Hahmotelman helmikuun novelli- ja runokilpailu, deadline 21.2.2018

31.01.2018 17:19 #1 :: Paula St. Paul
Hahmotelman helmikuun novelli- ja runokilpailu, deadline 21.2.2018
Oletko kyllästynyt odottamaan kirjoituskilpailuiden tuloksia kuukausia?
Oletko turhautunut tekemään kirjoitustöitä saamatta niitä julki? Teetkö
työtäsi saamatta arvostusta?

Hahmotelma tarjoaa mahdollisuuden kirjoittajille saada nopeasti
näkyvyyttä. Voit ansaita omalla osaamisellasi ja saada palautetta.

Joka kuukausi uusi kirjoituskilpailu. Helmikuussa kaksi kilpailua.

Helmikuun novellikilpailu
Osallistumismaksu 5€/novelli

”Housuni ovat haaroista ratkenneet.”

Kirjoita yhden sivun mittainen novelli, johon on sisällytetty yllä oleva lause.

Kirjoita ja lähetä novelli ”säännöt” osiossa olevia ohjeita noudattaen.

Voittaja saa 30€ ja toiseksi tullut 20€. Kummankin novelli julkaistaan Hahmotelma –sivustolla ”palkitut” osiossa. Kahdeksalle seuraavaksi tulleelle tuomarit antavat lyhyen sähköpostipalautteen novelleista.

Kilpailu sulkeutuu 21.2.2018. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostilla, ja voittotyöt julkistetaan Hahmotelman nettisivuilla 28.2.2018.

Helmikuun runokilpailu
​Osallistumismaksu 5€/runo.

Kirjoita maksimissaan 10 rivin runo sivulla olevan kuvan innoittamana.

Kirjoita ja lähetä runo ”säännöt” osiossa olevia ohjeita noudattaen.

Voittaja saa 30€ ja toiseksi tullut 20€. Kummankin runo julkaistaan Hahmotelma –sivustolla ”palkitut” osiossa. Kahdeksalle seuraavaksi tulleelle tuomarit antavat lyhyen sähköpostipalautteen runoista.

Kilpailu sulkeutuu 21.2.2018. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostilla, ja voittotyöt julkistetaan Hahmotelman nettisivuilla 28.2.2018.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt. Työt jotka sisältävät suuren määrän kirjoitusvirheitä voidaan hylätä tähän syyhyn perustuen. Pari kirjoitusvirhettä ei haittaa, mutta suosittelemme oikolukemaan työt ennen lähettämistä. Voittajien tekstit julkaistaan sivustolla tuomareiden lyhyen perustelun kera. Aiemmat kirjoitusmeriitit eivät estä osallistumasta mutta ne eivät myöskään ole voiton tae. Tuomarit valitsevat voittajat sen perusteella, miten tekstit puhuttelevat heitä ja vastaavat heidän mielestään tehtävänantoa. Kilpailutekstien tulee olla julkaisemattomia ja kirjoittajien omia töitä. Hahmotelma -sivusto ja tuomarit eivät ole vastuussa mahdollisista toisten kirjoittajien töiden varastamisista tai kopioimisesta, vaan osallistuja kantaa vastuun asiasta. Kilpailun tulokset ovat lopulliset, niitä ei muuteta ja Hahmotelma ei käy tuloksista ja valintaan johtaneista syistä vuoropuhelua tulosten ratkettua. Osallistujan täytyy maksaa osallistumismaksu tilille ennen kilpailutyön lähettämistä. Kirjoitukset, joista ei ole maksettu osallistumismaksua, hylätään heti. Alle 18-vuotiaiden osallistujien täytyy myös liittää kilpailutyön oheen huoltajan hyväksyntä osallistumiselle. Tilin, josta osallistumismaksu on maksettu, täytyy olla sama, jolle mahdollinen voittoraha myöhemmin maksetaan. Yksi osallistuja voi osallistua niin monella työllä kuin haluaa mutta jokaisesta työstä tulee maksaa oma osallistumismaksu ja työt tulee lähettää erillisessä sähköpostissa. Kaikki työt, jotka eivät ylety voittosijoille, tuhotaan heti tulosten julkistamisen jälkeen eikä Hahmotelma -sivusto tai tuomarit ole vastuussa mahdollisista dokumenttien menettämisestä vaan osallistujilla täytyy olla omaa myöhempää käyttöä varten työnsä tallessa. Työ, joka ei yhdessä Hahmotelma -sivuston kilpailussa ole menestynyt, voi osallistua jatkossa toiseen Hahmotelman kilpailuun, jos osallistuja kokee työn vastaavan uuden kilpailun tehtävänantoa. Osallistuja kuitenkin tiedostaa, että saman työn lähettäminen monta kertaa todennäköisesti vaikuttaa tuomareiden arviointiin ja ettei saman työn lähettäminen ole millään tavalla tae voitolle. Osallistujien yhteystietoja ei missään vaiheessa välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Syvennetyt säännöt ja kirjoitusohjeet, alkuperäinen kilpailuilmoitus sekä muut tiedot löytyvät osoitteesta www.hahmotelma.com

Hahmotelma on myös Facebookissa ja Instagramissa.
Tykännyt: Piru Naiseksi

Valvojat: IivariDyn