita edulliseen jäsenhintaan. Jos haluat ainoastaan tilata Kosmoskynän liittymättä jäseneksi, maksa samalle tilille 20 euroa.

Tutustu yhdistykseen osoitteessa tieteiskirjoittajat.net

Löydät meidät myös Facebookista

Valvojat: FreakyMike