Amazonin kirjahaku

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Tasolla 82
  48.75

07.11.2023 14:18 #1 :: Darkki
Amazonin kirjahaku
Rakensin meidän enkkusivuille Amazonin kirjahaun, jolla ylläpito voi helposti etsiä uusia ja tulossa olevia kirjoja Amazonin tietokannasta. Toi toimii niin hyvin, että päätin julkaista sen käyttöön ihan kaikille käyttäijlle jos tuosta hausta olisi muillekin hyötyä kuin vain meidän ylläpitäjille :)

Haku toimii osoitteessa: www.risingshadow.net/amazon

 • Darkki hahmo Kirjoittaja
 • Darkki
  Arkkivelho
  Tasolla 82
  48.75

13.11.2023 21:51 #2 :: Darkki
Amazonin kirjahaku
Kaikki kirjatuneet käyttäjät voivat nyt tämän haun kautta myös helposti ehdottaa lisättäviä puuttuvia kirjoja kirjatietokantaan, jotka löytyvät Amazonin haun kautta. Hakutuloksissa näkyy "Suggest Book" nappi jota painamalla ylläpidolle lähtee ehdotus lisättävästä kirjasta. Jotta tuo olisi vieläkin helpompaa, niin sivuston hakutuloksiin voi copy/pasteta US Amazonin minkä tahansa kirjan linkin joka mielestänne puuttuu sivustolta, ja tätä kautta sivusto hakee myös kaikki kirjan tiedot ja antaa napin lähettää tiedot ylläpidolle.

Tämän tarkoitus on entisestään helpottaa käyttäjiä ilmoittamaan puuttuvista kirjoista ylläpidolle. Tämä on toistaiseksi testauksessa enkkusivuilla ja uudistuksen yhteydessä mietimme myös tapoja tuoda mahdollisesti samankaltaista toimintoa myös tänne suomipuolelle.
Tykännyt: Pisania, Wanda, HourglassEyes