J.H. Erkon kirjoituskilpailu, deadline 31.3.2022

  • Fievre hahmo Kirjoittaja
  • Fievre
    Pakkasvelho
    Tasolla 40
    71.97

01.11.2021 13:01 #1 :: Fievre
J.H. Erkon kirjoituskilpailu, deadline 31.3.2022

J.H. Erkon kirjoitusilpailu järjestetään 66. kerran vuonna 2022, ja uusi kilpailukausi on avattu. Tekstilaji on proosa, ja raadissa mukana ovat puheenjohtaja, kirjailija Hanna-Riikka Kuisma, kirjailijat Magdalena Hai ja Harry Salmenniemi sekä Kallion lukion opiskelija Johannes Helama.

J. H. Erkon kirjoituskilpailuun voivat osallistua alle 30-vuotiaat kirjoittajat. Osallistua voivat vuonna 1992 syntyneet tai sitä nuoremmat kirjoittajat, jotka eivät vielä ole julkaisseet omaa esikoisteostaan tai tehneet kustannussopimusta. Lehdissä, sosiaalisessa mediassa, omakustanteissa tai antologioissa julkaiseminen ei ole este osallistumiselle (ks. lisätiedot usein kysytyt kysymykset tässä tekstissä alimmaisena).

Palkinnot ovat 1 000 euroa, 700 euroa ja 500 euroa. Lisäksi jaetaan raadin valitsema määrä kunniamainintoja. Rahapalkinnon lisäksi kilpailussa sijoittuneille ja kunniamaininnan saaneille tarjotaan palkinnoksi maksuton kirjoittajakurssi. Palkintokurssilla voittajatekstejä kehitetään eteenpäin asiantuntevassa ohjauksessa.

Kilpailua järjestävät yhteistyössä Suomen Nuoriso-opisto, Suomen Nuorisoseurat ja Nuoren Voiman Liitto.

Kilpailun ohjeet, usein kysytyt kysymykset:

Kilpailuohjeet 2022 Toimita tekstilähetyksesi 31.3.2022 klo 23.59 mennessä tällä lomakkeella:  ilmoittaudu.nuorenvoimanliitto.fi/erkonkilpailu2022 '
1.Täytä tietosi lomakkeelle Tietojasi ei käytetä tai tallenneta muuhun tarkoitukseen kuin kirjoituskilpailun osallistumisen kirjaamiseksi.
2.Tallenna kilpailutyösi 
– Maksimisivumäärä kilpailutyössä on 15 sivua, mahdolliset kansilehdet lasketaan mukaan 
– Sivu tarkoittaa yhtä A4-arkkia 
– Fontti, fonttikoko ja riviväli voivat olla mitkä tahansa. Huomioi kuitenkin luettavuus. 
– Mikäli kilpailutyösi koostuu useammasta lyhyestä tekstistä, laita tekstit samaan tiedostoon. Maksimiyhteispituus on 15 sivua. 
– Tiedostomuoto PDF 
– Tiedoston nimeksi nimimerkkisi 
– Älä merkitse tiedostoon oikeita yhteystietojasi vaan itse keksimäsi nimimerkki ensimmäisen sivun ylälaitaan.  Nimimerkki voi olla mikä tahansa sana/sanoja. Nimimerkin tarkoitus on varmistaa, etteivät raadin jäsenet tiedä kenen töitä lukevat. Nimimerkkejä ei julkaista. 
– Ohjeista poikkeavat tekstit hylätään
3. Liitä kilpailutyösi mukaan lomakkeelle
4. Lähetä lomake, saat automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Esitäthän mahdolliset kysymykset hyvissä ajoin.

Kilpailutekstejä ei palauteta. Voittajatekstien mahdollisesta julkaisusta tiedustellaan palkituilta erikseen.  Palkinnot jaetaan lokakuussa 2022. Voittajiin otetaan yhteys henkilökohtaisesti syyskuun 2022 aikana. Kilpailun kaikki tekstit talletetaan Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjallisuusarkistoon.

PS. Haluatko palautetta teksteistäsi? NVL:n arvostelupalvelu palvelee osoitteessa   nuorenvoimanliitto.fi/arvostelupalvelu
 

Linkki kirjoituskutsuun ja usein kysyttyihin kysymyksiin .
Muokannut 01.11.2021 13:03 Fievre Syy: muotoilut...

Valvojat: IivariDyn