Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Muumit Rivieralla (ensi-ilta 10.10.)

 • Dyn hahmo
Dyn
Arkkivelho
Taso: 66
 • Viestejä: 4083
Dyn loi aiheen: Muumit Rivieralla
01.08.2014 21:07 #1

Muumit Rivieralla -elokuva luvataan Nyt-liiteen jutussa tulevaksi 10.10., mutta ainakaan Finnkinon nettisivuilla ei vielä näy mitään tietoa. Toivottavasti tätä kuitenkin päästään näkemään teattereissakin. Onko muita kiinnostuneita?


This is hard, but that's how I wanted it.

Viimeksi muokattu: 01.08.2014 21:08 : Dyn.

 • Morgan Blood hahmo
Morgan Blood
Ritari
Taso: 33
 • Viestejä: 296
Morgan Blood vastasi aiheeseen: Muumit Rivieralla
01.08.2014 21:51 #2

Mimmin kera on tuota ehditty jo odottaa viime syksystä kun joku keltainen lehti ehti etsiä aiheesta kohua. Minusta on hauskaa saada Tovempaa piirtojälkeä kuin japsituotannossa. Tarinakin taitaa olla draamakomediaa, mikä sopii tämänkin ikäisen makuun. Mikäli siis sarjista noudatetaan.

Trailerin perusteella annan vähän kritiikkiä ääninäyttelylle. Kyllä Suomessakin on elävää ja taidokasta äänityötä, joten miksei sitä enemmän käytetä :P


Ars Longa Vita Brevis

 • Hiistu hahmo
Hiistu
Varjovelho
Taso: 60
 • Viestejä: 3085
Hiistu vastasi aiheeseen: Muumit Rivieralla
01.08.2014 21:58 #3

Enpä tuon trailerin perusteella tiedä, tuoko tuo varsinaisesti mitään lisää sarjakuvana luettuun tarinaan... Piirros ei vaikuta sellaiselta, että varta vasten sitä tahtoisin leffateatteriin katsomaan, ja ääninäyttelijätkin tietenkin eri kuin tutuissa Muumi-animaatioissa. Sarjis kuitenkin on hauska, joten onhan tuonkin oltava hauska, joten kyllä tuo kiinnostaa.


 • max hahmo
max
Kapteeni
Taso: 46
 • Viestejä: 627
max vastasi aiheeseen: Muumit Rivieralla
02.08.2014 09:10 #4

Vaikka Muumi-sarjakuvia aina nostetaan esiin, koska ne on 'aikuisille suunnattuja', niin mieluummin silti luen aikaa kestäviä 'lastenkirjoja'. Ilman Muumikirjoja kukaan tuskin sarjakuvia edes muistaisi, semmosta perus sanomalehtistrippiosastoa. Siksi vähän harmittaa että pitää niihin jotain pohjata sen sijaan että kirjotettaisiin ihan ajatuksella joku uusi tarina, jossa juonta olisi mietitty enemmän kuin sen 10min viikossa mikä näille sarjakuville uhrattiin. Toteutukseltaan tämä vaikuttaa parhaalta Muumijutulta tähän asti, joten ehkä se pitää silti katsoa. Piirrostyyli huokuu wanhan ajan ranskalaista eleganssia.


Viimeksi muokattu: 02.08.2014 09:12 : max.

 • Astorethein hahmo
Astorethein
Teknovelho
Taso: 42
 • Viestejä: 861
Astorethein vastasi aiheeseen: Muumit Rivieralla
02.08.2014 21:14 #5

Mikäli tämä joskus tämän pitäjän teatterissa esitetään, menen kyllä katsomaan, koska pitäähän muumit nyt kerran elämässä nähdä myös valkokankaalta. Trailerin perusteella ääninäyttely ei vaikuta kovin hyvältä, jos nyt ei ihan huonoltakaan, mikä tietysti johtuu siitä, etteivät hahmot puhu alkuperäisillä, jo lapsuudesta asti tuttujen näyttelijöiden äänillä. Voi tämä silti hyväkin leffa olla, vaikka tuskin mitään Pyrstötähden veroista kuitenkaan.


I'm just a normal everyday pervert.

Viimeksi muokattu: 02.08.2014 21:15 : Astorethein.

 • kyty hahmo
kyty
Senesalkki
Taso: 40
 • Viestejä: 738
kyty vastasi aiheeseen: Muumit Rivieralla
03.08.2014 22:49 #6

Ääninäyttely särähtää minullakin korvaan, mutta se on ollut varmasti vaikea toteuttaa kun pitää tasapainoilla "aikuisen muumin" ja kaikille tutun TV-sarjan välillä. Katson tuon varmasti ja toivon että se on hyvä. Visuaalisesti näyttää ainakin kivalta.

max kirjoitti: Vaikka Muumi-sarjakuvia aina nostetaan esiin, koska ne on 'aikuisille suunnattuja', niin mieluummin silti luen aikaa kestäviä 'lastenkirjoja'. Ilman Muumikirjoja kukaan tuskin sarjakuvia edes muistaisi, semmosta perus sanomalehtistrippiosastoa. Siksi vähän harmittaa että pitää niihin jotain pohjata sen sijaan että kirjotettaisiin ihan ajatuksella joku uusi tarina, jossa juonta olisi mietitty enemmän kuin sen 10min viikossa mikä näille sarjakuville uhrattiin.


Eeen nyt sanoisi että Muumipeikko on mitään peruskamaa... Voin olla väärässä, mutta käsittääkseni se oli omana aikanaan hyvinkin erilainen ja edistyksellinen, eikä pelkästään siksi että siinä käytettiin poikkeavia ruutujen erotuksia.

Siinä mielessä on hyvä että sarjakuvaa tuodaan viimein esiin, onhan se laajimmalle levinnyt suomalainen sarjakuva, jota kuitenkin arvostetaan tai josta ylipäätään tiedetään kumman vähän, ainakin täällä. Jos halutaan tehdä aikuisempi leffa joka on uskollinen Toven ja Larsin sarjalle, niin kaippa se on melkein pakkokin käyttää stippisarjan juonta jotta "epämuumimaiselle" juonelle olisi tavallaan oikeutus...


Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Ageha

Valvojat: RaccoonRasimus
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Astorethein
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757