29.08.2022 18:10 #541 :: Mustelmann
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ostin uuden pelikonsolin eli Xbox Series X:n. Sitähän ei ole komponenttipulan takia saanut juuri mistään, mutta nyt onnistuin löytämään itselleni oman kappaleen. Mustaa tornituuletinta muistuttava herrasmiesten pelikone maksoi 500 euroa, mutta ostopäätoksen tein jo pari vuotta sitten, kun laite julkaistiin.

07.09.2022 21:50 #542 :: Mustelmann
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Konsolin jälkeen ei ehkä olisi ollut heti varaa uusiin ostoksiin, mutta Lego DeLorean oli pakko saada. Muutama päivä meni rakentaessa ja lopputuloksesta tuli jälleen komea. Pitäisi ne leffatkin katsoa uusiksi tässä joku päivä, muistikuvat niistä ovat kaukaa lapsuudesta.

Tykännyt: KiLLPaTRiCK

24.09.2022 20:45 #543 :: Hiistu
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ostin kerrospyykinkuivaustelineen. Teline mahtuu seisomaan keittiön nurkassa, joten nyt ei tarvitse aina erikseen levitellä kuivaustelinettä, joka sitten tukkisi eteiskäytävää tai keittiön keskilattian. Nyt on elämä mallillaan. Tai ainakin pyykkihuolto.

28.04.2023 17:53 #544 :: Hiistu
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ostin mämmiä. (Kuten kaikki järkevät vappuun valmistautuvat ihmiset?) Vanhemmat ovat harmitelleet, etteivät ole enää löytäneet kaupoista mämmiä, vaikka sitä tekisi mieli. Menin sanomaan, omissa lähikaupoissani on kyllä näkynyt. Täytyy nyt sitten viedä heille. Sillä ehdolla, että ottavat pihalta jouluvalon pois. Joku tolkku.
Tykännyt: Pisania, Mallaspappi

29.05.2023 22:28 #545 :: Mallaspappi
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Kävin Helsingin Taidehallissa katsomassa Nuoret 2023 -näyttelyn. Tykästyin siellä Maisa Majakan keramiikkaan, ja ilokseni hänellä oli myynnissä museokaupassa itse tekemiään pieniä eläinfiguureja. Ostin yhden kultaraitaisen kissan, kannatuksen takia lähinnä. Olen aina haaveillut taidesijoittajaksi ryhtymisestä, ja nyt päätin aloittaa pienellä alkupanoksella. Taiteilijan työtä kannattaa minusta muutenkin tukea aina mahdollisuuden tullen, ja kun kyseessä on nuori, melko tuntematon tekijä, on aina olemassa se pieni mahdollisuus että ostetun työn arvo lähtee jonain päivänä nousuun. Ja jos ei, on minulla joka tapauksessa kissapatsas koristamassa kirjahyllyä.

17.08.2023 20:36 #546 :: Hiistu
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
^ Omat taidehankintani olleet sitä laatua, että käytetyistä ikeakalusteistakin varmaan saa paremmalla prosentilla rahojaan takaisin.  Tekijän tukemisen ja oman elinympäristönsä viihtyisyyden kannalta taiteen hankkiminen kyllä ihailtavaa ja kannatettavaa. Toivotaan taiteilijalle mainetta ja menestystä!

Minä ostin mustan viskoosipaidan. Koska ostin jokin aika sitten sellaisen täysin samanlaisen ja totesin tykkääväni. Itseään miellyttävien vaatteiden etsiminen on työlästä, joten sopivan löytyessä hankin mielelläni useamman kappaleen. Esimerkiksi alushousuja minulla on vuosien ajan ollut korillinen täsmälleen samanlaisia, samanlaisia tilalle vanhojen kuluessa. Parasta on, kun ei tarvitse aamuisin juuri lainkaan miettiä, mitä pukisi päällensä, eikä päivän aikana todellakaan uhrata ajatustakaan sille, tuntuuko tai näyttääkö vaatetus päällä hyvältä vai pahalta vai miltä, kun ei oikeastaan tunnu miltään, kun on niin tuttu tuntu ja peilikuva.

Viimeaikaisia käytännöllisiä ostoksia myös uusi puurokasari. Edellisestä alkoi pinnoite kulua. Syöminen on välillä heikkoa, kun ei oikein tee mieli mitään (jollei suklaata lasketa...), mutta kaurapuuro maistuu aina. Ja on vaivatonta, kun puurojämät voi jättää päiväksi kasariin kuivumaan, sitten vain kippaa pois ja vähän huuhtaisee. (Ehkä jonakin päivänä kokoan kaikki viisauteni sellaiseen best seller elämänhallintaoppaaseen: "Puhtaat kalsarit jalkaan ja puuroa nassuun."

Vähemmän käytännöllisiä ostoksia mm. kierrätyskeskuksesta valkoinen metallinen tyylitellyn ristin mallinen suurehko seinäkoriste. Se on oikeasti kynttiläteline, mutta sijoitin sen telinepuoli seinään päin parvekkeelle köynnöskasvien (alppikärhöä) juurelle. Köynnös kun sitä nätisti peittää, on parvekkeella vähän sellaista vanhan haustausmaan kotoista tunnelmaa. Edellisessä asunnossa oli suurempi parveke, ja vaikka olen nykyiseenkin pienempään tilaan saanut mahdutettua ruusuja, mansikoita, maton ja korikeinun, ei se ole tuntunut yhtä kotoisalta. Mutta nyt kenties löytyi se puuttunut palanen. (Lisättäköön oppaaseen, että kaikenlaiset pienet sisustusprojektit pitävät mielen virkeänä.)

Muokannut 17.08.2023 20:44 Hiistu

• Pusheen hahmo
  • Pusheen
    Kaartilainen
    Tasolla 19
    67.66

29.08.2023 19:19 #547 :: Pusheen
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ostin uuden kirjan (throne of glass, osa 2) ja samana päivänä ostin myös uuden paidan :)
en ole kuitenkaan hirveastä ostellut mitään kesälomalla, kun oltiin koko ajan mökillä. En mi kyllä mitään uutta tällä hetkellä tarvitsekaan.

26.11.2023 21:05 #548 :: Mustelmann
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ostin mustan perjantain tarjouksista uuden puhelimen ja tietokoneen. Rahaa meni yhteensä tonni. Vanha luuri oli kuusi vuotta ja vanha tietokone seitsemän vuotta vanha, joten pientä päivitystarvetta olikin ehtinyt syntymään.

• Ageha hahmo
  • Ageha
    Senesalkki
    Tasolla 40
    99.71

26.11.2023 21:17 #549 :: Ageha
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
Ai että, pääsispä itsekin ostamaan uuden koneen. Toki nää on niitä valintoja mitä elämässä tekee, sillä isoin syy miksen osta uutta konetta juuri nyt on että säästetään kumppanin kanssa ulkomaanmatkaan. Toivon, että tämä nelisen vuotta vanha kone sinnittelisi vielä ainakin vuoden, mieluusti kaksi.

Sen sijaan ostin juhlamekon Virallisiin Tilaisuuksiin, pääseepi käyttöön ensi kuussa kun pitää pönöttää. Odottelen sitä nyt sitten postista, toivottavasti on kiva päällä koska muuten tulee jo hiukan kiire löytää sopiva...
Muokannut 26.11.2023 21:17 Ageha Syy: ylä- ja alaindeksit eivät toimineetkaan, nyyh :(

Valvojat: SaranthaHiistu