Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

Henkilöhahmo: Jaqen H'ghar

  • Nekrataal hahmo
Nekrataal
Kaartilainen
Taso: 15
  • Viestejä: 22
Nekrataal loi aiheen: Keskustelua Tulen ja jään laulu -sarjasta ja tapahtumista (spoilereita)
17.10.2013 15:26 #1

Luin tuolta kertaus sivuilta Korppien kestit osiota, ja alussa kerrottiin siitä Paten kuolemasta. Kertauksessa luki että mies joka Paten tappoi muistutti Jaqen H'Gharia. Itse en ollut sellaista pistänyt kirjaa lukiessani merkille joten piti tietenkin ottaa kirja esille ja tarkistaa asia. Kirjassa kun tappaja otti hupun pois hänellä oli nuoren miehen kasvot, tavalliset kasvot joissa oli korkeat poski päät, häivähdys partaa, oikeassa poskessa himmeä arpi, koukkunenä ja tuuhea musta tukkapehko. En sitten viitsinyt ruveta selaamaan muista kirjoista sitä kohtaa jossa Jaqen muutti kasvonsa (Kuninkaiden koitos taisi olla kyseinen kirja?). Joten ajattelin kysyä pistikö joku asian merkille Korppien kestejä lukiessaan ja jos kukaan muistaa muuttuiko Jaqen kuvauksen mukaiseksi ja oliko hänellä arpi poskessaan?


All in the game yo, all in the game.

  • Tapsa hahmo
Tapsa
Vampyyri
Taso: 32
  • Viestejä: 253
Tapsa vastasi aiheeseen: Keskustelua Tulen ja jään laulu -sarjasta ja tapahtumista (spoilereita)
17.10.2013 17:05 #2

Jep, juuri näin. Jaqen H'ghar itsehän on aika helposti tunnistettavissa, koska tukkansa on puoliksi valkoinen ja puoliksi punainen, mutta Aryan yhdeksännessä luvussa Kuninkaiden koitoksessa (englanninkielisessä pokkarissani sivulla 691) Jaqen vaihtaa hahmoaan ja hänen uusia kasvojaan kuvaillaan näin: täydet posket, silmät lähempänä toisiaan, koukkunenä, arpi oikeassa poskessaan, ja hiukset "a cap of tight black curls".

Kun taas Korppien kestin prologissa tuntemattoman alkemistin kasvoja kuvaillaan näin: nuoren miehen kasvot, tavalliset, täydet posket, parransänki, haalea arpi oikeassa poskessa, koukkunenä, ja hiukset "a mat of dense black hair that curled tightly around his ears". Samat sanavalinnat ja ilmiselvästi sama jäbä.

Varoitus: Spoiler. [ Napsauta laajentaaksesi ]


Viimeksi muokattu: 17.10.2013 20:31 : Sini. Syy: Pistin ilmeisimmän spoilerin piiloon.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Pjst

  • Nekrataal hahmo
Nekrataal
Kaartilainen
Taso: 15
  • Viestejä: 22
Nekrataal vastasi aiheeseen: Keskustelua Tulen ja jään laulu -sarjasta ja tapahtumista (spoilereita)
17.10.2013 19:36 #3

Joo kiitos selvennyksestä. Itellä sen takia menny ohi se että tappaja oli Jaqen kun en muistanut Korppien kestejä lukiessa minkä näköiseksi hän oli muuttunut. Sitä en kyllä tiedä mitä hän siellä tekee, ehkä joku palkannut tappamaan jonkun tai sitten Kasvottomien miesten jotain omia asioita.


All in the game yo, all in the game.

Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Emilia Suzi
Jäseniä yhteensä: 8703