Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Uudistus: Kirjatietokannasta linkitykset keskustelualueen viestiketjuihin

  • Darkki hahmo
Darkki
Arkkivelho
Taso: 77
  • Viestejä: 2690
Darkki loi aiheen: Uudistus: Kirjatietokannasta linkitykset keskustelualueen viestiketjuihin
08.03.2015 18:40 #1

Uusin uudistus koskee kirjatietokannan tai tarkemmin kirjailijoiden tietoja. Jatkossa kirjailijoiden tiedoissa näkyy jos kyseisestä kirjailijasta on perustettu oma viestiketju keskustelualueelle. Pääset kirjailijan tiedoista suoraan lukemaan kirjailijasta käytävää keskustelua. Ohessa esimerkki Patrick Rothfussin sivusta ja sieltä löytyvät linkistä keskustelualueen viestiketjuun.

Myöhemmin samankaltaisia linkityksia saatetaan perustaa myös kirjoihin tai kirjasarjoihin käytäviin keskusteluihin. Tarkoitus on, että kirjatietokannan kautta käyttäjät löytäisivät helpommin kyseisestä aiheesta käytävää keskustelua.

Muoks: Uudistus laajenikin aiempaa nopeammin nyt myös kirjasarjoihin ja kirjoihin. Näilläkin sivuilla alkaa näkyä linkityksiä keskustelualueen viestiketjuihin, kuten George R.R. Martinin Valtaistuinpeli kirjassa.


Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä

Viimeksi muokattu: 09.03.2015 09:50 : Darkki.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Eija, HourglassEyes

  • Darkki hahmo
Darkki
Arkkivelho
Taso: 77
  • Viestejä: 2690
Darkki vastasi aiheeseen: Uudistus: Kirjatietokannasta linkitykset keskustelualueen viestiketjuihin
09.03.2015 10:07 #2

^ tehty lisää päivityksiä ja nyt myös kirjasarjoille ja kirjoille voi ylläpito lisätä tiedon keskustelualueen viestiketjusta. Löydätte siis jatkossa kirjatietokannan kautta helposti kirjaa, kirjasarjaa tai kirjailijaa koskevan viestiketjun :)


Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä

  • Hiistu hahmo
Hiistu
Varjovelho
Taso: 60
  • Viestejä: 3085
Hiistu vastasi aiheeseen: Uudistus: Kirjatietokannasta linkitykset keskustelualueen viestiketjuihin
22.06.2015 16:44 #3

Linkityksiä on tässä pitkin kevättä päivitelty ja nyt on niin onnellinen tilanne, että kaikki nykyiset kirjailijakeskustelut pitäisi olla linkitettyinä tietokantaan kyseisten kirjailijoiden, sarjojen ja teosten sivuille. Sarjakuvien linkityksiä täytyy vielä täydentää ja luonnollisesti linkityksiä pidetään muutoinkin ajan tasalla, kun perustatte Lukusaliin uusia keskusteluja.

Toivottavasti mahdollisimman moni tietokantaa selaileva ihminen löytää linkkien kautta myös foorumille ja viriää kiinnostavia kirjakeskusteluja! :smile:


Nykyiset kirjailijakeskustelut (paitsi osan sarjakuvakeskusteluista) näkee kätevimmin tästä listasta: Luettelo Lukusalin kirjailijakeskusteluista . Mikäli kirjailijaa, jonka kirjoista haluaisit jutustella, ei näy listalla, perusta hänelle uusi ketju! :wink:


Viimeksi muokattu: 22.06.2015 16:47 : Hiistu.

Paikalla 3 jäsentä ja 75 vierailijaa
haplotus, KiLLPaTRiCK, tarunen
Uusin jäsen: Jimbo Whateverson
Jäseniä yhteensä: 8723