Katri Alatalo

 • Iivari hahmo Kirjoittaja
 • Iivari
  Arkkivelho
  Tasolla 47
  66.47

03.10.2013 21:55 #1 :: Iivari
Katri Alatalo

Katri Alatalo: Karnin labyrintti

Vaskikirjat 2012 - Risingin tietokannassa

Katri Alatalon Karnin labyrintti on esikoisromaani hyvässä ja pahassa. Vaskikirjojen vuonna 2012 kustantama teos aloittaa Mustien ruusujen maa -trilogian, jolle on luvassa jatkoa tänä syksynä. Karnin labyrintti sijoittuu Talvilaaksoon, jota kansoittavat kolme rotua, ihmisten lisäksi pienemmät, pitkäikäiset navadit ja viikinkimäiset taikavoimaiset krionit.

Rodut ovat vieraita toisilleen, ja muinaisina vuosisatoina sotineet keskenään, kunnes "kolmena ystävyksenä" tunnetut rotujensa johtajat kolmesataa vuotta sitten solmivat rauhana. Talvilaakson kylät ovat pieniä ja eristyneitä, ja ihmiset pyyntikulttuuria tai kotitalousviljelyä harjoittavia, ilmasto karu ja kylmä. Huhutaan, että joskus olisi ollut monta erillistä vuodenaikaa, mutta nykyään on vain epäsäännöllisesti tuleva sulan maan aika, joka saattaa kestää muutaman päivän tai jopa kolme verkkaisemman kuun kiertoa.

Lue lisää...
Muokannut 07.10.2013 00:10 Dyn

 • Dyn hahmo
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 66
  89.98

16.06.2016 15:06 #2 :: Dyn
Katri Alatalo
Katri Alatalon uutuus Älä riko pintaa on kirjailijan antamien tietojen mukaan ilmestynyt. Kyseessä on novellikokoelma, joka sijoittuu Alatalon aikaisempaan fantasiamaailmaan. Kansi ainakin on komea! :)

Valvojat: RinjaEmelie