Muissa maailmoissa -fantasiaromaanikilpailu 1.8.2024

  • Fievre hahmo Kirjoittaja
  • Fievre
    Senesalkki
    Tasolla 40
    97.31

04.03.2024 14:49 #1 :: Fievre
Muissa maailmoissa -fantasiaromaanikilpailu 1.8.2024
Kilpailukutsu: Muissa maailmoissa

Osuuskumman fantasiaromaanin kirjoituskilpailu

Onko sinulla mielessäsi tai vaikka jo pöytälaatikossa fantasiaromaani? Vieraita maailmoja, outoja otuksia, miekkoja ja magiaa, matkoja ja muodonmuutoksia? Osuuskumma on vuonna 2012 perustettu kustannusosuuskunta, joka on erikoistunut aikuisille suunnatun spekulatiivisen fiktion julkaisuun. Nyt me etsimme tarjontaamme tuoretta, omalakiseen maailmaan sijoittuvaa, itsenäistä fantasiaromaania.

Kilpailuaikaa on 1.8.2024 saakka. Kilpailuun osallistutaan korkeintaan 50 sivun näytteellä tekstin alusta, sekä 2-3 sivun mittaisella yksityiskohtaisella synopsiksella. Esiraati valitsee 5-7 parasta tekstinäytettä, joiden kirjoittajilta pyydetään kokonainen romaanikäsikirjoitus tuomariston luettavaksi.

Palkintosumma on 2600 euroa, jonka tuomaristo jakaa harkintansa mukaan. Voittajalle on luvassa kustannussopimus, ja Osuuskumma voi tarjota sijoittuneille optiota julkaisusta.

Tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Anni Kuu Nupponen, Maria Carole ja Mia Myllymäki. Esiraatiin, joka valitsee tekstit tuomaristolle, kuuluvat kirjailijat Artemis Kelosaari, Frida Maria Pessi ja Reetta Vuokko-Syrjänen. Kilpailusihteerinä toimii Katariina Heikkilä.

Kilpailun järjestämiseen on saatu tukea Suomen Kulttuurirahastolta.

Ennen kuin ryntäät näppäimistön ääreen, luethan vielä huolella sivuiltamme osallistumisohjeet ja säännöt: osuuskumma.fi/kirjoituskilpailu

Nähdään muissa maailmoissa!
Muokannut 04.03.2024 14:50 Fievre Syy: muotoilut
Tykännyt: aituriar

Valvojat: IivariDyn