Uusimmat keskustelut
Leikkinurkka
huhtikuu 22, 23:30
1142 viestiä | Skie
Teatteri
huhtikuu 22, 21:52
502 viestiä | Mustelmann
Ilmoitukset
huhtikuu 22, 21:32
67 viestiä | Omenavaras
× Esittele itsesi vapaamuotoisesti. Voit kertoa vaikkapa, millainen ihminen olet, mitä harrastat ja miten olet tänne päätynyt. Kirjoita viestin otsikkoon vain nimimerkkisi.

Dyn

 • Dyn hahmo Kirjoittaja
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 66
  85.55

30.09.2013 22:58 #1 :: Dyn
Dyn
Hei vain,

nimeni oikeassa elämässä on Ella, täällä Risingilla vanhastaan Dyn ja vielä muinaisemmin Aluidynlia. Irkkaan nickillä Snorri, mitä nimeä jotkut käyttävät myös livenä. Olen syntynyt vuonna 1989 ja hengannut Risingilla vuodesta 2003, joten jollain tavalla tähän paikkaan on tullut kasvettua kiinni.

Tällä hetkellä keskityn Risingillä lähinnä Artikkelien tuottamiseen, mm. oikoluen ja koordinoin noita iloksenne ajoittain ilmestyviä vähän pidempiä kirja-arvosteluja. Leirinuotio on toki pitkäaikainen modealueeni, mutta kun en pitkään aikaan ole itse kirjoitellut hirveästi, on myös siellä kommentoiminen hyvin satunnaista. Projekteja sun muuta toki järkkään yhä mielelläni!

Siviilielämässäni suoritan jatko-opintoja ja työskentelen tutkijana Helsingin yliopistossa tietojenkäsittelytieteen laitoksella, josta valmistuin maisteriksi syksyllä 2013. Käyn aika paljon Risingin mafiatapaamisissa ja järjestämme myös Iivarin kanssa peli-iltoja ja muita tapaamisia pääkaupunkilaisten ajankuluksi.

Minä siis tosiaan löysin aviomieheni täältä, joten ei ihan huono foorumi tämä. :heart:

Kirjamaussa mieluisia ovat antropologinen scifi, mytologioihin nojaava tai muuten vieraisiin kulttuureihin sijoittuva fantasia ja arkitodellisuutta rikkova maaginen realismi. Sopiva määrä hömppäromantiikkaa ja historiallisia huokailuromaaneja uppoaa toki myös. Kirjoitan kirja-arvosteluja mm. Tähtivaeltajaan ja tänne Risingille, mutta yritän saada luettua muutakin kuin arvostelukirjoja. Minulla on syntinen tapa fanittaa Marvel-elokuvia.

Haaveilen omasta kissasta, mutta en sellaista voi ottaa, koska Iivari on allerginen (ja olen kyllä vähän itsekin). Ai niin, ja harrastan mahdollisimman vaikeita palapelejä -- saa vinkata, jos sattuu törmäämään.
Tykkännyt: Ageha

 • Emelie hahmo
 • Emelie
  Verivelho
  Tasolla 57
  86.43

10.10.2013 13:31 #2 :: Emelie
Dyn

Dyn kirjoitti: harrastan mahdollisimman vaikeita palapelejä -- saa vinkata, jos sattuu törmäämään.


Oletko kuullut tästä: en.wikipedia.org/wiki/Eternity_II_puzzle ?

Aikarajat ovat menneet jo kauan aikaa sitten umpeen, mutta ratkaisu puuttuu silti.

 • Dyn hahmo Kirjoittaja
 • Dyn
  Varjovelho
  Tasolla 66
  85.55

10.10.2013 14:03 #3 :: Dyn
Dyn
Heh, en. :) Tosin toi ei kuitenkaan ole palapeli ihan siinä mielessä, että jokaiselle palalle voi olla useampi erilainen paikka?

 • Emelie hahmo
 • Emelie
  Verivelho
  Tasolla 57
  86.43

10.10.2013 14:45 #4 :: Emelie
Dyn
No joo, totta ei ole varsinainen palapeli, koska se on todennäköistä, että jokaiselle palalle voi olla useampi paikka mihin sopii. Mutta haastetta tuosta ainakin löytyisi. :smile:

 • Scion hahmo
 • Scion
  Teknikko
  Tasolla 19
  8.49

20.07.2015 11:04 #5 :: Scion
Dyn

Dyn kirjoitti: harrastan mahdollisimman vaikeita palapelejä -- saa vinkata, jos sattuu törmäämään.


Moro,

tietämättä yhtään, mikä on mielestäsi vaikea ja mitä mieltä olet kuva-aiheesta, ilmiannan Clementonin palapelin 31909, jossa on aiheena Moraine Lake-Banff Park, Canada. Enkä tiedä, mistä palapelin edes löytäisi...

Haastetta riitti etualan puissa, sillä pala saattoi olla mistä puusta tahansa ja mitenpäin vaan. Myös taustavuoren seinämä antoi heikosti vinkkejä palojensa asemointiin. Lisäksi palat ovat aika suorakulmaisia neliöitä eivätkä ulokkeet/kolot anna pahemmin apuja.

Eihän tuossa mennyt muistaakseni kuin kaksi ja puoli vuotta välitaukoineen, mutta valmistuihan se lopulta.

Scion's Fiction