Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

M: Sotakirjasto.net uutuudet

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
24.06.2014 13:27 - 26.04.2015 20:05 #1 : mikael
Meillä on nyt alkuvuodesta lähtien ollut alennuskamppanja käynnissä, ja ajattelin sitä nyt vihdoin ja viimein tännekin mainostamaan!

Tuomas Myllylä: Rhenus nyt vain 5 euroa!
Tuomas Myllylä: Pakanat, ensimmäinen kirja nyt vain 10 euroa!
Thomas Hall ja Daniel Bradford: Robot 13 – Kolossi nyt vain 7 euroa!
Esa Holopainen: Jere Kostamus ja Big joki nyt vain 5 euroa!
Hannu Kesola ja Jussi Piironen: Yö huutaa armoa nyt vain 7 euroa!
Petri Liuhto: Edeline nyt vain 7 euroa!

Lisäksi Säilän numerot 1-6 nyt uskomattomaan 15 euron hintaan!Tämän lisäksi tarjous vain Risingshadowlaisille, eli kaikki yli kymmenen euron tilaukset ilman postikuluja, kun kirjoitat kohtaan "Kysyttävää, kommentoitavaa tai muuta viestiä" tekstin Risingshadow2014! Tarjous voimassa tämän kuun loppuun, elikkäs suurinpiirtein viikon ajan.


Ja koska kuka nyt haluaisi ostaa sikaa säkissä, niin tässä muutamia arvosteluita arvostetuilta ihmisiltä!
Robot 13: "Se (Robot 13)kuitenkin jää mieleen, ja taidokkaimpia sivuja tulee avattua uudelleen." - Ville-Markus Nevalainen, Risingshadow.fi

Yö huutaa armoa: "Parasta antia onkin kirjan alku, jossa kunnolla revitellään noir-meiningillä: kuvista voi lähes haistaa tupakan savun ja kuulla etsivän karheasti mörisevän ääneen." - Ville-Markus Nevalainen, Risingshadow.fi

Pakanat: "Pakanat nostaa minun kirjoissani Tuomas Myllylän nimeksi, jonka tuotantoa aion tästä lähin seurata haukkana." - Shimo Suntila, Routakoto

Edeline: "Rähjäinen satamakuppila on perussettiä, steampunkahtava sataan metriin kohoava satamaseinämä jotain aivan muuta, eikä sekään valmistele lukijaa ihmissyöjien saarelta löytyvien ihmeiden kohtaamiseen. " - Shimo Suntila, Routakoto


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 26.04.2015 20:05 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
28.06.2014 21:00 #2 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Suuret muinaiset käskevät teitä liittymään Musta Ritari kustannuksen facebook-ryhmään!

Kuva Linnavainion tulevasta toisesta osasta, tekijänään Ville Makkonen.


Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
07.12.2014 20:10 #3 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Musta Ritari kustannuksen uskomaton joulu-ale on alkanut! Tällaista ei joka päivä näekkään!


Mukana on myös muita huimia tarjouksia, kuten esimerkiksi Säilät #1-6 kymmenen euron hintaan! Mutta mitä mahdotonta? Voiko olla että tässä ei olekkaan vielä kaikki? Kyllä! Sillä kaiken tämän hintojen alennusten lisäksi tarjoamme tällä viikolla täydellisen upeaa ja käsittämättömän artistista paketointipalvelua, täysin ilman lisähintaa!

Tilaa siis nyt kaikille sukulaisillesi esimerkiksi Robot 13, ja saat ne kotiisi kannettuna ja valmiiksi paketoituina ja jo sellaisenaan huomiota herättävinä!Älä siis enää emmi, vaan siirry osoitteeseen mustaritari.fi ! Ja Vielä kerran: kaikki nyt alkavana viikkona tilatut sarjakuvat paketoidaan kauniiksi joululahjoiksi, joihin ei tarvitse kuin lyödä nimi päälle ja antaa serkkupojalle tai siskontytölle! Voiko kätevämpää palvelua enää saada?

Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
15.03.2015 22:20 - 15.03.2015 22:21 #4 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Oletko Tähtivaeltajan vannoutunut lukija? Joko luit uusimman numeron kannesta kanteen ja totesit ääneen itsellesi "Voi minua, miksi en ole vielä saanut itselleni tuota albumia joka sai ansaitsemansa koko sivun arvostelun tässä kulttuurijulkaisussa?" Ei hätää, juuri sinä! Mene Sotakirjastoon ja tilaa Kersantti Napalm: Best of 1996-2005 totiseen 12 euron hintaan. Olen puhunut.

Jos taas et ole Tähtivaeltajan vannoutunut lukija, niin mene ja häpeä.


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 15.03.2015 22:21 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
13.04.2015 01:19 - 13.04.2015 01:19 #5 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Pakko oli tulla vielä erikseen mainostamaan Musta Ritari kustannuksen ja Sotakirjaston yhteistä nettikauppaa osoitteessa sotakirjasto.net

Sinne on nyt lisätty Mustan Ritarin ja Sotakirjaston tuotteiden lisäksi mm. Kumioravan uutuudet (esim. Jätti), MKKEntertainmentin supersankarisarjakuvat (kuten Suomen Puolustajien Liittouma), sekä erittäin hauska englanninkielinen George the Knight vs. Zombies (tekijöinä mm. Shimo Suntila ja Anssi Rauhala)


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 13.04.2015 01:19 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
26.04.2015 20:10 #6 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Muutin ketjun nimeksi tuon Sotakirjaston, kun sinne nyt tulee useimmiten tavaraa lisättyä. Tällä hetkellä siellä ei ole kuin sarjakuva-albumeita ja lehtiä, sekä yksi d-elokuva, mutta muutakin tavaraa on tulossa!

Tuotteita ei missään tapauksessa tulee lisää joka viikko, mutta aion kutsua niitä viikon uutuuksiksi joka tapauksessa.

Tämän viikon uutuudet (vaikka osa onkin vuodelta 1999):
Simo Häyhä - Valkoinen kuolema d-movie
Kansainvälisesti arvostetuimman tark'ampujan tarina tällaisena omituisena sarjakuvan ja leffan yhdistelmänä. Kyllähän se toimii, mutta on se erikoinen.


Kersantti Napalm: Burnout
PAFin (Patriotic American Force) erikoisagenttien kenttäesimies itärannikolta, komentaja Armstrong Cole, jolla on aina päällään 90-luvun Image-sarjissankareiden perusilme on tullut korvaamaan vakavasti sairaan komentaja Ironfrisbeen. Sillä aikaa kersantti Napalm, joka katosi pitkäksi aikaa Philadenphian tehtävän aikana, on ollut yli vuoden poissa pakollisista terveys-tarkastuksista, ja päätyy opettamaan seuraavan sukupolven agentteja. Pärjääkö kersanttimme oppilaiden kanssa ja pärjäävätkö oppilaat uuden opettajansa kanssa? Ha ha, se oli hauskasti sanottu, sillä kersantti pieksee kaikki.

Kersantti Napalm: Rakkaustarina
Kersantti Napalm: Rakkaustarina
Kersantti Napalmin rakkaustarina. Lue miten sarjakuvamaailman ehkä tunnetuin pari, kersantti Napalm ja Francis Miller lipuvat avioliiton satamaan. Mutta tässä satamassa heitä odottaakin myrsky! Mutta kuinka tähän avioliittoon suhtautuu kersantin perivihollinen Diamon Manson, jota ei sattuneesta syystä oltu kutsuttu edellä mainittuun tilaisuuteen!

"Jos leikit niiden kanssa, sinulle nauretaan kuten niille."

Kersantti Napalm: Sirkkelin erikoisnumero
Sirkkeli-erikoisnumero: Kersantti Napalm! Lue! Tai itke ja lue. Tämähän on kovinta tykitystä sitten ikinä! Kersantti Napalm kohtaa neuvostomutanttiklovnit, ninjoja, Korpraali Karjun, sekä aina kuolettavan eversti Kozyrevin! Tämän kaiken nannan lisäksi tarinoiden taustaa ja sekä sankareiden että pahisten esittelyt!

"En enää koskaan nauranut klovneille. Enkä liion itkenyt. Vihasin vain."


Sergeant Napalm: Love story
For the first time ever (that I know of) Kersantti Napalm can be red in english! Sergeant Napalm's love story introduces readers of all around the world this phenomenon from Finland, it's the Finlands best american superhero! Read the tragic tale of special-agent sergeant Napalm and his lover Francis Miller, ex-ninja.

"I was taught the secrets of the armed and the unarmed combat. I no longer remembered the past or considered the future."

Sirkkeli #2
Mikkelin sarjakuva-akatemian antologia-lehti Sirkkelin toinen numero, vuodelta 1999! Mukana legendaarisia tekijöitä, jotka ovat sittemmin iskeneet Suomalaiseen sarjakuvaskeneen mm. albumeilla: Simo Häyhä - Valkoinen kuolema, Hiihtoa kryptasta, Kapteeni Kanki ja Lauri Törni!

Sirkkeli #6
Mikkelin sarjakuva-akatemian antologia-lehti Sirkkelin kuudes numero! Mukana legendaarisia tekijöitä, jotka ovat sittemmin iskeneet Suomalaiseen sarjakuvaskeneen mm. albumeilla: Simo Häyhä - Valkoinen kuolema, Lauri Törni ja Anni Isotalo sarja.

Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
04.06.2015 20:27 - 04.06.2015 20:28 #7 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Viikon uutuudet tässä kuussa:

Kompastuskivi #3: Itku ja hammasten kiristys
Kristillistä kauhua! Zombeja, vampyyreita, saatananpalvojia, huumoria ja muita semmoisia kauheita asioita!

Kompastuskivi #6: Valon lapset 1/2
Päätarinana löytyy Tommy Flickin Valon lapsien (Children of Light) ensimmäinen osa. "Kompastuskivi tekee minut onnelliseksi. Odotan aina innolla uutta Kompastuskiveä!"

Kompastuskivi #7: Valon lapset 2/2
Päätarinana löytyy Tommy Flickin Valon lapsien (Children of Light) toinen osa. "Okei, kaikki, lukekaa huuliltani... rakasta... sun... vi... hol... lis... ta... si."

Kompastuskivi #8: Luciferin aikakirja 1/2
Lehden aloittaa Mäkisen strippisarja, joka paneutuu Raamatun humoristiseen puoleen. Siitä päästäänkin sulavasti Veli Loposen Luciferin aikakirjan ensimmäiseen osaan, joka paljastaa, mistä paha ja synti maailmaan oikein tulivat. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on Tuomas Myllylän jatkosarjakuvan viides osa. "Ollessaan valaassa Joona löysi puisen nuken."

Kompastuskivi #9: Luciferin aikakirja 2/2
Kuten totuttua, lehden aloittaa Mikael Mäkinen Raamatusta kumpuavallaan huumorilla. Tämän jälkeen on vuorossa lehtemme vierailevan tähden, Aapo Kukon (tuttu U-255:sistaan) ja Mäkisen yhteistyö Jaakobista. Kun vielä ollaan luettu Tuomas Myllylän jatkosarjakuvan kuudes osa, onkin Veli Loposen ja Brian Bradleyn Luciferin aikakirjan jälkimmäisen osan aika. Aikakirja paljastaa, mistä paha ja synti maailmaan oikein tulivat. "Ei! Tämä on minun oikeuteni! Ihmisyys valitsi minut!"

Kompastuskivi #10: Jeesustakin otti ristiselkään
Tällä kertaa aiheena on huumori ja sitä sitten riittääkin! Mukana mangaa ja artikkeli, uskokaa tai älkää! Mahtavan paluun tekee myös kaikkien rakastama australialainen Dean Rankine! "Vau. Katsokaa tuota huonosti piirrettyä konetta!"

Kompastuskivi #11: Kotiinpaluu 1/2
Aloitamme Veli Loposen itsenäisen jatkon Luciferin aikakirjoille nimeltä Kotiinpaluu. Mukana myös strippejä, jatkosarjakuvaa ja totta kai Dean Rankine, mahtavin australialainen sitten Crocodile Dundeen, jonka näin laulamassa 2001 Teneriffalla. "Sanotteko, että jokainen miehistön jäsen sai itselleen jonkin "super"-kyvyn?"


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 04.06.2015 20:28 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
11.06.2015 15:01 - 08.07.2015 00:43 #8 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Uudet viikon uutuudet tässä kuussa:

Liitetiedosto:

Nicholas Gurewitch: The Perry Bible Fellowship Almanakka
Mm. Ignatz-verkkosarjakuvapalkinnon vuosina 2005 ja 2006 vinksahtaneen oivaltavilla stripeillään voittaneen Nicholas Gurewitchin The Perry Bible Fellowship käsittelee kaikenlaisia aiheita hyvinkin suorasukaisesti, absurdisti ja tietenkin mustan huumorin sävyttämänä.

Liitetiedosto:

Pauli Hokkanen: Pämpi ja Rotsi - Hittiä feissiin
Supersuosittujen (lähde?) Pämpin ja Rotsin hulvattoman huumoripainotteinen sarjakuva-albumi Hittiä feissiin kokoaa yhteen suuren humoristin ja taiteilijan Pauli Hokkasen rakastetuimpia strippejä, uusia hillittömiä lohkaisuja unohtamatta. 64 sivua elämänmakuisia kaskuja saavat sinut hytkymään naurusta ja hymyilemään korvat leveinä!

Liitetiedosto:

Tuomas Myllylä: Aika kuvia
Tuomas "Matkamies" Myllylä, tuo legenda miesten (ja naisten) joukossa, hän joka on luonut Pakanat, hän joka lausui julki Rhenuksen, hän jonka parta yltää maan alta avaruuteen ja takaisin, heittää kehiin yksittäisiä tarinoita lehdessä Aika kuvia. Tai siis heitti, sillä tämähän ilmestyi jo 2010, eli siis ennen Pakanoita ja Rhenusta.

No siis kuitenkin, sisältää ylivertaisen sarjakuvantekijän tarinat: Viikingit (Julkaistu myöhemmin myös Säilässä), Sankari, Avaruuskolonisaatio, Mariyanna - Vaunusoturi, Epätoivo, Mars 2000 ja Prahassa, 1648! Astu mukaan Tuomas Myllylän mielen syövereihin, matkalla villistä lännestä Marsin ulkokehille, mutta ei Grönlantiin. Ainakaan niin emme usko.
Liitetiedosto:

Vesa Vitikainen ja Markus Tuppurainen: Violence Man
Ilkeät ja pahat mongolirosvot hyökkäsivät rauhaa rakastavien munkkien kimppuun srjäisessä tiibetiläisluostarissa. Hävityksen nähdessään, nuori munkki En'smon Vael Ol, löysi mielessään lopullisen ratkaisun maailman kaikkiin ongelmiin. Jos rosvot eivät suostu kuuntelemaan puhetta, eivätkä suostu rauhanomaisiin neuvotteluihin, jäljelle jää vain ylenmääräinen väkivalta!

Lihasten jäykistämiseen perustuvat taistelutekniikat eivät vedä vertoja Violence Manin lähes yli-inhimilliselle rentoudelle! Tässä upeassa lehdessä Violence Man pätkii rosvoja, Napoleon VI:n, e-m@ilmanin, Syövyttäjän, Satakasvon, Violence Boyn, Ruttopojan, Peace Manin ja Lopettajan! Turpakäräjät alkakoot!

TUTTU TV:STÄ!

Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 08.07.2015 00:43 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
08.07.2015 00:39 - 08.07.2015 00:50 #9 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Taas on tarjolla uutuuksia!
Liitetiedosto:

Kapteeni Hyperventilaattorimies
"Kersantti Napalm, Kateeni Kuolio ja Kapteeni Hyperventilaattorimies tappelivat. Kapteeni Hyperventilaattorimies voitti, sillä muut kaksi eivät olleet todellisia."
Kapteeni Hyperventilaattorimies pelastaa aivan kaiken. Muistakaa, Kapteeni Hyperventilaattorimies. Mukana myös Anssi Rauhala, joka on myös todellinen.

Liitetiedosto:

Otto Sinisalo ja Rami Rautkorpi: Fasilitaattori - Maailmankaikkeuden vaarallisin mies
Minun versiossani on nimmarit ja Batman-kuva molemmilta tekijöiltä, mutta sitä en myy. Te saatte nimmaroimattomia versioita, joihin joudutte itse metsästämään Batmaninne.

Liitetiedosto:

Ninni Aalto: Sähköjänis
Blogi-sarjakuvaa sieltä parhaasta päästä. Ai niin, siellä mainitaan Hitler jota verrataan pupuun. Suosittelen.
Liitetiedosto:

Jarkko Vehniäinen: Kamala luonto - Karhunvatukoita
"Kaupallisuutta", huudetaan sieltä takarivistä. "Olette myyneet itsenne kapitalismille, hukanneet identiteettinne ja koitatte vain tehdä rahaa suosituilla tuotteilla!"

Vastauksena tähän: Kyllä. Tosin tämä kauppa oli kapitalistinen alusta lähtien. Vaikka sen nimi onkin kirjasto. Lisäksi, Kamala luonto on hauska. Mutta löytyy meiltä undergroundimpaakin Jarkko Vehniäistä, kuten Sandaalit sauhuten.
Liitetiedosto:

Mikko Mustasaari ja Aapo Kukko: Aave Stream cityssä
"Kaupallisuutta", huudetaan sieltä takarivistä. "Kommunismi vie meidät onneen!"

Kommunismia ja länkkäriä yhdessä! Paras lännentarina jonka olen lukenut.

Liitetiedosto:

Mika Lietzén: 1986
1986 on nostalginen kasvukertomus lähimenneisyydestä, hevin, pöytäroolipelien ja kauhupokkareiden kulta-ajasta. Ajasta, jolloin päivät olivat pidempiä ja kesät tuntuivat kestävän ikuisesti. Tämän kohdalla käytän suoraan lainattua tekstiä, sillä en olisi itse voinut kuvailla tätä paremmin.

Liitetiedosto:

JP Ahonen ja KP Alare: Perkeros
Ah, tämän paremmaksi on todella vaikea pistää! Suosittelen aivan kaikille! Oikeasti! En ole varmaan ikinä hehkuttanut tutuille ja tuntemattomille näin paljon mitään muuta kuin tätä albumia ja uutta Mad Maxia. Ne oli niin hyviä.

Jos luet tänä vuonna vain yhden sarjakuvan ja katsot yhden leffan, niin Perkeros ja Mad Max: Fury road. Ehdottomasti.

Liitetiedosto:

Marko Tiainen: Kaukopartio Verkko
Uutuuksien lopuksi voidaankin palata juurille ja tarjota sitä sotasarjakuvaa! Syväri 1943, kaukopartio Verkko. Tekijänä aina yhtä luotettava Marko Tiainen.

Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 08.07.2015 00:50 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
16.09.2015 19:22 #10 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Helsingin sarjisfestareiden kolme ehdottomasti parasta julkaisua on lisätty nettikauppaan! Nää tykittää täysillä!

Teräslilja vs. Mutanttizombiet
"Minun täytyy taistella tieni läpi suunnattoman mutanttiarmeijan, kahlata polviani myöten niiden paakkuuntuvassa veressä ja pilaantuvassa lihassa..... ja tulen rakastamaan joka ainoaa sen mielettömän teurastuksen hetkeä! Minun pitäisi suudella teitä, amiraali Nakunalle!" - Teräslilja
Tässä on kaikkien upeiden tekijöiden lisäksi paras esipuhe maailmassa. Siinä mainitaan lypsyjakkara.Eino Leinon Helkavirsiä
Petri Hiltunen otti maan parhaat tekijät, jotka tulkitsivat Eino Leinon runoja sarjakuviksi. Se kuulostaa nössöltä mutta on aivan jumalattoman siistiä!Antti Kosonen: Monkey Business
Haulikoita, huumeita ja korruptuneita kyttiä! Nyt iskee ja lujaa!


Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
05.02.2016 22:32 - 05.02.2016 22:36 #11 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Nyt on tullut niin paljon uutuuksia, ettei niistä voi listata kun muutaman parhaimman! Supersankareita varsinkin lisättiin ihan rutosti! Ja kauppa muutettiin genre-kohtaiseksi, että saatiin kaikki sarjakuvat sijoitettua fiksusti.

Injustice - Gods Among Us LINKKI TUOTTEESEEN

Tämä kovakantinen kokoelma kattaa kuusi ensimmäistä numeroa huimasta sarjakuvasuosikista. DC-universumi ei ole entisellään, kun Teräsmies huijataan tuhoamaan itselleen rakkain asia. Siitä lähtien rikolliset saavat maksaa ja supersankareidenkin on päätettävä, seisovatko he Teräsmiehen rinnalla vai taistelevatko he häntä vastaan. Aivan kaikki eivät alistu suosiolla Teräsmiehen valtaan... Niin ei tee myöskään Batman!
Rautamies - Extremis LINKKI TUOTTEESEEN


Tony Starkin vanha ystävä on ollut kehittämässä uutta nanoteknologiaa, jolle on annettu nimeksi Extremis. Kun terroristit anastavat keksinnön ja ryhtyvät hyödyntämään sen suomia voimia kauhun kylvämiseen, ei auta muu kuin kutsua Rautamies apuun. Samaan aikaan Stark on yrittänyt epätoivoisesti päivittää haarniskaansa vastaamaan uuden ajan vaatimuksia. Onko teknologia ajanut Rautamiehen ja ehkä jopa ihmiskunnan ohitse?

Kehuttu käsikirjoittaja Warren Ellis on laatinut yhden kaikkien aikojen parhaista Iron Man -tarinoista, joka on sekä jännittävä että ajatuksia herättävä. Kuvittaja Adi Granovin realistinen kuvitus tempaisee lukijan mukaan toiminnan keskipisteeseen.Batman - Pöllöjen kaupunki LINKKI TUOTTEESEEN

Kammottava Pöllöjen hovi on päättänyt osoittaa Gothamille, kuka kaupunkia todellisuudessa hallitsee. Salaseura komentaa kuolemattomat tappajansa, väkivahvat Kynnet, poistamaan tieltä Gothamin mahtimiehet... mukaan luettuna Batmanin. Katkera kamppailu Pöllöjä vastaan huipentuu yllättävällä tavalla, ja myös Batmanin vanhan vihollisen Pakkasherran yhteys Pöllöihin paljastuu.
The Walking Dead seitsemäs kirja LINKKI TUOTTEESEEN


Selviytyjien tarina jatkuu! Rick ja kumppanit ovat turvassa Alexandrian muurien suojissa, mutta yhteisön sisäinen rauha osoittautuu toiveuneksi. Ulkopuolella odottaa jatkuvasti kasvava lauma nälkäisia eläviä kuolleita...Megg, Mogg & Pöllö LINKKI TUOTTEESEEN

Australialainen Simon Hanselmannin käsittelee vakavia aiheita mustan huumorin kautta. Huumeriippuvainen noita Megg, hänen kissansa Mogg ja heidän kämppiksensä Pöllö yrittävät selviytyä maailmassa, jossa riittää masennusta, ahdistuneisuutta, huumeita, köyhyyttä, työttömyyttä, kunnianhimon puutetta sekä monimutkaisia suhteita. Soppaa hämmentää omalta osaltaan myös Meggin nuoruudenrakkaus Ihmissusi-Jone. Sanomattakin lienee selvää, että erilaiset arvomaailmat ovat törmäyskurssilla.


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 05.02.2016 22:36 mikael. Syy: Laitoin linkit kuntoon

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
09.09.2016 22:45 - 11.11.2016 02:20 #12 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Ai että, ai että! Nyt on niin upeeta! Kaks ehdottoman kovaa uuttuutta Musta Ritari kustannukselta tullut myyntiin!

Hannu Kesola ja Sauli Jokinen: He kuolivat turhaan LINKKI TUOTTEESEEN

SYVÄN ETELÄN MIES AMPUU JA JUO

Hughie, Harry ja John ovat olleet ystäviä lähes viiden vuosikymmenen ajan. Kaikki kuitenkin muuttuu erään kohtalokkaan metsästysretken jälkeen, jonka seurauksena Hughie ja Harry ajautuvat konfliktiin, josta ei ole paluuta. Pystyykö edes kaupungin sheriffinä toimiva Jon saamaan asiat järjestykseen, kun 70-luvun teksasilainen pikkukaupunki on muuttumassa veristen rikosten näyttämöksi?

Tämän eksploitaatiohenkisen rikossarjakuvan on käsikirjoittanut Hannu Kesola ja piirtänyt Sauli Jokinen.METEORIITIN mukan maahan saapunut OLIO pääsi TUHKAn virheen vuoksi pesiytymään Linnavainioon. Onneksi ihmiskunnan ja koko planeetan toivo, yli-inhimillisiä voimia saanut AAPO-veli onnistui kääntämään ulkoavaruuden salaisuudet sitä itseään vastaan.

Maapallon tuho on siis KÄYTÄNNÖSSÄ LÄHES TÄYSIN estetty. Sillä välin kun Aapo on metsästämässä Olion viimeisiä rippeitä jossain Mustan ristin hautausmaalla, muut ystävät päättävät ottaa rennosti ainaisen TAPPAMISEN ja SYNKISTELYN sijaan. Muut paitsi Tuhka, jolle isän poismeno on vasta nyt muuttunut tosiasiaksi.

Menneisyyden haamut, sekä yksi viikon takainen sellainen, palaavat vainoamaan sankareitamman lumeen hautautuvassa LINNAVAINIOssa.

Ville Makkonen: Linnvainio II LINKKI TUOTTEESEEN


Musta Ritari kustannus
Viimeksi muokattu: 11.11.2016 02:20 mikael.

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
21.09.2017 10:15 #13 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Pitkästä aikaa mainitsen päivityksistä täälläkin! Enkä vain sen takia että Sotakirjastolla on tällä hetkellä alennus käynnissä, (SUURIN OSA TUOTTEISTA -25% TAI ENEMMÄN!!) vaan koska sinne on tullut lisää kiinnostavaa sarjakuvaa!

Hannu Kesola: Kyyti ja muita tarinoita LINKKI TUOTTEESEEN

SYVÄN ETELÄN MIES AMPUU JA JUO

Hannu Kesolan Kyyti ja muita tarinoita sisältää Hannu Kesolan haastattelun ja kolme lyhäriä, joista kaksi on suomeksi ennen julkaisematonta. Hannu Kesola joka on vallannut jenkkimarkkinat ja sekä ranskan, että ruotsin kielisen alueen, aikoo levittäytyä seuraavaksi Kreikkaan. Tämä sarjakuva on kiihkeän realistista rikossarjakuvaa kauhuelementein, todellista pulppia siis!VAIHTOEHTOSOTAHISTORIAA!

1940-luvun lopulla sodat ovat ohi, mutta taistelu jatkuu. Suomalainen yhteiskunta kokoaa itseään ja panostaa jälleenrakentamiseen. Neuvostokomennon alaisena olevalla Porkkalan alueella piilotellaan jotakin todella vaarallista, kenties atomipommia? Marsalkka Mannerheim kokoaa kaikkien aikojen iskuryhmän, johon kuuluvat sotajermut Viljam "Rokka" Pylkäs, Aarne "Marokon kauhu" Juutilainen, Lauri Törni ja Simo Häyhä. Neuvostoliitto ei arvosta asioihinsa puuttumista, käskyn käytyä turvallisuuspoliisi eli ns. Punainen Valpo lähtee tutkimaan Marskin ryhmän aikeita. Mutta onko atomipommi sittenkään edes pahin paha, mikä Porkkalassa piilee?

Käsikirjoittaja Vesa Vitikaisella on laaja suomalaisen historian tuntemus. Hän on sovittanut useiden legendaaristen suomalaisten sotasankarien elämäkerrat sarjakuviksi. Kuvitteellista Isku Porkkalaan -seikkailutarinaa varten Vitikainen on koonnut todella kovan tekijäjoukon. Mukana ovat mm. Anssi Rauhala, Petri Hiltunen, Jouko Ruokosenmäki, Mauri Tuure ja Mikael Mäkinen.

Isku Porkkalaan! LINKKI TUOTTEESEEN


Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
01.11.2017 19:04 #14 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
Sotakirjaston viikon uutuudet!

Greg Pak ja Emma Rids: Doctor Strange - Alku LINKKI TUOTTEESEEN

Korkealentoinen globaali haamujahti ja Marvelin maagisimman sankarin elämän tärkein käännekohta! Ylimielinen kirurgi kohtaa taistelulajien mestarin ja heistä tulee mystiikan maailman väkevin parivaljakko, kunhan ensin kykenevät olemaan tappamatta toisiaan ja oppivat hieman taikuutta... Tohtori Oudon taru alkakoon!Sitten Sinisen jäniksen uutuudet!

Trondheim ja Oiry: Maggy Garrison 1: Hymyile vähän, Maggy LINKKI TUOTTEESEEN

Harmaassa ja sateisessa Lontoossa ihmiset yrittävät löytää toimeentuloa ja sisältöä elämäänsä. Toisille se on helpompaa, toisille hankalampaa.

Maggy kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, mutta sitkeä ja neuvokas nainen löytää keinot hankkia elantonsa ja samalla paljon muutakin...Hermann: Bois-Mauryn tornit 1 - Babette LINKKI TUOTTEESEEN

Vaeltava ritari Aymar de Bois-Maury pyrkii uskollisen aseenkantajansa Olivierin kanssa saamaan takaisin menetetyt maansa ja linnansa. Keskellä keskiajan nälänhätiä ja epidemioita, sotia ja ryöstöjä, epämääräistä uskonnollisuutta ja aristokraattien rajatonta valtaa, on kuitenkin hankalaa ylipäänsä pysyä hengissä.Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä... Kersantti Napalmia!!

Kersantti Napalm: 25-vuotisjuhlajulkaisu LINKKI TUOTTEESEEN

P.A.F — S-A-L-A-I-N-E-N — XX.XX.2017

Saimme napattua aikaisemmin tänään koodatun viestin, mutta emme saaneet siitä mitään selvää. Viesti on kokonaisuudessaan tässä.
”Kersantti Napalm -stop- juhlajulkaisu -stop- Vitikainen stop -stop- Musta Ritari -stop- natsimuumiot ovat valhetta -stop-”

Välitämme lisätietoja heti kun niitä saamme. Alustavat lähteet kertovat pitkään vaiettua tarinaa Anssi Rauhalan sekaantumisesta asiaan. Varmaa on vain että mikään ei ole varmaa.

Tutkimukseen osallistuvat agentit Louhio, Koivurinne, Lahtinen, Tuppurainen, Loponen, Mäkinen, Kesola, Tervapuro, Jokinen, Piironen, Rautkorpi, Sunnarborg, Manninen, Nuora, Lintula, Sihvonen ja Ronkainen. Erikoisagentti Loponen on saanut lisäksi kirjallisen ohjeen asioiden käsittelyyn kentällä.

Odotamme asiasta 52-sivuista raporttia.

– John ByrnesVesa Vitikainen ja Katja Louhio: Kersantti Napalm - Joulumanteli 2017 LINKKI TUOTTEESEEN

VAROITUS: EI SISÄLLÄ OIKEAITA MANTELEITA TAI JÄÄNNÖKSIÄ MANTELEIHIN VERRATTAVISTA AINEISTA*

Väisty Kalkkaro, tosimies on tulossa valtaamaan liuskalehtimarkkinat! 28 sivua Katja Louhion armoitonta tykitystä, sekä ylikersantti Vesa Vitikaisen sanallisen leikittelyn ilon älyä ja hölkkää! Zombeja! Ja mihin pakanalliseen uhritilaisuuteen viittaa nimi Joulumanteli? Sisältää Kersantti Napalm -kerhon liittymislomakkeen.

Sisältää Napalm-keräilykuvan nro. 72! Napalm-keräilykuvat ovat kivaa koko perheelle! Osta, vaihda ja kerää kavereiden kanssa koko sarja!

*Sarjakuvaa on käsitelty samalla linjastolla kuin taistelutarkoituksiin soveltuvaa polttonestettä, ja saattaa sisältää pieniä määriä Napalm B:tä. Napalm B:n koostumus on tavallisimmin 21 % bentseeniä, 33 % bensiiniä (joka itsekin sisältää bentseeniä noin 1–4 %) ja 46 % polystyreeniä. Sitä on vaikeampi saada syttymään kuin perinteistä napalmia naiset huom.


Musta Ritari kustannus

 • mikael hahmo Kirjoittaja
 • mikael
  Aseenkantaja
  Taso: 10
 • Viestejä: 15
29.12.2017 19:29 #15 : mikael
Vastaus käyttäjältä mikael aiheessa M: Sotakirjasto.net uutuudet
No nyt ollaan asian ytimessä. Nyt myydään oikeasti tuotetta joka ansaitsee tulla myydyksi Sotakirjastossa.

Oletko koskaan miettinyt miten kertoisit lapsille talvisodasta? Nyt se on mahdollista! Talvisodan syttymisen muistopäivänä 30. marraskuuta julkistettu "KUNNIAN PÄIVÄT - talvisota lapsille väritettävin kuvin" on Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlistava historiallinen värityskirja talvisodan tapahtumista lapsille, mutta myös kaikille sotahistoriasta kiinnostuneille. Väritettäväksi tarkoitetun kuvituksen yhteydessä on nimenomaan lapset huomioon ottaen koottu tietopaketti Suomen kohtalonhetkistä, mutta tiukan asiasisältönsä takia teksti kiinnostaa varmasti myös aikuista lukijaa!

Juha Harju ja Antti Sirkkala: Kunnian päivät - talvisota lapsille väritettävin kuvin LINKKI TUOTTEESEEN


Musta Ritari kustannus

Valvojat: Muukalainen
Paikalla 66 vierailijaa
Uusin jäsen: Anu Maaret Haapoja
Jäseniä yhteensä: 8866