- Terry Pratchett
- Lukusali / Jussi | Eilen 21:01
- Lukuhaaste: Popsugar 2023
- Lukupiiri / Pisania | Eilen 10:28
Linkkejä käyttäjien omiin gallerioihin
Parista edellisestä foorumiversiosta on löytynyt kiinnostava listaus käyttäjien gallerioista muilla nettisivuilla, joten on varmaan hyvä perustaa se tännekin. Ehkäpä näkisimme sitä kautta myös niiden vanhojen vakiokeskustelijoiden töitä, jotka eivät jaksa postata tänne enää yhtä aktiivisesti kuin villeinä nuoruusvuosinaan 2000-luvun alkupuolella.
Eli jos teiltä löytyy flickr, deviantart, etsy-accountteja, tai vaikka ihan omiakin nettigallerioita, blogeja tai muita paikkoja mitkä liittyvät edes jollakin tavalla kuvataiteeseen, valokuvaukseen ja muihin luoviin aiheisiin, niin mainitkaa ne täällä jos haluatte myös Risingshadowin väen löytävän sinne.
Tuossa esimerkkinä oma deviantart-sivuni, vaikka päivitänkin sitä nykyisin vain noin 3-4 kertaa vuodessa. astalo.deviantart.com (Pääaihe koruissa ja muissa metallitöissä..)

Muokannut 30.09.2013 22:27 FreakyMike
Tykännyt: Sapfo
Ah, ne villit nuoruuvuodet ;)
zhaman.deviantart.com/gallery/?catpath=/
Tuolta löytyy joitakin vanhoja yritelmiä, joita tulee joskus nostalgiasyistä katsottua muutaman viinilasillisen jälkeen. Olisi ollut metkaa kehittää tätäkin harrastusta pidemmälle, mutta ei ollut lopulta taitoa eikä tahtoa tarpeeksi :)
zhaman.deviantart.com/gallery/?catpath=/
Muokannut 02.10.2013 22:08 Zhaman
Linkkejä käyttäjien omiin gallerioihin
DeviantArtistahan minutkin löytää. Galleriassani on pääasiassa scifitaidetta, mutta myös valokuvia ja vähän kaikkea muutakin.
vumpalouska.deviantart.com/
Lisäksi olen jäsenenä suomalaisella Naurunappula-sivustolla, jonne olen lähetellyt lähinnä omatekemää sisältöä:
naurunappula.com/u/26327
vumpalouska.deviantart.com/
naurunappula.com/u/26327
Linkkejä käyttäjien omiin gallerioihin
Laitan tähän sen aktiivisen Debiantart-tilini, eli:
lokki-kuutamo
Siellä on perinteisiä maalauksiani, piirrustuksiani ja tussitöitä. Silloin tällöin ilmestyy myös jokin digitaalinen maalaukseni tai juliste-design, mutta ne eivät yleensä ole pitkään. Vierailkaa pois (:
lokki-kuutamo
Kyllähän tuota taidetta tulee väkerrettyä joten tältä sivustolta voi käydä katselemassa kaikenlaista taidettani :) Enimmäkseen tietokoneella piirrettyä, mutta aikalailla laidasta laitaan.
Deviantarttini
Deviantarttini
Itselläni on hieman sama juttu kuin Fantalla.
Molemmissa on kissoja, maisemia ja muuta sekalaista kuvaa. Tosin suurin osa kuvista on Flickr sivustossa, että vähemmän on ipernityssä, tosin uusimpia kuvia olen alkanut latailemaan Ipernityyn.
Mutta tässä on linkit molempiin sivustoihin:
Flickr
Ipernity
Mutta tässä on linkit molempiin sivustoihin:
Flickr
Ipernity
Minulla on ollut tämän vuoden ajan meneillään 365-haaste. Joitain vähän harkitumpia valokuvia, mutta myös paljon päiväkirjahenkisiä satunnaisotoksia.
Haasteena 365
Haasteena 365
Muokannut 17.10.2013 13:24 Cerasi
Tässä olisi pari linkkiä joista löytyy minun töitäni. Deviantissa vähän vanhempaa tavaraa ja blogissa uudempia piirroksia ja koruja.
deviantart
blogi
deviantart
blogi
tulipas taas päivitettyä piirros galleriaa
DeviantArttiin
kritiikkiä, kommentteja, ehdotuksia, vinkkejä tippejä yms. kaivataan koska ilman niitä ei voi kehittyä..
Facebookin puolelta löytyy Deviantartia useammin päivitettävä piirustusgalleria, www.facebook.com/anninanpiirrokset
Jos joku haluu sitä Deviantartiakin seurailla niin sieltä löydyn nimimerkillä Des-tiny
Valvojat: FreakyMike