Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Devoted Souls – peliromaani

  • Thialfi hahmo Kirjoittaja
  • Thialfi
    Arkkivelho
    Taso: 57
  • Viestejä: 290
03.10.2007 04:00 #1 : Thialfi

Image”Tungoksen aistii jo, kun nousee Hakaniemen metroasemalta portaita pitkin kadulle. Kissakorvaisia, nukkemaisesti pukeutuneita tyttöjä ja erilaisiin taisteluvarustuksiin sonnustautuneita nuoria kävelee innostuneesti Paasitornia kohti. Finncon-ihmisiä ei väkijoukosta erota, Animecon-tyypit valloittavat lähinurmikot ja portaat niin että Paasitornin ovilla on hirveä tukos.”

Devoted souls – peliromaani on Eija Lappalaisen ja Anne Leinosen uusi nuortenkirja, joka yhdistää tekstiä ja sarjakuvaa.

Romaani kertoo 19-vuotiasta Nellistä, joka pakertaa pelikaupassa ja haaveilee kihlasormuksesta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa uutta verkkoroolipeliä ja tutustuu sitä kautta uusiin ihmisiin. Devoted Soulsin lumemaailmassa eri jumaluudet ja heidän kannattajansa taistelevat maailman herruudesta. Kerronnan kanssa keskustelee Markku Lappalaisen sarjakuvakuvitus, joka herättää eloon pelin fantasiamaailman.

Kirjailijat halusivat kuvata pelaamisen yhteisöllisyyttä, maailmaa jonka verkottuminen mahdollistaa. Tärkeässä osassa on pelaamisen viehätyksen kuvaaminen. Teos pyrkii esittelemään pelaamisen salattua maailmaa ja mukana on muun muassa sanasto käsitteiden ymmärtämiseksi.

 

Paikalla 2 jäsentä ja 50 vierailijaa
fiona, punnort
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325