Niin, en tiedä mitä oikeasti tuossa haetaan. GR keskustelussa, ihmiset pohti sitä kansallisuuksien kautta yleisesti vaan. Itseni sukujuurista en tiedä muuta kuin että umpisuomalainen olen monen sukupolven ajalta, joten suomalaisuuteen liittyvääkö sitten pitäisi hakea yleensä tai sitten tarkemmin aihepiiriä, mitä omat esi-isät ovat tehneet, jos vaan tietäis… tai jotain siltä alueelta, mistä suku on lähtöisin esim. itselläni olisi Pohjois-Karjalaan liittyvää sitten...kun en sitä aikaisempaa sukujuurien vaiheita tiedä.Pisania kirjoitti: Mitä ajattelette, että Advanced 4. A book tied to your ancestry oikein tarkoittaa?
Koska haastekohta on noin epämääräisesti muotoiltu, niin minä ainakin ajattelin myös tulkita sitä aika vapaasti. Eli lähden liikkeelle suomalaisuudesta, mutta voinee olla että jos innostusta riittää, luen jonkun Karjalaan liittyvän teoksen.Eija kirjoitti:
Niin, en tiedä mitä oikeasti tuossa haetaan. GR keskustelussa, ihmiset pohti sitä kansallisuuksien kautta yleisesti vaan.Pisania kirjoitti: Mitä ajattelette, että Advanced 4. A book tied to your ancestry oikein tarkoittaa?
Mä ajattelin välttää suoran stalkkauksen ja etsiä vaikka googlen kuvahausta jotain tällaisia. Toivottavasti ne kuvat olisivat sellaisia, että kuvauksen kohde on suostunut moiseen…Eija kirjoitti: A book that was being read by a stranger in a public place – että pitää alkaa stalkkaa ventovieraiden ihmisten lukemisia ja vielä että osuisi kirja omalle mukavuusalueelle… voipi olla mahdoton tehtävä.
Haruki Murakamin Norwegian wood (Beatles) ja Joe Hillin Sydämen muotoinen rasia (Nirvana) tulivat ainoina mieleen. Sitten tietty jokin muusikosta/bändistä kertova kirja on voinut ottaa nimensä biisistä. Goodreadsista löytyi tämmöinen lista aiheesta. Sillä ei varmaan ole merkitystä haasteen kannalta kumpi tuli ensin, biisi vai kirja.Eija kirjoitti: A book with song lyrics in the title – kun spefiä yleensä haen, niin en vielä ole löytänyt mitään sopivaa tähän. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Emelie kirjoitti:
Kiitos vinkistä, Norwegian wood onkin lukulistalla, en vain tiennyt tätä biisikytkentää. Ilman vinkkiä tämä kohta olisi mennyt haasteelliseksi.Pisania kirjoitti:
Haruki Murakamin Norwegian wood (Beatles) ja Joe Hillin Sydämen muotoinen rasia (Nirvana) ...Eija kirjoitti: A book with song lyrics in the title – kun spefiä yleensä haen, niin en vielä ole löytänyt mitään sopivaa tähän. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Wind kirjoitti:
Sitten on 32. A book from a celebrity book club. En ihan ymmärrä, mitä tällä Celebrity book clubilla tarkoitetaan. Tietääkö kukaan?
maahinen kirjoitti:
Wind kirjoitti:
Viime vuonna piti lukea Oprahin kirjakerhosta kirja. Epäilemättä joku muukin julkkis pitää netissä kirjakerhoa.