Narnian tarinat
Keskiarvo 3.87
3.87 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (152)
Kirjahyllytilastot

Narnian tarinat

C. S. Lewis
Julkaistu: 2000 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Complete Chronicles of Narnia
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, kokoelma, nuoret
Avainsanat: elokuva, narnia, tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 1998. Kuvitus: Pauline Bayes. Suomentaneet Kaarina Helakisa ja Kyllikki Hämäläinen. Tarkistettu suomennos. Johdannon ja sivun 74 suomennos: Sanna Jaatinen. 1. painos 2000. – 3. painos 2005. Käännöstä tarkistanut Tarja Kontro. Sidottu.

  • Taikurin sisarenpoika
  • Velho ja leijona
  • Hevonen ja poika
  • Prinssi Kaspian
  • Kaspianin matka maailman ääriin
  • Hopeinen tuoli
  • Narnian viimeinen taistelu

Narnian tarinat on kokoomateos joka sisältää kaikki sarjan seitsemän kirjaa kronologisessa järjestyksessä.

Sarja kertoo Narniasta, mielikuvitusmaasta, jonka olemassaolosta vain harvat tietävät. Ja tähän ihmeelliseen, uskomattomaan maahan pääsevät vain lapset. Nyt nämä unohtumattomat tarinat lähes viidenkymmenen vuoden takaa ovat ilmestyneet yhteisniteenä. Yhteisniteeseen on koottu kirjat Taikurin sisarenpoika, Velho ja leijona, Hevonen ja poika, Prinssi Kaspian, Kaspianin matka maailman ääriin, Hopeinen nuoli ja Narnian viimeinen taistelu.

muokattu 18.04.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hevonen ja poika (Narnian tarinat, #5)Taikurin sisarenpoika (Narnian tarinat, #6)Kaspianin matka maailman ääriin (Narnian tarinat, #3)Velho ja leijona (Narnian tarinat, #1)Narnia: Kaikki tarinat

Kirja-arvioita (2)

Niksu avatar
Kirjoittanut
4.0
Olen lukenut tämän kirjan kerran kannesta kanteen lapsena. Muistan lukeneeni sitä yömyöhään. Itse kirja on myös siitä syystä erityinen, että sen kanteen on ikuistunut perheeni ensimmäisen koiran hampaanjälkien työjälki. Tarinat olivat hyviä, mutta viimeisimmästä en pitänyt.
CaliFe avatar
Kirjoittanut
4.0
Ensimmäinen ajatus: PAINAVA! Kun olet kerran kantanut laukussa tämän Joensuusta Thaimaan Ko Samuin- saarelle, et voi ajatella muuta. Kirjat säkenöiviä - paitsi viimeinen, nimikin kertoo kuinka ahdistava se on ja alkuperäiset hahmot ovat kadonneet lähes kokonaan. Herkullinen kokonaisuus ja tarinojen välillä oli selvää jatkuvuuden tunnetta. Kiitos C.S Lewis
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552