Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Nimimerkit

  • Dyn hahmo
Dyn
Arkkivelho
Taso: 66
  • Viestejä: 4081
Dyn loi aiheen: Nimimerkit
06.01.2015 17:32 #1

Muutama käytännön asia liittyen nimimerkkeihin keskustelualueella:

  • Vältä häiritseviä, provosoivia tai liian lähellä jo olemassa olevia nimimerkkejä. Seksisymboli95 ja Darkki1 eivät ole hyviä nimimerkkejä.
  • Vältä erikoismerkkejä, sillä ne sotkevat jonkin verran linkkejä ja myös "sattuvat silmään" muille käyttäjille. Erikoismerkkejä ei myöskään voi kovin helposti ääntää, ja usko tai älä, monet meistä tapaavat myös livenä miiteissä ja mafioissa.
  • Nimimerkkiä ei ole tarkoitus vaihtaa päivittäin tai muutenkaan ilman hyvää syytä.

Kiitos yhteistyöstä. :)


This is hard, but that's how I wanted it.

Viimeksi muokattu: 06.01.2015 17:33 : Dyn.

  • punnort hahmo
punnort
Riivaaja
Taso: 42
  • Viestejä: 863
punnort vastasi aiheeseen: Nimimerkit
06.01.2015 18:02 #2

Dyn kirjoitti: Vältä erikoismerkkejä, sillä ne sotkevat jonkin verran linkkejä ja myös "sattuvat silmään" muille käyttäjille. Erikoismerkkejä ei myöskään voi kovin helposti ääntää, ja usko tai älä, monet meistä tapaavat myös livenä miiteissä ja mafioissa.


Eikö tämä ole niitä asioita, jotka kuuluisi tehdä konellisesti? Eikö teidän pitäisi kirjoittaa koodinpätkä, joka tarkistaa nimimerkit ei-toivottujen merkkien varalta? Jos olisin valitsemassa nimimerkkiä ja automatiikka hyväksyisi jonkun merkin, olettaisin sen käytön olevan myös sosiaalisesti hyväksyttyä.


Virtuaalinen pöytälaatikkoni:
fiktio.wikidot.com/

  • Darkki hahmo
Darkki
Arkkivelho
Taso: 77
  • Viestejä: 2661
Darkki vastasi aiheeseen: Nimimerkit
06.01.2015 18:28 #3

Sivuille voi rekisteröityä useammalla eri tavalla (myös suoraan Facebookin ja Twitterin tunnuksilla), joten noiden rajoittaminen on hieman hankalaa. Kyseinen rekisteröintilomake on myös Joomlan oma moduuli, joka päivittyy jokaisella päivityksellä. Eli jos teen nyt jotain tarkistuksia, niin joka päivityksen yhteydessä joutuisin uudelleen koodata nuo tarkistukset siihen kuntoon - ei mielekästä touhua.

Näkisin tämän toimivan paremmin ihan ohjeistuksen kautta, jolloin myös pystymme ohjeistamaan nimimerkin käyttöä muutenkin kuin vain joidenkin tiettyjen merkkien osalta.


Paikalla 3 jäsentä ja 43 vierailijaa
rudi92, punnort, FreakyMike
Uusin jäsen: Lyydia Ylätalo
Jäseniä yhteensä: 8561