Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

× Ylläpidon tiedotteet

Kirjojen kirja-arviot uudistuivat

  • Darkki hahmo Kirjoittaja
  • Darkki
    Arkkivelho
    Taso: 78
  • Viestejä: 2756
02.03.2017 14:31 #1 : Darkki
Kirja-arviot uudistuivat lähes kokonaan. Jatkossa kirja-arvion kirjoitus tapahtuu omalla sivulla, jonka pitäisi helpottaa varsinkin pitkien kirja-arvioiden kirjoittamista ja muokkausta.

Lisäksi kirja-arviot voidaan nyt avata omalle sivulle ja niiden jakaminen/linkkaaminen on tällöin paljon helpompaa, kuten oheinen esimerkki:
www.risingshadow.fi/library/review/8243-langennut

Voit myös arvostella toisten tekemiä kirja-arvioita antaen niille tähtiä. Näitä annettuja tähtiä ei näytetä missään, joten voit antaa arvion kirja-arviosta täysin anonyymisti. Nämä arviot vaikuttavat siihen mitkä kirja-arviot näytetään kirjan tiedoissa. Jos kirja on saanut paljon kirja-arvioita, niin näistä kaikista parhaimmat näytetään kirjan sivuilla.

Jos olet aiemmin tykännyt (vanha tykkää-nappi) jostakin kirja-arviosta, niin tässä muutoksessa kaikki tykkäykset ovat nyt muutettu 5 tähden arvosanoiksi kirja-arvioissa. Jatkossa arvosteluille ei ole enää tykkää-nappia käytössä vaan sen on korvannut tuo uusi tähti arvio.

Parantelen vielä näitä kirja-arvioiden sivuja ja toimintoja tässä kuluvien viikkojen aikana. Risuja ja ruusuja voi pistää tänne viestiketjuun tästä uudistuksesta, niin osaan sitten tarpeen mukaan reagoida teidän palautteisiin :)

Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä

Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Mona
Jäseniä yhteensä: 9663