Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Tähtivaeltaja-novellikilpailu

  • Thialfi hahmo Kirjoittaja
  • Thialfi
    Arkkivelho
    Taso: 57
  • Viestejä: 291
01.12.2008 03:00 #1 : Thialfi

Tähtivaeltaja-lehti ja Helsingin science fiction -seura järjestävät kaikille avoimen science fiction -novellien kirjoituskilpailun. Kilpailun teemana on ”avaruus-scifi”.
 
Voittaja saa palkinnoksi 350 euroa. Muita kirja- ja tavarapalkintoja jaetaan tuomariston harkinnan mukaan – kuitenkin vähintään viidelle parhaaksi valitulle novellille. Voittajateksti julkaistaan Tähtivaeltajassa ja muita novelleja voidaan julkaista sopimuksen mukaan.

Novellien sallittu enimmäispituus on 25 liuskaa (fontti Times New Roman 12, riviväli 1,5). Sama henkilö voi osallistua useammalla novellilla. Kilpailutyön on oltava suomenkielinen ja ennenjulkaisematon.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka tulee merkitä jokaiseen kilpailuun osallistuvaan työhön. Mukaan tulee liittää samalla nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää kirjoittajan nimen ja yhteystiedot. Kilpailutöitä ei palauteta. Tulokset julkistetaan Finncon 2009 -tapahtumassa Helsingissä heinäkuussa 2009.

Kilpailutekstit lähetetään 30.4.2009 mennessä osoitteeseen Anne Leinonen, Kiisterintie 146, 50670 Otava.

Esiraadissa ovat tutkija Irma Hirsjärvi ja kirjailija Anne Leinonen. Tuomaristossa ovat Tähtivaeltaja-lehden päätoimittaja Toni Jerrman, toimittaja Jukka Halme ja kirjailija Tiina Raevaara.

 Risingin keskustelu aiheesta

Paikalla 42 vierailijaa
Uusin jäsen: Per Horjanheimo
Jäseniä yhteensä: 9457