14.12.2014 15:05 #761 :: Strato
Lopputyö palautettu :cool:

Nyt voi rauhassa keskittyä 3:een viimeiseen tenttiin, joista ainoastaan yksi on erityisen paha ja sekin on se ensimmäinen niistä.

Vähitellen alkaa tulemaan lomafiilikset :cheesy:

E: 400. viesti, jee!
Muokannut 14.12.2014 15:06 Strato
Tykännyt: The Big Bad Wolf

14.12.2014 20:49 #762 :: HourglassEyes
Elämä on ihanaa, koska...
Aaton, Joulupäivän ja Tapanin ohella tämä viikonloppu on ainoa kahden päivän vapaaputkeni tässä kuussa. Ja tästäkin eilinen meni kokonaan kaupoilla. Tänään aloitin verhojen vaihdolla ja pyykin pesulla. Keräsin kaikki kerääntyneet tyhjät pullot ja lähdin lampsimaan Prismaan puolen päivän aikoihin ja jo siinä matkalla mietin mitä kaikkea kotona onkaan vielä tekemättä. Harmittelin, että en ehdi edes lumesta nauttia. Pysähdyin. Miksi en voisi? En ehkä ehdi tehdä kymmenen kilometrin kävelylenkkiä, mutta maailma ei kaadu siihen, jos olen hieman pidempään kauppareissulla.
Niinpä kävin tunkemassa ne kolme kassillista pulloja palautusautomaattiin ja kävelin ulos. Kävelin korttelin ympäri ja vain nautin ulkoilmasta, raikkaasta säästä. Vasta sitten menin ostoksille.
Otin itselleni se kymmenen minuuttia ylimääräistä ulkoilma-aikaa ja jaksoin paljon paremmin loppupäivän. Ripustin pyykit, leivoin joulutorttuja, askartelin tonttuja, tein ruokaa - ja lopulta heittäydyin vain katsomaan dvd:ltä Leveragen vikaa kautta. Pari pakettia voisin vielä paketoida kunhan S.H.I.E.L.D. kohta alkaa, mutta tämä on ollut hyvä päivä. Risinglaiset; antakaa itsellenne kiireenkin keskellä pieni hengähdystauko, touhuilu voi odottaa sen kymmenen minuuttia, jonka otat itsellesi! =)

14.12.2014 21:18 #763 :: The Big Bad Wolf
Elämä on ihanaa, koska...
Eilinen oli hirveä, aamupäivä samaten.

Mutta nyt osaan sanoa italiaksi "Meillä ei ole appelsiineja."

14.12.2014 23:01 #764 :: Ageha
Elämä on ihanaa, koska...
Aggressiivinen mainonta luukusta 3 tuotti tuloksia vaikka en edes odottanut näin käyvän. :heart: :eek:

(Psst. Teillä on aikaa vielä tunti ja myöhässäkin saa olla mutta voi olla että sitten ei vain enää ehditä löytää juttukumppania/juttukumppani valitaan randomimmalla (aka jos tulee muita myöhäisiä).)

15.12.2014 08:48 #765 :: Wanderer
Elämä on ihanaa, koska...
Koska me ollaan kaikki tonttuja! :lol:

15.12.2014 20:04 #766 :: Diara
Elämä on ihanaa, koska...
Viime viikolla oli tentti, joka meni mielestäni täysin penkin alle. Koe oli vaikea ja puolet tehtävistä meni pelkällä arpapelillä. Näköjään kuitenkin pänttääminen auttoi. Kokeen jälkeen en ollut ollenkaan varma, mitä tästäkin tuli, mutta nyt pisteiden mukaan jäin vain 5 pistettä täysistä. :smile: On kiva saada tällaisia yllätyksiä. Voin edelleen saada kurssista arvosanaksi 4, edellinen kurssin tentti meni vähän huonommin, niin siihen 5 ei enää ole mahdollisuutta. Eipä tuo 4 kyllä haittaa, kun olin ihan varma, että tulee reilusti huonompi arvosana.
Tykännyt: Strato

16.12.2014 11:56 #767 :: Piru Naiseksi
Elämä on ihanaa, koska...
Saimme uimahyppymerkkikisan tulokset sunnuntaina. Merkki ei kouraani sujahtanut mutta suoritukseni ei ollut olettamani umpikehno. Yksi hypyistäni oli tottaaliplätsi mutta silti se ei mennyt niin pieleen, että pistesaaliina olisi ollut soikulainen nolla. Ei harmitakaan, sillä vaikka tuo hyppy olisi tasoisekseni sujunut, en olisi kerännyt ihan merkkiin riittävää pistemäärää. Harjoitus siis auttaa, tosin hitaasti, ja sitä paitsi se on hauskaa.
Ja kolmen viikon kuluttua voin sanoa: tämän vuoden kesä on tulossa!

16.12.2014 13:26 #768 :: Kirjaneito
Elämä on ihanaa, koska...
Kokeet ohi! :heart: Pääsin koulusta jo ennen kymmentä ja kävin jouluostoksilla, löysin pikkusiskolle mainion lahjan ja ulkona oli kaunista. Olen vain hyvällä tuulella. Stressi ja väsymys ovat yksinkertaisesti kadoneet.
Tykännyt: Celestine, Strato

16.12.2014 15:13 #769 :: Moonlord
Elämä on ihanaa, koska...
Lataan parhaillaan Elite Dangeroussia. Julkaisu oli tänään tunti sitten ja pian pääsee pelaamaan. Eipä tätä moninpelattavaa Eliteä tarvinnut odottaakkaan kuin liki 30 vuotta. Ei tässäkään ole vielä läheskään kaikkia ominaisuuksia mistä aikoinani Eliteen haaveilin, mutta hyvää vauhtia homma etenee. Pian taivas aukenee... :cheesy:

Betatestaajathan ovat saaneet pelata jo pitkään, mutta kun vasta hiljattain sain uuden tietokoneen jolla tämä pyörii kunnolla, niin se oli sama odottaa hetken virallista julkaisua.

Olen tainnut pelata jokaista virallista ja joitain epävirallisiakin Elite-versioita tässä vuosien varrella. Elite oli ensimmäinen ns. elämää suurempi peli. Silloin jouluna 1984 kun hommasin sen C-64:elle niin tämä oli ensimmäinen johon pääsi kunnolla sisälle, sen sijaan että vain katseli pikseliukkoa hyppimässä ruudulla. Vaikka peli olikin vain yksinkertaista vektorigrafiikkaa niin se ei haitannut, mielikuvitus hoiti loput.

Moonlord nimmari oli muuten jo silloin käytössä, kätevä kun tämä sopii sekä fantasiaan että scifiin. Kuvittelin Elite hahmoni olevan siellä oman pikku kuun omistaja (aka. Moonlord) vaikka tämä fantasiasta tulikin alunperin...

• Ansa hahmo
  • Ansa
    Tähtipilotti
    Tasolla 43
    66.09

16.12.2014 19:06 #770 :: Ansa
Elämä on ihanaa, koska...

Lomasta huolimatta olen ollut hyvin väsynyt, mutta parin viimeisen kouluviikon jälkeen tämä pitkä loma on todellakin ansaittu.
Tykännyt: Celestine

16.12.2014 19:13 #771 :: Strato
Elämä on ihanaa, koska...

Ansa kirjoitti: Loma! Pitkä, pitkä loma! 9. päivä oli viimeiset tunnit tältä lukukaudelta ja koulun penkille palataan vasta 13.1.!

Olispa mullakin... perjantaina vika tentti ja loma loppuu vissiin 7.1

16.12.2014 19:52 #772 :: Diara
Elämä on ihanaa, koska...
Minullakin alkoi tänään loma. Kouluun palaan 12.1. ja kevään lukkarissa on koulua ruhtinaallisesti kaksi kertaa viikossa. Joo, se loppuaika menee opinnäytetyötä kirjoittaessa, mutta sitä voi tehdä verkkareissa kotona. Ei tarvitse meikata ja laittaa kireitä farkkuja päälle sitä varten.

Lomaa juhlistin käymällä leffassa katsomassa uuden Nälkäpelin, mikä oli varsin hyvä.

16.12.2014 20:54 #773 :: Ageha
Elämä on ihanaa, koska...
Olen jo pitkään harkinnut abiristeilyn perumista omalta osaltani (eli osani myymistä jollekin toiselle koulumme abille) mutta tänään sain jo pienoishermoromahduksen kun huomasin että huonekokoonpanot pitäisi ilmoittaa 1.1. mennessä ja tajusin olevani auttamatta myöhässä. ;_; Onnekseni yksi kaverini (jonka porukkaan en kuulu, minulla on siis koulussa useita kavereita ja valtaosa on keskenään ihan eri porukoissa enkä koskaan oikein porukoitunut niistä mihinkään) porukassa on sellainen määrä ihmisiä että ne tarvitsivat vielä yhden saadakseen huonejaon toimimaan ja näin minulla on sovitut huonekaverit. Hyvällä tuurilla saan uusia kavereita. :3 Ja kaiken lisäksi minulla on enemmän rahaa kuin mitä oletin, eli en menekään vararikkoon vaikka osallistun.

Kirjoitettuani sanan "porukka" noin monta kertaa, tajusin miten huvittavalta se kuulostaa sanana.

17.12.2014 13:03 #774 :: Strato
Elämä on ihanaa, koska...
Se lopputyö mistä olen täälläkin jauhanut moneen otteeseen meni läpi :cheesy:

Tosi paljon sain kehuja kun olin kuulemma hoksannut semmoisia asioita joita kovin moni ei ollut omaan työhönsä tajunnut laittaa, lisäksi sain erityismaininnan yhdestä jutusta, joka ei kuulunut millään lailla vaatimuksiin, mutta helpotti käyttäjiä huomattavasti :cool:

Ainoa miinus oli, etten ollut tehnyt käyttöohjeita. Mutta jälleen nekään eivät varsinaisesti olleet vaatimuksena joten ei mikään paha moka.

• Bensku hahmo
  • Bensku
    Ritari
    Tasolla 32
    98.23

17.12.2014 20:31 #775 :: Bensku
Re:Elämä on ihanaa, koska...
Sain sekä esilukemisen palautteen lähetettyä ja kirjoituspiirin tekstin valmiiksi. Nyt otan rennosti, ellei mitään yllättävää ilmaannu...

18.12.2014 17:34 #776 :: The Big Bad Wolf
Elämä on ihanaa, koska...
Matikka on kivaa. Ja italia. En opiskellut kummallakaan tunnilla mitään (matikassa päätettiin parin kanssa ottaa rennosti ja italian päällä olin "terkkarilla") mutta seura oli kyllä äärimmäisen mukavaa.

Ihmiset (eräs ihminen... :cheesy: ) on kivoja.
Tykännyt: Kuurankukka, Celestine

18.12.2014 19:41 #777 :: Diara
Elämä on ihanaa, koska...
Maaginen kahdensadan opintopisteen raja ylittyi tänään. Nyt niitä on siis kasassa 202. Enää 38 ja sitten voin sanoa, että alkaa olla tämä koulu valmis :cheesy:
Tykännyt: Ageha

19.12.2014 09:27 #778 :: Ageha
Elämä on ihanaa, koska...
...sain juuri viestin, jossa lähettäjä kertoi olevansa tosi tyytyväinen niihin juttukavereihin jotka hän sai luukkumme kautta. :cheesy: Tulipa hyvä mieli :heart:

19.12.2014 09:54 #779 :: Strato
Loma alkoi noin 30 minuuttia sitten kun astuin ulos vikasta tentistä :cheesy:

Tenttikin oli yllättävän helppo. Nyt sitten pakataan loput tavarat ja suunnistetaan kohti äidin soppapatoja.

• Laine hahmo
  • Laine
    Soturi
    Tasolla 21
    37.68

19.12.2014 11:52 #780 :: Laine
Elämä on ihanaa, koska...
Muutan vuodenvaihteessa ekaan omaan yksiöön ja 7. päivä alotan ammattistartissa (:

Valvojat: SaranthaHiistu