Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Pelipäivä 2.0

  • MamaTroll hahmo Kirjoittaja
  • MamaTroll
    Salamatkustaja
    Taso: 3
  • Viestejä: 1
29.10.2017 20:55 #1 : MamaTroll
Pelipäivä 2.0 kirjoittanut MamaTroll
Järjestimme Lohjalla ensimmäisen Pelipäivän toukokuussa 2017 ja se onnistui yli odotusten. Paikalle saapui eri ikäistä väkeä n. nelisen sataa; perheitä, lapsia isovanhempineen, naisia, tyttöjä, poikia, isejä, äitejä. Aivan mahtavan sekalainen sakki. Tapahtumassa ei ollut lainkaan hiljaista hetkeä, vaan jatkuva pöhinä ja kuhina!

Meillä oli tarjota yleisölle Pokemon-tietovisa, jossa jaoimme voittoina lahjoituksina saatuja pehmoleluja ja pc-pelejä. VR-lasit, joiden näkymän heijastimme kaikkien nähtäväksi tykillä valkokankaalle. Järjestimme erilaisten pelien näytöspelejä sekä harjoituspelejä, kuten GOta ja MTG-korttien kanssa pelaamista. Eräs henkilö oli kehittänyt Star Wars-aiheisen roolipelin ja pelautti sitä omassa pisteessään. Kaksi kuuta ry. Suomen vanhimpana roolipeliyhdistyksenä avasi yleisölle ovea roolipelaamisen maailmaan noin puolituntisten harjoituspelien aikana.

Lisäksi meillä oli mahdollisuus kokeilla erilaisia lautapelejä, joita pelattiinkin hurjan monessa eri pöydässä.
Saimme paljon kiitosta tapahtuman aikana ja pyyntöjä jatkaa loistavaa tapahtumaa. Siitä rohkaistuneena aloimmekin heti miettimään jatkoa ja Pelipäivä 2.0 sai siivet.

Peliviikkoa vietetään lokakuun viimeisellä viikolla, joten Pelipäivä 2.0 kruunaa tuon viikon. Pidämme tapahtuman nyt lauantaina 4.11.2017 uusissa tiloissa, joissa meillä on enemmän tilaa ja saamme laajennettua toimipisteitä sekä tuotua muutamia uusia ideoitakin tapahtumaan. Ohjelmassa on mm. Hearthstone ja Battleship-tournamentit, osallistumme myös Peliviikon Big Bang Legends´iin ja tulossa on myös cosplay-kilpailu palkintoineen. Lautapelit tulevat mukaan, sekä retropelien pelaamistakin voi tällä kerralla kokeilla. Basaarin puolella voi tehdä ostoksia käsityöläisten töiden, kirjojen tai pelien parissa. Perheen nuorimmille on puuhaa "pikselipajassa", kasvomaalauksessa tai valokuvausseinän kanssa.

Jos teillä on kysyttävää tapahtumasta, niin vastaan kaikkiin kysymyksiin hyvin mielelläni! Olen Pelipäivän idean äiti ja alullepotkija, mutta tätä tapahtumaa puuhaa erityisen loistava ja tietotaidoltaan mahtava porukka. Toimin yhteistyössä Lohjan kaupungin nuorisotyön sekä upean Hiidenharjun killan kanssa, joka on vuonna 1997 Lohjalle perustettu liveroolipeliyhdistys. Heillä on tietotaitoa erityisen runsaasti :)

Tapahtuma on kaikille ilmainen (yleisö,myyjät,kilpailijat!) ja päihteetön.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/events/128662701110813/

Paikalla 3 jäsentä ja 43 vierailijaa
Aurinkotuuli, Thialfi, Pisania
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857