Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Uudistus: Google & Facebook kirjautuminen sivustolle

  • Darkki hahmo
Darkki
Arkkivelho
Taso: 77
  • Viestejä: 2698
Darkki loi aiheen: Uudistus: Google & Facebook kirjautuminen sivustolle
06.04.2017 11:34 #1

Rakensin kokonaan uuden tavan, jolla sivustolle voidaan nyt kirjautua Googlen ja Facebookin kautta. Uusi kirjautumistapa on aiempaa huomattavasti nopeampi ja helpompi käyttää.

Uusien käyttäjien tarvitsee vain klikata jompaa kumpaa linkkiä ja hyväksyä palvelun kirjautuminen. Voit tämän jälkeen käyttää sivujamme suoraan Facebookin tai Googlen tunnuksillasi. Voit hallita omia kirjautumisasetuksia valikosta "Omat tietoni -> Social Login".

Jos olet jo sivustomme käyttäjä ja haluat hyödyntää nopeaa kirjautumista näiden palveluiden kautta, niin se onnistuu seuraavasti. Varmista kuitenkin, että käytät samaa sähköpostiosoitetta jo sivuillamme, kuin sinulla on käytössäsi näissä palveluissa. Muuten näiden palveluiden kautta kirjautuminen luo sinulle uuden tunnuksen.

Kirjautuneet käyttäjät näkevät "Omat tiedot" -valikon kautta uuden valinnan "Social Login". Voit tuon sivun kautta hallinnoida voiko tunnuksesi kirjautua sivustolle Facebookin ja Googlen kautta. Jos jostain syystä et pysty aktivoida Googlen tai Facebookin kirjautumisia käyttöön (kuvakkeet tummina), niin noudata alla olevia ohjeita, jotta saat nämä palvelut käyttöön:

1. Kirjaudu ulos sivustolta
2. Klikkaa jompaa kumpaa kirjautumistapaa (Facebook / Google)
3. Hyväksy avautuvaan ikkunaan kirjautuminen
4. Saat ilmoituksen, että sähköpostiosoitteesi on jo käytössä
5. Kirjaudu tämän jälkeen normaalisti takaisin sivuille
6. Kirjautumisen jälkeen mene Omat tiedot -valikon kautta uuteen "Social Login" valikkoon, jossa näet nyt Googlen ja Facebookin kuvakkeet. Klikkaamalla kyseistä kuvaketta sallit tunnuksellasi kirjautumisen kyseisen palvelun kautta.


Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä

Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Essi Loponen
Jäseniä yhteensä: 8741