Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Jaakko Alamikkula: Praedor - Koston kukkulat

  • Dragan hahmo Kirjoittaja
  • Dragan
    Riivaaja
    Taso: 40
  • Viestejä: 222
11.06.2017 23:08 - 11.06.2017 23:09 #1 : Dragan

Jaakko Alamikkula: Praedor - Koston kukkulat

Vaskikirjat 2017 - Risingin tietokannassa

Praedor-maailma lienee nyt aktiivisempi kuin koskaan. Viime vuonna ilmestyi Erkka Leppäsen novellikokoelma Kirotun maan ritari, Petri Hiltusen Taivaan suuri susi -sarjakuva ja Ville Vuorelan Käärmetanssija-romaani. Tänä vuonna Praedor-kirjoittajien joukkoon liittyy Jaakko Alamikkula Koston kukkulat -romaanillaan.

Praedor-saaga sijoittuu Jaconiaan, joka on keskiaikaista Eurooppaa muistuttava maailmaa. Tätä pienten valtioiden täyttämää maailmaa reunustaa loputon raunioita ja kauhuja täynnä oleva Borvaria. Kukaan ei tiedä, kuinka pitkälle rauniot ylettyvät. Borvaria ei kuitenkaan ole Koston kukkuloiden huomion kohde. Sen sijaan näyttämöllä on kaksi sotaan ajautuvaa valtiota. Holruksen ja Tutuksen välillä on pitkään ollut levotonta. Holrus on suuri ja mahtava suhteessa Tutukseen. Rajaryöstelyt sytyttävät liekin, joka kasvaa hallitsemattomaksi sodaksi.

Konfliktin ensimmäisten uhrien joukossa tutuslaisen nuoren tytön Ettan vanhemmat ja toinen pikkuveli. Sattuman kaupalla toinen Ettan pikkuveljistä selviää, kun holruslainen jousimies Dren osoittaa armoa, mitä hänen omalle perheelleen ei vastaavassa tilanteessa koskaan annettu. Etta puolestaan pääsee pakoon ja vannoo kostoa liittymällä tutuslaisen armeijan palvelukseen.

Lue lisää...
Viimeksi muokattu: 11.06.2017 23:09 Dyn.

Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: erkki aleksejeff
Jäseniä yhteensä: 9640