Uusimmat keskustelut
Foorumi
Kirjatietokanta
Chatti
Konepaja
maaliskuu 03, 23:56
382 viestiä | Mustelmann
Lukusali
maaliskuu 03, 17:56
785 viestiä | haplotus
Ilmoitukset
maaliskuu 03, 17:26
12 viestiä | Darkki
Kirja: Avaruuden rajalla
tammikuu 28, 10:49
1 viesti | Darkki
Kirja: Oraakkelin kirja
tammikuu 20, 12:54
1 viesti | Darkki
Kirja: Kiviovet (työnimi)
tammikuu 12, 14:40
1 viesti | Darkki
#Yleinen
helmikuu 26, 21:50
0 viestiä tänään | Darkki

Matti Jalasvuori: Virus

  • Zhaman hahmo Kirjoittaja

  • Zhaman
    Mekaanikko
    Taso 12 4.87
Lisää
27.09.2015 12:29 #1 : Zhaman
Virus kirjoittanut Zhaman
Hei arvon Risingshadow,

Haluaisin hieman mainostaa juuri julkaistua kirjaani myös näillä vanhoilla "kotikonnuilla" (toimin Risingshadowin moderaattorina aikanaan monen monta vuotta ja iso osa vanhoista parroista on tuttuja myös tuolla "oikeassa elämässä").
Alla virallinen tiedoteteksti. Kirjassa käsitellään ihmiskunnan tulevaisuutta, tekoälyjä, Marsin asuttamista, maailmankaikkeuden hienosäätämistä ja muita vastaavia teemoja, jotka saattavat kiinnostaa tieteiskirjallisuudesta pitäviä. Kirjaa saa netistä ja kirjakaupoista. Sopii lahjaksi myös isäpapalle isänpäivänä tai siskolle jouluna :wink:
Virus - elämän synnyttäjä, kuoleman kylväjä, ajatusten tartuttaja on sekä tietokirja että pohdiskeleva ja vauhdikaskin tutkimusmatka tieteellisen ymmärryksen maailmaan. Se kertoo kiehtovia tarinoita elämästä ja maailmankaikkeudesta ja esittelee huimia visioita tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Solutasolta galakseihin kurottava Virus esittelee uusimpia biologian tutkimuksia ja käsityksiä elämän perusteista. Kirjan näkökulma ei kuitenkaan rajaudu luonnontieteisiin: viruksen lisääntymismekanismi selittää muun muassa tietoverkkojen haittaohjelmia ja ajattelutapojen ja uskomusten leviämistä ihmiskunnan keskuudessa.

Pieni virus herättää monia kysymyksiä. Mitä yhteistä on lumihiutaleella ja elämän syntymällä? Entä tähtien muodostumisella ja influenssalla? Miksi Australian koaloja vaivaava epidemia onkin kiinteä osa niiden geeniperimää? Miten se liittyy sinun jokaisesta solustasi löytyviin virusjäänteisiin, joita perimässäsi on paljon enemmän kuin varsinaisia ihmisen geenejä? Voiko virus parantaa ihmisiä? Entä onko vain sattumaa, että maailmankaikkeutemme on suotuisa elämälle?
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Rinja