Erin Hunter

 • Swilf hahmo Kirjoittaja
 • Swilf
  Kaartilainen
  Tasolla 19
  29.46
03.10.2013 15:19 #1 :: Swilf
Erin Hunter
Mitä mieltä olette tämän kirjailijan kirjoista? Itse olen ainakin tykännyt hänen kissakirjoistaan. Kirja-saraja on erityisen hyvä kissan omistajille ja miksei muillekin.
On hienoa seurata maatiaiskissan elämää asutusten ulkopuolella ja lukea hänen ja hänen kissatuttujensa seikkailuista neljän klaanin välillä.

Eli mitä mieltä olette tästä sarjasta? Oliko se hyvä? Odotatteko jatkoa? Herättikö se lukukokemus minkälaisia ajatuksia? Oliko tarina mielenkiintoinen?


Täällä saa kertoa myös kirjojen sisällöstä. Mistä muuten saa laitettua spoiler-tagin?

 • Hiistu hahmo
 • Hiistu
  Varjovelho
  Tasolla 62
  13.27

03.10.2013 16:05 #2 :: Hiistu
Erin Hunter

Swilf kirjoitti: Täällä saa kertoa myös kirjojen sisällöstä. Mistä muuten saa laitettua spoiler-tagin?


Se on viestiä kirjoittaessa näkyvistä kuvakkeista sellainen sinivalkoinen laatikko, jossa pieni vihreä nuoli. Onkohan nyt seitsemäs pikkukuvake oikealta lukien..

Koodi näyttää tuolta:
[spoiler] Ja tähän siis kirjoittaa juonipaljastukset, niin ei spoilaa ketään. :smile:[/spoiler]

Ja oikeasti näyttää sitten tuolta:
Varoitus: Spoiler.
Muokannut 03.10.2013 16:09 Hiistu

06.10.2013 21:28 #3 :: Kuunliekki
Erin Hunter
Pakko myöntää että pidän Soturikissoista, vaikka taidan ollakin kohderyhmää vanhempi. Tosin luultavasti juuri sen takia toisinaan niitä lukiessa tulee simmonen olo, että oisin tykännyt tästä enemmän joskus ~5 vuotta sitten. Kaikki muut suomennetut kirjat on luettu paitsi uusin, joka lojuu tällä hetkellä olohuoneen pöydällä odottamassa että tartun siihen. Kyllä, ostettuna. Luin näitä aluksi kirjastosta lainaillen. Sitten ensinnäkin meni hermo kun sai aina metsästää kuukauden seuraavaa osaa ja toisekseen totesin niiden olevan sen verran koukuttavia, että kyllä ne tulee luettua ainakin pariin kertaan uudelleenkin. Aloin sitten hankkia niitä omaan hyllyyn. Suurin osa tosin puuttuu vielä.

Eniten näissä taitaa vetää puoleensa kissat. Lähes koko ikäni meillä on ollut kissoja. Rakastan kissoja ja ehkä olen itsekin hieman kissamainen. Soturikissoissa on kissojen käytökseen saatu sopivasti kissamaisuutta, mikä on hyvä asia. Tarkoitan nyt lähinnä pieniä asioita kuten sitä kun hännän pää heiluu kun ei pidä jostain tai on hermostunut tai sitä kun ne sukivat toistensa turkkeja. Juoni on kyllin mielenkiintoinen pitääkseen otteessa ja tapahtumia on sopivasti. Jollain tavalla pidän hahmoista.

Miinuksena kirjojen ennalta-arvattavuus joissain asioissa. Samoin se, että joidenkin kirjojen alussa kerrotaan liikaa, mikä vie jännityksen loppukirjasta.
Varoitus: Spoiler.

Joku voisi myös kertoa kirjojen kirjoittajille, että kissat ovat yöeläimiä...

10.10.2013 19:06 #4 :: Kirjaneito
Erin Hunter
Itse olen lukenut Soturikissoista alkuperäisen sarjan ja muutaman osan Uusi profetia -jatkosarjasta. Fiilikseni ovat olleet ihan jees. Ei mitään mullistavaa, muttei pohjanoteerauskaan. Tunnen kuitenkin kasvaneeni hiukan ohi sarjasta, sillä uudet osat eivät jaksa enää sen kummemmin kiinnostaa. Luulenkin, että tämä uppoaa paremmin hiukan nuorempiin lukiojoihin.

Kuunliekki kirjoitti: Joku voisi myös kertoa kirjojen kirjoittajille, että kissat ovat yöeläimiä...

Totta :wink:

03.12.2015 07:30 #5 :: Ruosteinen susi
Erin Hunter
Minäkin pidän Erin Hunterin kirjoista. Sarjat ja kirjailija ihan suosikkina.

Varoitus: Spoiler.

15.02.2016 15:30 #6 :: Verhottu
Erin Hunter
Tykkään myös kovasti soturikissa sarjoista mutta myös muita erin hunterin sarjoja on tullut luettua jotenkin nämä kirjat vain jaksavat kiinnostaa uudelleen ja uudelleen.:grin: :grin:
Muokannut 06.05.2018 15:33 Verhottu

 • Nekku hahmo
 • Nekku
  Aseenkantaja
  Tasolla 13
  13.61

28.05.2016 08:50 #7 :: Nekku
Erin Hunter
Pidän hyvinkin paljon Hunterin kirjoista. Olen iältäni sinne kohderyhmään sopiva. :lol: Kaikki Hunterin kirjoitukset on tullut luettua. Mutta tiesittehän, että Erin Hunter nimen takana piilottelee viisi ihmistä?

 • Nekku hahmo
 • Nekku
  Aseenkantaja
  Tasolla 13
  13.61

28.05.2016 09:25 #8 :: Nekku
Erin Hunter
Hupsista... Kirjoittelin ensin hieman väärin. Kaikki Hunterin suomennetuista on tullut luettua ja muutama englanniksi, ei kovinkaan montaa.

18.06.2016 12:30 #9 :: Kerian
Erin Hunter
Kaikki suomennetut Soturit on luettu, lisäksi erikoisseikkailuja sekä novelleja englanniksi kahlattu läpi ^^
Hunterit ovat tehneet melko hyvää työtä kirjojensa kanssa, mutta kuten joku tuossa yllä sanoi, voisivat ottaa huomioon, että kissat ovat yöeläimiä. Vaikka kyllähän rakkaat samettitassut touhuavat vaikka mitä päivälläkin, eikö totta? C:

01.07.2016 17:26 #10 :: Lukija15
Erin Hunter
Itse en ole ollut kauhean innokas lukemaan, mutta olen innostunut lukemaan Erin Hunterin Selviytyjät kirjasarjaa. Ensimmäisen osan luin koulun antaman lukutehtävän kautta. Päädyin luettuani varaamaan kirjastosta 2 osan itselleni sen palauduttua kirjastoon. En ehtinyt hakemaan sitä kun se oli palautunut niin kirja pääty takaisin lainattavien joukkoon. Enkä sitä tuolloin saanut. Kävin n.3 päivää sitten kirjastossa ja onnekseni hyllyssä oli 2, 3 ja 4 osat. päädyin lainaamaan kaikki että saisin lukea ne, eikä tarvitsisi metsästää seuraavaa osaa taas jotain kuukautta. 2 osa oli niin mahtava että luin kirjan kahdessa päivässä. eilen aloitin kolmannen osan. Pidän erittäin paljon tästä kirja sarjasta ja suosittelen kaikille! Onko soturikissat hyvä kirjasarja? sitä olen miettinyt seuraavaksi.

03.07.2016 13:25 #11 :: Kerian
Erin Hunter

Onko soturikissat hyvä kirjasarja? sitä olen miettinyt seuraavaksi.


Soturikissat on paljon parempi kuin Selviytyjät. :) suosittelen lukemaan, sarjaan jää koukkuun ^^

 • Sipe hahmo
 • Sipe
  Teknikko
  Tasolla 16
  37.36

12.07.2016 14:50 #12 :: Sipe
Erin Hunter
Mun mielestä Soturikissat voittaa kaikki muut Erin Hunterin kirjasarjat. Oon lukenu Soturikissoja Tulitähden tehtävään asti, alotin vasta joskus helmikuussa. Mutta niinkun useimmat, koukutuin heti enkä millään vois jättää Soturikissojen lukemista. Ootan innolla Keltahampaan salaisuuden ilmestymistä, ja sen jälkeen Pitkätähden kostoa.

 • Utu hahmo
 • Utu
  Kisälli
  Tasolla 5
  33.21
08.01.2022 16:56 #13 :: Utu
Erin Hunter
Minun mielestäni yksi parhaita Hunterin kirjasarjoista on Soturikissat. 
Kekseliästä tehdä tarina kissoista, jotka elävät keskellä luontoa, suosittelen lukemaan! 
Muokannut 08.01.2022 17:04 Utu Syy: Kirjoitusvirheet.

Valvojat: RinjaEmelie