Uusimmat viestit

Uusimmat keskustelut

× Keskustelua George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjasta ja siitä tehdystä tv-sarjasta - Game of Thrones.

Henkilöhahmo: Jaqen H'ghar

 • Nekrataal hahmo Kirjoittaja
 • Nekrataal
  Kaartilainen
  Taso: 15
 • Viestejä: 22
17.10.2013 15:26 #1 : Nekrataal
Luin tuolta kertaus sivuilta Korppien kestit osiota, ja alussa kerrottiin siitä Paten kuolemasta. Kertauksessa luki että mies joka Paten tappoi muistutti Jaqen H'Gharia. Itse en ollut sellaista pistänyt kirjaa lukiessani merkille joten piti tietenkin ottaa kirja esille ja tarkistaa asia. Kirjassa kun tappaja otti hupun pois hänellä oli nuoren miehen kasvot, tavalliset kasvot joissa oli korkeat poski päät, häivähdys partaa, oikeassa poskessa himmeä arpi, koukkunenä ja tuuhea musta tukkapehko. En sitten viitsinyt ruveta selaamaan muista kirjoista sitä kohtaa jossa Jaqen muutti kasvonsa (Kuninkaiden koitos taisi olla kyseinen kirja?). Joten ajattelin kysyä pistikö joku asian merkille Korppien kestejä lukiessaan ja jos kukaan muistaa muuttuiko Jaqen kuvauksen mukaiseksi ja oliko hänellä arpi poskessaan?

All in the game yo, all in the game.

 • Tapsa hahmo
 • Tapsa
  Vampyyri
  Taso: 32
 • Viestejä: 253
17.10.2013 17:05 - 17.10.2013 20:31 #2 : Tapsa
Vastaus käyttäjältä Tapsa aiheessa Henkilöhahmo: Jaqen H'ghar
Jep, juuri näin. Jaqen H'ghar itsehän on aika helposti tunnistettavissa, koska tukkansa on puoliksi valkoinen ja puoliksi punainen, mutta Aryan yhdeksännessä luvussa Kuninkaiden koitoksessa (englanninkielisessä pokkarissani sivulla 691) Jaqen vaihtaa hahmoaan ja hänen uusia kasvojaan kuvaillaan näin: täydet posket, silmät lähempänä toisiaan, koukkunenä, arpi oikeassa poskessaan, ja hiukset "a cap of tight black curls".

Kun taas Korppien kestin prologissa tuntemattoman alkemistin kasvoja kuvaillaan näin: nuoren miehen kasvot, tavalliset, täydet posket, parransänki, haalea arpi oikeassa poskessa, koukkunenä, ja hiukset "a mat of dense black hair that curled tightly around his ears". Samat sanavalinnat ja ilmiselvästi sama jäbä.
Varoitus: Spoiler. [ Napsauta laajentaaksesi ]
Viimeksi muokattu: 17.10.2013 20:31 Sini. Syy: Pistin ilmeisimmän spoilerin piiloon.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Pjst

 • Nekrataal hahmo Kirjoittaja
 • Nekrataal
  Kaartilainen
  Taso: 15
 • Viestejä: 22
17.10.2013 19:36 #3 : Nekrataal
Vastaus käyttäjältä Nekrataal aiheessa Henkilöhahmo: Jaqen H'ghar
Joo kiitos selvennyksestä. Itellä sen takia menny ohi se että tappaja oli Jaqen kun en muistanut Korppien kestejä lukiessa minkä näköiseksi hän oli muuttunut. Sitä en kyllä tiedä mitä hän siellä tekee, ehkä joku palkannut tappamaan jonkun tai sitten Kasvottomien miesten jotain omia asioita.

All in the game yo, all in the game.

Paikalla 3 jäsentä ja 39 vierailijaa
Iivari, Desdenova, Eija
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447