- Lukuhaaste: Helmet 2023
- Leirinuotio / LordStenhammar | 19.09.2023 11:29
- Lukuhaaste: Popsugar 2023
- Lukupiiri / Pisania | 18.09.2023 22:23
Virheiden raportointi
Aikaisemmassa Risingissa viestiä kirjoittaessa ja sitä lähettäessä järjestelmä huomautti hyvin selvästi, jos joku oli jo lähettänyt samaan aiheeseen viestin, kun itse vielä kirjoitti omaa viestiään. Tätä ei tapahtunut, kun kirjoitin viestiä ja lähetin sen, ja huomasin vasta jälkikäteen, että joku oli jo ehtinyt ensin. Voi tietysti olla, etten vaan huomannut varoitusta tai sitten lähetimme viestimme niin samoihin aikoihin, että varoitusta ei sen takia tullut.
Tämä ei ole virhe vaan uusi sivusto toimii siten, että kirjautuessa käyttäjälle avataan aina oletuksena etusivu. Jos käyttäjä myös kirjautuu sivustolta ulos, niin sivu aukee automaattisesti etusivulle.Pisania kirjoitti: Nyt on käynyt jo useasti niin, että kun Risingiin tullessani klikkaan ensin esillä olevaa uutuuskirjaa ja vasta sen jälkeen kirjaudun sivustolle, niin päädyn takaisin etusivulle.
Tämä muutos tehtiin teknisten asioiden johdosta, jotka koskivat sivuston parempaa tietoturvaa.
Toimii! Kiitän ja kumarranDarkki kirjoitti:
Kokeile nyt toimiiko.Louhikäärme kirjoitti: Aina kun yritän muokata profiiliani ja napsautan Tallenna-painiketta, saan virheilmoituksen: "Käyttäjätunnus on jo käytössä".

Jossain siis vikaa. Kävi mielessä että nuo molemmat Batmanit ovat vasta ehdotettuja teoksia ilman ylläpidon hyväksyntää, mutta ei kait niiden silloin minulle kuuluisi näkyä? Tiedä sitten mistä on kyse todella.
Emelie kirjoitti: Kun katselen omaa tai jonkun muun profiilia, niin kohdassa "Paikallinen aika" lukee tunnit oikein, mutta minuutit ei. Esim. nyt omassa profiilissani tuossa kohdassa lukee "11:loka".
Vastaavanlainen ongelma on, kun päätyy katselemaan käyttäjälistaa (keskustelualueen oikean alareunan linkistä). Liittymispäivä ja viimeksi paikalla -kohdassa tunnit ovat oikein, mutta minuuttien kohdalla lukee "loka".
Sitten toinen asia, eli uusien käyttäjien rekisteröinti ei ole toiminut kahteen päivään. Ongelma johtui Googlesta, joka meni muuttamaan Captcha osoitteensa, jolla tarkistetaan että kyseessä on käyttäjän yritys rekisteröityä eikä mainosbottien. Googlen tekemän muutoksen johdosta rekisteröintilomakkeella ei näytetty captchan kuvaa oikein, jonka johdosta uudet käyttäjät eivät pystyneet rekisteröitymään sivustollemme. Tämä ongelma on nyt korjattu.
Olen tykännyt seurata minua kiinnostavia aiheita, vaikkei itsellä olisikaan aina asiaa sinne jokaisen kommentin väliin tai pitkiinkään aikoihin. Uusien viestin tullessa sähköpostiin ne on ollut näppärä lukea vaikkapa junassa, jossa sisäänkirjautuminen forumille-> oikean sivun etsiminen yms on vähän tuskaisampaa.
Huoleton kirjoitti: En saa seuraamistani aiheista sähköposteja. Tai saan noin kolme, mutta sitten sähköpostit loppuvat, jos en itse kirjoita väliin mitään.
Asetus oli alunperin ajateltu, että käyttäjälle lähetetään tietysti viestiketjusta vain ensimmäinen viesti kun ketjuun on tullut päivitys ja käyttäjä ei välissä ole kirjautunut sivustolle. Muutin tämän nyt niin, että jokaisesta päivityksestä kyseiseen ketjuun tulee käyttäjälle sähköposti. Ongelma voi kuitenkin olla, että näitä sähköposteja alkaa lähteä palvelimelta todella paljon, jolloin muut sähköpostipalvelimet kuvittelevat Risingshadow'n olevan spämmiserveri.
Jos saan muilta käyttäjiltä ilmoituksia, että viestejä tulee taas tämän jälkeen aivan liikaa, niin palautan asetuksen entiselleen.