Uusimmat keskustelut
Leikkinurkka
huhtikuu 22, 22:07
1141 viestiä | Hiistu
Teatteri
huhtikuu 22, 21:52
502 viestiä | Mustelmann
Ilmoitukset
huhtikuu 22, 21:32
67 viestiä | Omenavaras
× Esittele itsesi vapaamuotoisesti. Voit kertoa vaikkapa, millainen ihminen olet, mitä harrastat ja miten olet tänne päätynyt. Kirjoita viestin otsikkoon vain nimimerkkisi.

rapture

  • rapture hahmo Kirjoittaja
  • rapture
    Vintiö
    Tasolla 7
    11.02
16.06.2015 22:05 #1 :: rapture
rapture
Moikka vaan täältä Savon sydämestä Kuopiosta. Olen täällä ajoittain käynyt lukemassa kirja-arvioita, jos nyt olen jostakin kirjasta tietoa etsinyt. Mietin aika pitkään tänne rekisteröitymistä, jostakin kumman syystä, mutta nytpähän olen tänne uskaltautunut.

Asun avopuolison kanssa saman katon alla, ja minä olen se kirjamaanikko. Tunnustan. :cheesy:28-vuotias (nainen) olen tosiaan, vaikka ulkonäkö on pettänyt monet luulemaan huomattavan paljon nuoremmaksi. :lol:Mustissa kuljen, musiikkimaku on myös siihen metalliseen suuntaan ja eniten sydäntä sykähdyttää tunnelmallisempi ja melodisempi dramatisointi. :heart:
Hm, yleensä olen jokseenkin introvertimpi tapaus, INFJ persoonatyyppi lähes puhtaasti, mutta toisaalta joskus saatan innostua juttelemaan ihan tuosta noin vaan, riippuen tilanteesta. En ole kovin puhelias, mutta kirjoista saa aina jutun juurta.

Kotona vakiopaikkani on yleensä perimmäinen sohvan nurkka, sinne linnottaudun viltin, ihanan kirjan ja teekupin kanssa ja siinä sitä jumitan aikani kirjan lumoissa.

Se mitä luen näkyy tuolla omassa kirjahyllyssä, asetin sen julkiseksi joten sen pitäisi näkyä. Yliluonnolliset aihepiirit, tietynlainen romantiikka ja kauhu (molemmat yhdistettynä mielellään), vampyyritarinat, historia, fantasia ja lastenkirjat/sadut ihastuttavat aina. :heart:Arkiset aihepiirit pitkästyttävät ja kaipaan lukemiltani kirjoilta selkeää eskapismia. :cool:

Jos tulee jotain kysyttävää mieleen niin aina saa kysyä.
Muokannut 17.06.2015 14:43 rapture Syy: Muutama unohdus