Lumen tuloa ei voi estää (Jalavan kauhusarja, #16)
Keskiarvo 3.42
3.42 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Lumen tuloa ei voi estää

Boris Hurtta
Julkaistu: 1991 (Jalava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: kotimainen

Päällys: Jari Rasi. Nidottu.

Kaj Syysmaa oli huippu-urheilija, naimisissa kauneuskuningattaren kanssa ja bulevardilehdistön suosikkipoika. Mutta siitä on jo kauan. Nyttemmin hän on loppuunpalanut keskinkertaisuus, jolla silti on unelmansa ja joka vihaa halpaa julkisuutta. Kun sensaatiolehdet uudelleen kiinnostuvat Syysmasta, pakenee hän korpeen kirjoittamaan dekkaria.

Maahiaisen syrjäinen kylä ei ole vieraanvarainen paikka. Sinne ei kaupunkilaisen pitäisi muuttaa. Syysmaata varoitetaan, mutta hän ei usko. Pian hän joutuu huomaamaan kuinka päivät lyhenevät ja pimeys etenee. Lumen tuloa ei voi estää. Ja sen jälkeen voi olla myöhäistä lähteä.

Boris Hurtan toinen romaani kertoo miehestä armottoman julkisuuden hampaissa ja pakomatkasta, joka ei suo rauhaa vaan manaa ikivanhat maanalaiset kauhut valloilleen.

(muokattu 01.01.2015)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yön liittolaiset (Darren Shanin tarina, #8)Amerikan vampyyri (Amerikan vampyyri, #1)Sata kummaa kertomusta (Kuoriaiskirjat, #7)Kuun pimeä puoliLinna on aina ollut kotimme

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Suomen alppihiihtomaajoukkueen entinen mitalitoivo Kaj Syysmaa lähtee vuokraamalleen korpimökille, joka sijaitsee jossakin Ruoveden ja Parkanon tietämillä, syrjäisessä Maahiaisen kylässä. Tarkoituksena olisi vetäytyä syrjään maailman melskeistä - ennen kaikkea entisen missivaimon ja skandaalilehdistön ulottuvilta - ja kirjoittaa jatko-osa esikoisromaanille. Lähestulkoon autioituneessa kylässä ei vaan kaikki ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 60 vierailijaa
S.T.A.R., Jossu89
Uusin jäsen: Jimbo Whateverson
Jäseniä yhteensä: 8723