Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

× Ylläpidon tiedotteet

Uusi kirjalistaus: Suositut arvostelemattomat kirjat

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Taso: 78
 • Viestejä: 2752
25.11.2018 12:06 #1 : Darkki
Julkaisin uuden kirjalistauksen, jossa listataan suositut arvostelemattomat kirjat . Listaukseen pääset Kirjaston etusivulta, josta löytyy nyt uusi linki "Kirjaston päivityksiä" -linkin vierestä.

Ja nyt moni voi ihmetellä, että mikä ihmeen listaus tämä sitten on... ja miksi? :)

Eli tässä listauksessa näytetään julkaistut kirjat joita sivustolla selataan paljon, mutta jotka eivät ole saaneet vielä yhtään kirja-arvosanaa.

Miksi sitten listata tällaisia kirjoja erikseen? No syy johtuu siitä, että jos kirjalla ei ole yhtään arvosanaa, niin sivuston tekniikka ei näitä kirjoja pysty mitenkään "suositella", koska sivusto ei tunnista onko kirja riittävän hyvä, että sitä voisi suositella muille käyttäjille luettavaksi. Jotta suositus toimisi esimerkiksi sivupalkin "Top uutuudet" kohdassa tai kirjan sivuilla kohdassa "Muita kirjoja joista saatat pitää", niin näillä suositeltavilla kirjoilla tulee olla kirjatietokannassamme vähintään yksi arvosana.

Mitä enemmän kirjalla on arvosanoja, niin sen paremmin kirjaa voidaan suositella käyttäjille luettavaksi perustuen käyttäjän lukumakuun. Tärkeintä onkin saada kirjalle edes se yksi arvosana, koska muuten kirja hukkuu tuhansien muiden kirjojen sekaan kirjatietokantaan.

Listauksen tarkoitus on siis auttaa samaan näkyvyyttä näille kirjoille, joita sivustolla selataan paljon, mutta joilla ei vielä ole kirja-arvosanoja, jotta kirjaa voitaisiin suositella luettavaksi sivustolla. Toivottavasti tätä kautta löydätte kiinnostavia kirjoja luettavaksi ja myös annatte sen ensimmäisen arvosanan kirjalle! :)

Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Pisania, Wind

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Taso: 78
 • Viestejä: 2752
25.11.2018 12:11 #2 : Darkki
Tällä hetkellä kirjatietokannassa puuttuu kirja-arvosana 1067 kirjalta. Toivottavasti yhdessä saadaan tätä määrää pienemmäksi :) Näiden kirjojen joukossa on varmasti paljon todella laadukasta kirjallisuutta, jotka ansaitsevat paremmin näkyvyyttä sivustollamme.

Luonnossa on lakeja, muttei sääntöjä

Paikalla 2 jäsentä ja 42 vierailijaa
Pisania, Salka
Uusin jäsen: Gil Merituuli
Jäseniä yhteensä: 9638