Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Helsingin Rising-mafia muuttaa, 12.1.2019

  • Jaragil hahmo
Jaragil
Paladiini
Taso: 39
  • Viestejä: 544
Jaragil loi aiheen: Helsingin Rising-mafia muuttaa, 12.1.2019
05.01.2019 20:13 #1

Koska Ølhus Oslo, entinen Milenka, on nyt sitten menossa ihan aikuisten oikeasti kiinni, joutuu mafiamme etsimään uutta kotia. Asiasta on keskusteltu viime kuun pikkujouluissa kuin jo vuotta aiemmin, kun Oslo yritti mennä kiinni, mutta hyytyi juuri ennen maaliviivaa.

Ajatuksena olisi käydä vuoden ensimmäisinä kuukausina kokeilemassa muutamia lupaavalta kuulostavia paikkoja, joista ensimmäinen olisi Oluthuone Konepaja Alppilan suunnalla.

Tavatkaamme siis Konepajalla ensi viikon lauantaina 12. tammikuuta klo 19 eteenpäin. Osoite Konepajankuja 1, Helsinki.

XXX

Ja mafiahan, asiaan vihkiytymättömille, on Risingshadow'n täysi-ikäisten käyttäjien kuukausittainen tapaaminen valitsemassamme tavernassa. Se järjestetään jokaisen kuun toinen lauantai samaan aikaan samassa paikassa. Paitsi totta kai nyt kun olemme joutuneet tuuliajolle ja joudumme metsästämään uutta kotia tuntemattomien horisonttien tuolla puolen. Mutta kunhan suotuinen ranta löytyy, tulemme kokoontumaan sinne jokainen kuukausi klo 19 lähtien. Paikalle saapukoon jokainen kiinnostunut, joka on Suomen lakien mukaan täysi-ikäisyyden saavuttanut ja on halukas tutustumaan kerrassaan kummalliseen seurueeseen purjehtijoita ynnä muita seikkailijoita.


"Here We Stand"
- Words of House Mormont

Valvojat: Muukalainen
Paikalla 43 vierailijaa
Uusin jäsen: Anni Loukasmäki
Jäseniä yhteensä: 8545