Teuvo Virén ja Flac?

16.10.2021 20:34 #1 :: Wicked-Willie
Teuvo Virén ja Flac?
Törmäsin Adlibriksen sivuilla kotimaiseen scifisarjaan Flac, kirjoittajana Teuvo Virén. Hakusanalla "Flac" Risingshadowin haku antaa kaksi osumaa joista kumpikaan ei liippaa aihetta edes etäisesti. "Teuvo Virén" ei sekään ollut mikään hakumenestys.

Enkö osaa käyttää enää hakua vai onko tuo sarja pysynyt näin hyvin Risingin tutkan alla ja välttynyt päätymästä kirjatietokantaan? 

 • Hiistu hahmo
 • Hiistu
  Varjovelho
  Tasolla 60
  89.90

16.10.2021 21:06 #2 :: Hiistu
Teuvo Virén ja Flac?
Ilmeisesti kyseessä ovat omakustanteet? Thialfi, Jussi tai Darkki osaa sanoa tarkemmin, mikä niiden kanssa on nykyisin linjauksena, mutta käsittääkseni ainakaan systemaattisesti kaikkia spefi-omakustanteita ei ole lisätty tietokantaan. 

Olisi tietenkin mukava kuulla kokemuksia, jos joku on lukenut tuota sarjaa. 

Muitakin lisäyksiä tietokantaan voi ehdottaa tuossa ketjussa:  Linkki.
Tykännyt: Wicked-Willie

 • Darkki hahmo
 • Darkki
  Arkkivelho
  Tasolla 80
  45.97

18.10.2021 08:29 #3 :: Darkki
Teuvo Virén ja Flac?
Kustantamot ilmoittavat tulevista ja julkaistuista kirjoista, joiden kautta saamme niiden osalta hyvin tietoa julkaistuista kirjoista. Omakustanteisten kirjojen osalta näin ei kuitenkaan ole ja sen johdosta nämä kirjat ovat hieman haasteellisia systemaattisesti lisätä.

Kuten Hiistu kertoi, niin kirjatietokantaan voi tuon linkin kautta ehdottaa lisättäviä kirjoja tai suoraan lisätä kirjoja valikosta:
Kirjatietokanta -> Lisää uusi kirja
Muokannut 18.10.2021 08:33 Darkki
Tykännyt: Wicked-Willie

Valvojat: RinjaEmelie