Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Hahmotelman maaliskuun kirjoituskutsu (tasan 50 sanaa), deadline 24.3.2018

01.03.2018 14:22 #1 : Paula St. Paul
www.hahmotelma.com/kilpailut

Katso ensiksi sivustolla oleva video.

Olet Kanadassa lomailemassa tai työasioissa. Olet jollakin tapaa osallinen tai todistamassa tilannetta, joka videolla näkyy. Kirjoitat kotiin tasan 50 sanan mittaisen viestin. Kenelle viesti on osoitettu? Mitä kerrot ja mitä et? Millaisin sanakääntein matkaasi kuvailet? Ainoastaan mielikuvitus on rajana tässä tehtävässä. Voihan olla, että kaikki on myös unta. Yllätä meidät.

Viestit eivät vaadi otsikointia eli voivat alkaa suoraan esimerkiksi ”Hei äiti, olen…”

Voit osallistua kutsuun niin monella tasan 50 sanan (ei yli eikä alle ja mahdollinen otsikko luetaan myös osaksi sanamäärää) viestillä kuin haluat. Jokainen viesti vaatii oman tekstitiedoston. Yhdestä tekstistä maksat 5 €:n osallistumismaksun. Jos lähetät useamman kuin yhden tekstin, on osallistumismaksu näistä 2,50€/kappale. Eli kaksi tekstiä yhteensä 7,50€, kolme tekstiä yhteensä 10 € jne. Korjaa oikea summa ”säännöt” osiosta ladattavaan lomakkeeseen ja ilmoita joko kaikkien osallistuvien tekstien otsikot tai, koska tässä maaliskuun kutsussa viestit eivät välttämättä tarvitse otsikointia, työssä esiintyvät kolme ensimmäistä sanaa. Näiden kolmen ensimmäisen sanan tulisi olla myös .doc- tai .docx-tiedoston nimi.

Kilpailu sulkeutuu 24.3.2018. Ensimmäiseksi tullut saa 30 € ja toiseksi tullut 20 €. Heidän tekstinsä sekä kolmen seuraavaksi tulleen tekstit julkistetaan Hahmotelman nettisivuilla ”palkitut” osiossa 31.3.2018. Niin voittoteksteistä kuin sijoille 3 – 5 sijoittuneista teksteistä annetaan kirjoittajille lisäksi lyhyt sähköpostipalaute.

08.03.2018 15:59 #2 : Paula St. Paul
Ikävä kyllä, tiimin toisen jäsenen vetäydyttyä toiminnasta on maaliskuun kirjoituskutsu peruttu. Pahoittelemme ja kiitos niille, jotka mahdollisesti tämän foorumin kautta löysivät meidät ja uskalsivat aiemmin osallistua helmikuun kutsuun. Jatkakaa kirjoittamista. Suomessa on hyviä kirjoittajia. Oli ilo lukea aiemmin tulleita novelleita ja runoja.

Valvojat: IivariDyn
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Ismo Nahkala
Jäseniä yhteensä: 9753