Kauhun tunneleissa

Darren Shan
Julkaistu: 2003 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Tunnels of Blood
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Kaijamari Sivill.

1. laitos: Kansi: Jukka Aalto. Sidottu. Tammi, 2003.
2. laitos: 2006. Nidottu.

Vampyyri Crepsley, Darren ja käärmepoika Evra jättävät friikkisirkuksen ja suuntaavat kohti kaupunkia. Pojat nauttivat olostaan. Evra tuijottaa tv-ohjelmia, kun taas Darrenin silmät nauliutuvat kauniiseen Debbie Hanlockiin. Mutta Crepsley käyttäytyy omituisesti: hän partioi katuja yöt läpeensä eikä kerro aikeistaan mitään Darrenille ja Evralle.

Joulun alla poliisi löytää vanhasta rakennuksesta useita ihmisruumiita, joista on imetty verta. Darrenin ja Evran epäilykset kohdistuvat Crepsleyhin. Jos Crepsley on tappaja, poikien täytyy estää hänen touhunsa hinnalla millä hyvänsä!

Darrenin yritys hyökätä Crepsleyn kimppuun johtaa painajaismaiseen tapahtumaketjuun. Pian Darren löytää itsensä taistelemasta sekä oman että ystäviensä Evran ja Debbien hengen edestä pahuuden voimaa vastaan...

”Pirullisen hauska ja pelottava kirja...” – Worldonline

(muokattu 13.12.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Varjojen vangit (Darren Shanin tarina, #11)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)

Kirja-arvioita (4)

Rauros avatar
Kirjoittanut ()
5.0
:D! Pidin Debbiestä vaikka hän olikin...no siis..! Ööö..joo! Ei täs mitää! Rakastan tätä sarjaa ja suosittelen!
Lonely Reader avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
tintti89 avatar
Kirjoittanut ()
3.0
Kirjan idea oli hyvä, mutta mielestäni toteutus olisi voinut olla parempi. Juoni etenee kuitenkin melko loogisesti eteenpäin, vaikka onkin erittäin ennalta-arvattava. Kirjoitustyylikin tuntuu onneksi parantuvan kirja kirjalta. Jotenkin en kuitenkaan olisi halunnut minkäänlaista rakkaustarinaa tähän sarjaan, sillä kirjailija ei vain osaa kirjoittaa tarpeeksi hyvin. Henkilöistä sai huomattavasti lisää tietoa tässä kirjassa. Erittäin tyytyväinen olin kuvauksiin Crepselyn ja ... (lisää)
Millis avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Kirja oli tosi hyvä. olen lukenut kaikki suomenkieliset osat1-6, kun ope koulussa käski lukea friikkisirkuksen.luin sen ja kiinnostuin valtavasti. menin kirjakauppaan ja ostin viidennen osan. olisin halunnut muutakin mutta 1,2,3,4, ei enää paineta . Toivon että Tammi suomentaisi loputkin 6 osaa. minä ainkain luen ne kaikki. OMa lemppari kirjani on sarjasta juuri tämä kolmonen siinä oli erityisen paljon vampyyreistä ja vampaneeseistä ja lempihenkilöstäni Larten Crepsleystä-.
Paikalla 3 jäsentä ja 73 vierailijaa
Louhikäärme, Skie, EmMaKris
Uusin jäsen: Lena Malena
Jäseniä yhteensä: 8841