Uusi ominaisuus: Yksityisviestit

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Tasolla 80
  49.79

24.02.2021 20:06 #1 :: Darkki
Uusi ominaisuus: Yksityisviestit
Yksityisviestien lähettäminen käyttäjien kesken uudistuu kokonaan!

Uusi palvelu löytyy valikosta: Omat / Yksityisviestit

Uusi palvelu on jo toiminnassa, eli voit lähettää jo tätä kautta viestejä käyttäjille. Ulkoasu on kuitenkin vielä pahasti kesken ja uusia toiminnallisuuksia tulee paljon sivustolle liittyen yksityisviestien lähettämiseen ja viestien lukemiseen. Esimerkiksi foorumille ja kirjatietokantaan tulee uudistuksia, joiden kautta viestittely muille käyttäjille on entistä helpompaa.

Vanhat yksityisviestit ovat myös edelleen käytössä ja muuttuivat "yksityiskeskusteluiksi". Nämä ovat osa Chatti-palvelua ja sen kautta voi myös käydä reaaliaikaista keskustelua käyttäjien välillä. Jos eroja haluaa löytää uuden ja vanhan palvelun väliltä, niin yksityiskeskustelut ovat enemmänkin reaaliaikaista chattailua käyttäjien kesken, kun uusi yksityisviestipalvelu on kuin lähettäisi sähköpostia toiselle käyttäjälle.

Laitan tänne lisätietoa, kun saan rakennettua lisää ominaisuuksia tämän osalta. Yritän myös saada jo tämän viikon aikana ulkoasua huomattavasti paremmaksi.
Muokannut 24.02.2021 20:19 Darkki

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Tasolla 80
  49.79

25.02.2021 09:29 #2 :: Darkki
Uusi ominaisuus: Yksityisviestit
Yksityisviestien lähetysnappi näkyy nyt myös käyttäjien profiileissa, sekä näissä viestiketjuissa käyttäjän avatarin alla "Lisää" -painikkeen alla.

Käyttäjän saadessa uuden yksityisviestin tästä lähetetään myös oletuksena sähköposti käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Tarvittaessa käyttäjä voi itse määrittää haluaako hän saada näistä viesteistä sähköposti-ilmoituksia. Asetuksia voi muuttaa yksityisviestien asetuksien kautta.

Jos käyttäjä on saanut yksityisviestien, niin myös täällä sivustolla tulee popuppi vasempaan yläkulmaan, joka kertoo uusista yksityisviesteistä.