Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Mass Effect: Andromeda (23.3.2017)

  • Niksu hahmo Kirjoittaja
  • Niksu
    Painajainen
    Taso: 36
  • Viestejä: 534
30.01.2017 15:24 #1 : Niksu
Pistetään oma aihe pystyyn tälle Biowaren seuraavalle scifiroolipeli-eepokselle.Peli sijoittuu uuteen Andromeda Galaxiin 600-vuotta Shepard-trilogian jälkeen. Tapahtumien keskiössä on Ryder-perhe. Pelaaja valitsee kaksosten väliltä kumpaa hahmoa haluaa pelata. Pelaajan tehtävänä on löytää ihmisyydelle uusi koti uudesta Galaxista.Biowaren peleissä pääpaino on aina ollut roolipelielementeissä, tarinassa ja hahmoissa. MEA esittelee uuden "avoimen maailman" sekä muita Dragon Age: Inquisitionissa esiteltyjä elementtejä, kuten craftaaminen. Voi siis odottaa massiivista peliä, jossa pääpaino on explorationin lisäksi kuitenkin tarinassa ja hahmoissa.

Lisää videoita ja trailereita löytyy Mass Effectin kotisivuilta ja Youtube-kanavalta. Kotisivuilla on myös Andromeda Initiative-kampanja, johon liittyessä saa palkkioksi ilmaista kamaa peliin.

Mass Effect: Andromeda ilmestyy Euroopassa 23.3.2017.

30.01.2017 18:34 #2 : Vumpalouska
Vastaus käyttäjältä Vumpalouska aiheessa Mass Effect: Andromeda (23.3.2017)
Aloin hiljattain pelata alkuperäistä Mass Effect -trilogiaa läpi ihan vain verestääkseni vanhoja muistoja ennen Andromedaa. Oikein hyvä pelisarja, vaikka löydänkin maailmasta monta nillittämisen aihetta (kunnon transhumanismin puute päällimmäisenä)...

Aion hankkia Andromedan jossain vaiheessa, mutta odottelen ensin kaikessa rauhassa arvosteluita ja mahdollisesti hinnanlaskuakin. Uusi tietokonekin pitäisi hankkia, kun nykyinen tuskin jaksaisi pyörittää Andromedaa paitsi ehkä ehdottomilla minimiasetuksilla.

Premissi uudessa pelissä vaikuttaa kyllä ihan kiehtovalta. Pelisarjan ykkösosasta jäin kaipaamaan eniten juuri eksoottisia planeettoja ja tutkimusmatkailun makua. Ihan kiva, että tämä peliaspekti saadaan viimein takaisin.

Vähäisempien Valojen Herra

Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Niia Sidoroff
Jäseniä yhteensä: 9648