Kalevala pelikortit (tulossa pian)

17.06.2018 18:55 #1 :: Roope Lötjönen
Kalevala pelikortit (tulossa pian)
Hei kaikki Risingshadown jäsenet!

Ajattelin jakaa tämän tulevan projektin täällä, vaikka kysessä ei olekkaan kirjallisuutta, mutta sitä sivuava aihe kuitenkin, ehkä täällä jotkut olisivat tästä kiinnostuneita.

Olen tosiaan intohimoinen custom pelikorttikeräilijä ja ystäväni Sunish Chabba (Guru Playing Card Company) julkaisee piakkoin hänen suunnitelemansa Kalevala aiheiset pelikortit. Kortit tulevat olemaan täysin uudelleen suunnitellut ja upean näköiset, pokerikokoiset 52 kortin pelikortit. Kortit tullaan tämän hetken suunnitelman mukaan printtaamaan United States Playing Card Companylla, joka on maailmankuulu, maailman suurin ja maailman laadukkain pelikorttien valmistaja. Kampanja tullaan rahoittamaan joukkorahoituksella Kickstarterissa, kampanja käynnistyy tämän hetken arvion mukaan heinä- tai elokuussa. Sunishksen aikaisempiin julkaisuihin kuuluvat Divine Art , Bharata , Bharata Major Arcana Tarot ja tällä hetkellä valmistuksessa oleva Bharata Series 2 . Korttien design on laatikkoa lukuun ottamatta täysin valmis, ja Sunish suunnitelee sitäkin parhaillaan. Liitän tähän viestin kuvat patakuningas Väinämöisestä ja herttakuningas Lemminkäisestä, Sunish julkaisee varmasti lisää lähiaikoina.

Sunish tosiaan luki Kalevalan sekä englanniksi että hindiksi suunnitellessaan kortteja. Suunnitelmiin on kulunut aikaa useampi kuukausi.

Itsestäni sen verran, että olen tosiaan intohimoinen pelikorttien keräilijä, kokoelmissa on yli 600 korttipakkaa. Minulle kelpaa pelikorteissa vain parhaimmista parhain design ja olen aktiivinen jäsen UnitedCardists.com pelikorttifoorumilla. Tässä projektissa olen auttavana kätenä, jakaen Sunishkselle neuvoja ja ideoita, hän on kuitenkin projektin suunnittelija ja toteuttaja.

Kysykää vaan jos on jotain kysyttävää. Toivottavasti ne jotka ovat kiinnostuneet tukevat projektia kun sen aika on :D

-Roope LötjönenMuokannut 18.06.2018 01:32 Roope Lötjönen Syy: Typon korjaus

22.07.2018 06:55 #2 :: Roope Lötjönen
Kalevala pelikortit (tulossa pian)
Kalevala pelikorttien joukkurahoitus on alkamassa piakkoin, arvio oli viikko sitten joko heinäkuun viimeisellä tai elokuun ensimmäisellä viikolla. Sunish yrittää saada para-aikaa suunnitelmien väritystä sellaiseksi, että USPCC kykenee printtamaan sen. Kun USPCC antaa lopullisen hyväkyntänsä suunnitelmille, voi Sunish lyödä kampanjan alkupäivämäärän lukkoon.

Prototyyppikorttipakat ovat valmistuneet, youtube kanava MagicOrthodoxy tekee niistä piakkoin ennakko-arvioinnin, tästä tulevasta videosta pitäisi nähdä paljon korttien ulkonäköä. Postaan videon tänne kun se julkaistaan.

Tässä vielä muutama kuva:Ymmärtääkseni tämä on Sunishksen näkemys Sammosta.Uskoisin että valmiissa tuotteessa tulee olemaan jonkinlaisia erikoisominaisuuksia esim. metallifoliota/kohokuviointia/erikoispaperia tms. Tämä kuitenkin tavallisesti riippuu siitä kuinka paljon kampanja kerää rahaa, yleinen käytäntö on lisätä laatikkoon lisää erikoisominaisuuksia sitä mukaan mitä enemmän rahaa saadan kerättyä.

Toivoisin että kaikki joita tämä projekti kiinnostaa tukisivat tätä, saadan nämä valmistettua. Olisi myös mukava lukea ihmisten ajatuksia tästä, rohkeasti voi kommentoida!

03.08.2018 16:20 #3 :: Roope Lötjönen
Kalevala pelikortit (tulossa pian)
Kalevala pelikorttien joukkorahoituskampanja käynnistyy huomenna (4.8.2018) kello 16 iltapäivällä Suomen aikaa.

05.08.2018 19:28 #4 :: Roope Lötjönen
Kalevala pelikortit (tulossa pian)
Tässä vielä linkki Kickstarter projektiin. Tavoite on 16 000 Yhdysvaltain dollaria ja kasassa on kohta 10 000.

Huomatkaa että tasojen hinnat ovat Australian dollareissa, Valuuttaamuuntimella pystyy helposti katsomaan hinnan euroissa.

Valvojat: FreakyMike