- Aikuistuminen, ikääntyminen ja vanheneminen
- Arvaa mikä kirja!
- Leikkinurkka / Hiistu | Eilen 23:04
- Randomi jutusteluketju
- Satama / sansa | Eilen 22:49
- Tulevaisuuden työt - mitä on tarjolla?
- Taverna / kyty | Eilen 17:21
- Kodin kasvit ja kukkaset
- Satama / kyty | Eilen 15:34
Jouluprojekti 20.11.-31.12.2013
Jouluprojekti 2013
Tarinatehtaan projektit ovat yhteisiä kirjoitushaasteita, joissa pyritään vetryttelemään ja harjoittelemaan itse kunkin kirjoitustaitoa. Osallistua saavat kaikki kirjoittajakokemukseen katsomatta. Käytännön syistä foorumille pitää kuitenkin olla rekisteröitynyt.
Kirjoitusaikaa onjouluaaton 24.12. vuoden loppuun asti, eli viimehetken naputtelijat ehtivät kirjoittaa vaikka pukkia odotellessa (muistakaa kuitenkin viettää jouluakin).
Jouluprojektin teema
Jouluprojektin teemana on joulu, lisäksi kirjoitetaan otsikosta. Joulua voi käsitellä vapaasti haluamallaan tavalla, eikä perinteisiin tarvitse juuttua. Otsikko tulee käyttää sellaisenaan tekstin otsikkona.
Otsikkovaihtoehdot ovat:
Miten osallistun?
Ilmoittautua ei tarvitse. Osallistuminen hoituu kirjoittamalla teemanmukaisen tekstin ja lähettämällä sen tänne Tarinatehtaaseen. Tekstin suosituspituus on enintään kolme sivua tekstinkäsittelyohjelmassa oletusasetuksilla. Emme liiku mittatikun kanssa, mutta tarkoitus ei ole kirjoittaa aiheesta romaania. Alarajaa ei ole.
Tekstin genreä ei ole määritelty, eli muutkin kuin sivuston 'edustamat' scifi ja fantasia ovat sallittuja ja jopa toivottuja. Projektitekstit ovat lähtökohtaisesti proosaa. Tekstien ikäraja on Leirinuotion yleinen K-13, olemmehan perhefoorumi.
Lähetä valmis tekstisi Tarinatehtaaseen uutena aiheena. Laita aiheen otsikoksi "Jouluprojekti 2013: XXX:n teksti" jossa XXX:n tilalle tulee nimimerkkisi. Tarvittaessa katso mallia aiemmista projekteista. Muista kirjoittaa valitsemasi otsikko viestin alkuun.
Kommentointi
...on kivaa ja hyödyllistä! Projektien tarkoituksena on kerätä erityisesti palautetta muilta käyttäjiltä. Kommentoida voi riippumatta siihen, aikooko itse osallistua projektiin. Myös juuri päättyneen syysprojektin teksteille voi vielä hyvin antaa palautetta.
Mikäli foorumin äänestyssofta on yhtään yhteistyöhaluinen, projektin jälkeen järjestetään äänestys suosikkityöstä. Muussa tapauksessa suosikit puretaan loppukeskusteluna.
Kysyttävää? Kysy tässä. Myös keskustelu, ideointi, pienet lisähaasteet yms. ovat tervetulleita.
Kirjoitusaikaa on
- Hattarapilviä myrskytaivaalla
Miten osallistun?
Kommentointi
Muokannut 19.12.2013 16:19 Dyn
Jospa pidennettäisiin tämän osallistumisaikaa vaikka vuodenvaihteen tienoille? Minulla ainakin on ollut hirmuinen kiire tähän asti - se kiire loppui puoli tuntia sitten. Nyt pitäisi vielä löytää joulufiilis.
Ihmiset kyllä voisivat tähän huudella, ovatko vielä halukkaita osallistumaan, ja auttaisiko deadlinen siirto heitä vai ei.
Muokannut 19.12.2013 00:20 Rinja
Minun puolestani voitaisiin projektia venyttää uuteen vuoteen asti. Olin ajatellut kirjoittavani jotain tähänkin, mutta erinäisistä syistä yms. kiireistä johtuen en ole saanut vielä mitään aikaiseksi. Jonkinlainen ajatus on jo olemassa, mutta sen tuominen paperille on ollut aika hankalaa.