Korppien tanssi (Taru kolmesta miekasta, #8)
Keskiarvo 3.73
3.73 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (153)
Kirjahyllytilastot

Korppien tanssi

Tad Williams
Julkaistu: 1999 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: To Green Angel Tower
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 74 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1993. Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 9–16. Suomentanut Auli Hurme-Keränen. Kartat: Tad Williams. Kannen kuva: Don Maitz (alun perin ilmestynyt Kenneth C. Flintin The Riders of the Sidhe -kirjan kansikuvana). Sidottu.

Kolmas sija Locus-palkintoäänestyksessä (fantasiaromaanit) 1994.

Moniosainen Taru komesta miekasta on moderni fantasiasarja, jossa on syvyyttä ja särmää: jo sarjan ensimmäinen osa nosti Tad Williamsin maailmanmaineeseen.

Korppien tanssi jatkaa kertomusta nuoresta Simonista, joka kamppailee hengestään yksikätisen prinssi Josuan rinnalla kuningas Eliaan sotajoukkoja vastaan. Sankaritarujen ylevyys on kaukana verenvuodatuksen mielettömyydestä, ja Simon oivaltaa, että elämä on täynnä kysymyksiä, joihin ei löydy oikeita vastauksia... Ja kaiken aikaa taistelukentän yllä kaartelee korppien pahaenteinen parvi kuin odottaen, että aseet lasketaan viimeisen kerran.

muokattu 29.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maresi (Punaisen luostarin kronikoita, #1)Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Korkea puoliso (Kuparisaari, #2)Odininlapsi (Korpinkehät, #1)Vuorileijonan varjo
Paikalla 1 jäsen ja 50 vierailijaa
Valerie
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559