Elämä on ihanaa, koska...

 • Hiistu hahmo Kirjoittaja
 • Hiistu
  Varjovelho
  Tasolla 61
  92.08

02.10.2013 10:56 #1 :: Hiistu
Elämä on ihanaa, koska...
Kuten Iivari on asian ilmaissut: Elämä on ihanaa.

Joskus se on syystä tai toisesta tai muutoin vain aivan erityisen ihanaa ja entistä ihanampaa siitä tekee, kun hyvää oloaan pääsee kuuluttamaan jonnekin. Tämä on se paikka.


Rendering Error in layout User/Profile: SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '0' for key 'user_preference_user_id'. Please enable debug mode for more information.
02.10.2013 19:49 #2 :: Antti
Elämä on ihanaa, koska...
Elämäni ensimmäinen koeviikko on saatettu kunnialla päätökseensä ja lukioelämä maistuu ihan mahtavalta, olin tämän uudistetun sivuston ensimmäinen sisäänkirjautunut ja hyviä kirjoja on niin paljon ettei kaikkia ehdi millään lukemaan!

Näistä jos mistä syntyy aikamoinen hepuli! ^^

03.10.2013 02:23 #3 :: alchemized
Elämä on ihanaa, koska...
Minullakin koeviikko ohi. Ikävää palautettahan ruotsinkokeesta tulee satelemaan, mutta ei ahdista enää kun kotiin on kertynyt kirjastosta kaiken maailman opuksia. Kauan kaipaamani Noituri -sarjan neljäs osa oli vihdoin palautunut hyllyyn, ja pakkohan se oli lainata.

Uusi lukujärjestys on alkamassa ja siellä minua odottaa monta mielenkiintoista kurssia. Univajekin korjaantui muutamilla päiväunilla~

04.10.2013 12:40 #4 :: Mustelmann
Elämä on ihanaa, koska...
Elämä tuntuu kohtuullisen jepalta siksi, että voitin pitkän ja tuskaisen taistelun flunssaa vastaan, mikä olikin pahimpia koettelemuksia vuosikausiin. Ikinä ei ole tauti niin säälimättömästi mieltäni ja ruumistani jäytänyt, joten olo on kuin olisin juuri palannut sodasta.

Isompi positiivisuuden aihe on se, että postimies toi tänään aamulla GameCuben ovelleni. Uudet konsolit saapuvat aivan lähiaikoina, mutta päätin silti ottaa peliharrastuksessani askeleen kohti menneisyyttä. Maksoin laitteesta pitkän pennin, mutta se onkin täysin koskematon ja oli saapuessaan neitseellisesti yhä tehdaspaketissaan. Hieno ja sympaattisen näköinen vehjes, sopii ihan kivasti X360:n viereen.
Muokannut 04.10.2013 12:41 Mustelmann

04.10.2013 13:23 #5 :: FreakyMike
Elämä on ihanaa, koska...
Yksi hirvimies toi kassillisen lihaa pitkästä aikaa. :cheesy:
Omassa suvussa ei ole ihmeemmin metsästäjiä, joten tuo on oikeasti aika harvinaista herkkua. (Seura antaa lihaa yleensä vain niille, joiden mailla kyseinen otus on kaadettu ja vastaava tuuri kävi edellisen kerrankin joskus yli kymmenen vuotta sitten..)

 • Tapsa hahmo
 • Tapsa
  Vampyyri
  Tasolla 32
  21.35

04.10.2013 19:03 #6 :: Tapsa
Elämä on ihanaa, koska...
...koska sain autoni myytyä. Ei enää tarvitse murehtia mistään siihen liittyvistä kuluista. Jess!

04.10.2013 21:31 #7 :: Kirjaneito
Elämä on ihanaa, koska...
Ruskan kultaamat puut, sininen taivas ja kirpeä syysilma. Noihin kun havahtuu väsyneenä kesken koulupäivän, elämä hymyilee jälleen. Ja koska löysin eilen hyppytunnilla kaverini edellispäivänä lahjoittamia karkkeja laukustani. Ilmeeni oli kuulemma kuin lottovoiton saanella. :wink: Elämä on ihanaa koska voi iloita arjen pienistä asioista!
Tykännyt: Celestine

04.10.2013 21:37 #8 :: Celestine
Elämä on ihanaa, koska...
On valtakunnallinen korvapuustipäivä ja pyöräytin sitten kolme pellillistä herkullisia puusteja :heart: Eikä se haittaa mitään, että yksi niistä pelleistä paloikin sitten syömäkelvottomaksi :roll: (siis ne pullat siinä, ei se pelti)
Muokannut 04.10.2013 21:50 Celestine

04.10.2013 21:47 #9 :: Athilora
Elämä on ihanaa, koska...
Neljä viidestä suosikkisarjastani jatkuu syksyllä ja viideskin maaliskuussa.

 • Emelie hahmo
 • Emelie
  Verivelho
  Tasolla 58
  9.09

05.10.2013 07:21 #10 :: Emelie
Elämä on ihanaa, koska...
... minulla on miniloma eli pidennetty viikonloppu. Tänään päivästä teatteriesitystä katsomaan, ja illasta näkee kavereita, joita ei ole pitkään aikaan tavannut. Loppu lomasta ehtii ehkä jopa lukemaankin (ellei parisuhteeni nörtimpi osapuoli onnistu keksimään asioita, joilla täyttää se lukemisen sijaan).

05.10.2013 09:35 #11 :: Dragonil
Elämä on ihanaa, koska...
...olen promillen humalassa. Ja siis valvomisen takia :cheesy: Jos siis valvoo 24 tuntia, on promillen humalassa, ainakin meidän terveystiedon kirjan mukaan!

 • Rinja hahmo
 • Rinja
  Aavevelho
  Tasolla 49
  66.17

08.10.2013 00:17 #12 :: Rinja
Elämä on ihanaa, koska...
Tietokonettani ehti jo jonkin aikaa vaivata outo haittaohjelma, jota virusturva ei löytänyt. Se hiipi salakavalasti selaimesta toiseen ja muutti Risinginkin omituisen näköiseksi. Järjestelmän palautus taisi kuitenkin hävittää sen, jeij :cheesy:

Lisäksi sain tälle iltaa kirjoitettua ihan kokonaisen kohtauksen meidän yliopistoteatterinäytelmämme käsikirjoitukseen. Aikaisemmin on ollut kaameita vaikeuksia saada siihen tekstiä aikaiseksi, mutta näköjään tietynlaiset kohtaukset syntyvät minulta paljon helpommin kuin toiset. Ainakin minut voi nyt oikeasti merkitä käsikirjoittajien listaan, kunhan tämä proggis on ensi huhtikuussa valmis.

Tänään tapahtui myös sellainen juttu, että eräs semituttu henkilö näytti keräävän kaiken rohkeutensa ja pyysi minua mukaan peli-iltaan, jossa ilmeisesti pelataan muuatta tiettyä peliä; se vaatii neljä henkeä, eikä heillä ollut kasassa kuin vasta kaksi. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan kyseisestä pelistä enkä muutenkaan ole tunnettu pelaamisinnokkuudestani, joten minun pyytämisessäni ei ainakaan siltä kannalta katsottuna ollut paljon iloa. Varmasti esimerkiksi niissä piireissä, joissa me molemmat pyöritään, olisi paljon potentiaalisempiakin pelaajaehdokkaita. Joko hänellä ei kuitenkaan pahemmin ole niissä piireissä tai ehkä muutenkaan elämässään kavereita, joita sellaiseen uskaltaisi pyydellä, tai sitten hän haluaa tutustua minuun paremmin. Oli syy sitten kumpi vaan, niin minulle tuli aika hyvä olo.

 • Dragan hahmo
 • Dragan
  Riivaaja
  Tasolla 41
  55.89

09.10.2013 10:29 #13 :: Dragan
Elämä on ihanaa, koska...
Hyviä käänteitä minullakin vaihteeksi.

Sain postista mahtavan pinon luettavaa ja huomaan, että minulle on kertynyt huomaamattani sarjakuvakokokelmantynkä.

Kirjoittaminen sujuu useilla rintamilla, olo on hyvä & tekstini ovat kiinnostaneet tuntemattomia. (iik)

09.10.2013 11:38 #14 :: Piru Naiseksi
Elämä on ihanaa, koska...
Taas järjestetään kirjoitusprojekteja synkkenevän syksyn ratoksi, tuotteliaaksi ajankulukkeeksi. Esimerkkinä mainittakoon Risingin uusi kisa. En tosin tiedä, onnistunko vielä tuottamaan kyhäel...mestariteoksen palstalaisten ries...riemuksi. Mutta tekeillä on! :grin:

09.10.2013 14:00 #15 :: Radoxeald
Elämä on ihanaa, koska...
Lenssuista oloa piristää uusi hieno hattu, sekä sisäisen fanipojan kikattelu, kuinka Yövissu jätti tyhjänpäiväisen vetkuttelun väliin: Floor ja Troy liittyivät virallisesti bändiin! :heart: Tulevasta levystä tulee hieno.

 • Diara hahmo
 • Diara
  Baronetti
  Tasolla 39
  13.91

09.10.2013 17:27 #16 :: Diara
Elämä on ihanaa, koska...
Tänään päivä on sisältänyt sekä potutuksen aihetta että ilonaiheita. Tämän päivän kahdesta kokeesta toinen kuuluu tähän keskusteluun ja se toinen ilmestyy myöhemmin omaan paikkaansa.

Tämän päivän englannin kielen suullinen koe meni kyllä ihan nappiin. Kyseessä oli ryhmätentti, jossa tilanteena oli työhaastattelu. Vähän jännitin koetta etukäteen, emme ehtineet harjoitella tilannetta kovin montaa kertaa ja vaikka minulle englanti on kielenä helppo, se ei kaverilleni ollut helppoa. Vähän oma kielitaitoni taisi myös antaa lisäpainetta hänelle :smile: Mutta koe meni erittäin hyvin, saatiin arvosanaksi 5 :smile:

10.10.2013 12:56 #17 :: Athilora
Elämä on ihanaa, koska...
... koska Arrow'n toinen tuotantokausi alkoi ja pääsin nauttimaan sen ensimmäisesti jaksosta heti herättyäni.

11.10.2013 19:15 #18 :: Kirjaneito
Elämä on ihanaa, koska...
Yksi sana riittää: syysloma. :heart:

Lomalla suunnitelmissa pitää hauskaa vakikaveriporukan kanssa sekä nähdä rakkaita leirikavereita ja sukulaisia. Poikkeuksellisen sosiaalista minulta! :wink:

11.10.2013 19:33 #19 :: The Big Bad Wolf
Elämä on ihanaa, koska...

Kirjaneito kirjoitti: Yksi sana riittää: syysloma. :heart:


Sama. :wink:

Plus, että saan käyttää nettiä. Koko ajan TETissä sävelsin itselleni laulua tyyliin I can use the internet, I can use the internet ja nytkin estän itseäni käyttämästä caps lockia tunteideni välittämiseen. Esim tyyliin tämä: I CAN USE THE INTERNET, I CAN USE THE INTERNET!!!!

Nettikielto on kauhea asia. Saldoraja samaten.
Muokannut 11.10.2013 19:39 The Big Bad Wolf

11.10.2013 21:50 #20 :: Dragonil
Elämä on ihanaa, koska...

The Big Bad Wolf kirjoitti:
Plus, että saan käyttää nettiä. Koko ajan TETissä sävelsin itselleni laulua tyyliin I can use the internet, I can use the internet ja nytkin estän itseäni käyttämästä caps lockia tunteideni välittämiseen. Esim tyyliin tämä: I CAN USE THE INTERNET, I CAN USE THE INTERNET!!!!

Nettikielto on kauhea asia. Saldoraja samaten.


Tiesitkös, meillä puhuttiin tänään terveystiedossa nettiriippuvuudesta. Huolestuttaa vähän, sä täytät melkein kaikki kriteerit. :lol: Open mukaan silloin kun hellii konettaan ja puhuu sille hempeitä, pitää olla huolissaan. Näinhän sä varmaan teet :roll:

Mun syysloma ei ala vielä, huomenna on pelireissu Ivaloon ja sunnuntaina koulujuttuja... Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun oikeasti odotan maanantaita :cheesy:

Valvojat: SaranthaHiistu