Darth Maul: Varjojen metsästäjä
Keskiarvo 3.35
3.35 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (36)
Kirjahyllytilastot

Darth Maul: Varjojen metsästäjä

Michael Reaves
Julkaistu: 2001 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Darth Maul: Shadow Hunter
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifiavaruusooppera
Avainsanat: star wars

Alkuteos ilmestynyt 2001. Suomentanut Ilkka Äärelä. Sidottu.

Darth Maul, pahuuden armoton oppipoika...
juonitteluvyyhdessä juuri ennen Star Wars
– Episodi I:n tapahtumia

Darth Sidious on odottanut vuosia varjoissa. Nyt hän ottaa ensiaskeleen suuressa suunnitelmassaan, jonka päämäärä on saattaa Tasavalta polvilleen. Hän tapaa salassa neimoidialaiset yhteysmiehensä Kauppaliitosta neuvotellakseen Naboo-planeetan kauppasaarrosta. Mutta eräs lähettiläistä puuttuu, eikä Sidiousin tarvitse turvautua Voimaan vaistotakseen petoksen. Hän lähettää oppilaansa Darth Maulin petturin perään.

Coruscantissa, Tasavallan pääkaupungissa neimoidialainen pyrkii myymään tietonsa eniten tarjoavalle mahdollisimman nopeasti. Tietomeklari Lorn Pavanille tarjous on liian hyvä ohitettavaksi. Hän tarttuu siihen eikä aavista, että on nyt päässyt uudeksi nimeksi Darth Maulin tappolistalle, heti neimoidialaisloikkaajan jälkeen.

Samaan aikaan nuori jedioppilas nimeltään Darsha Assant on juuri valmistumassa jediritariksi. Hänellä on suoritettavanaan enää yksi tehtävä. Mutta tehtävän panokset kovenevat Coruscantin pimeän puolen viemäreissä ja kujilla. Siellä hän kohtaa Lorn Pavanin, jolla on mukanaan jedineuvostolle hinnalla millä hyvänsä saatava tieto.

Tasavallan kohtalo on Darshan ja Lornin harteilla. Mutta mitä mahdollisuuksia on nuorella, kokemattomalla jedillä ja tavallisella miehellä, kun vastassa on galaksin armottomin tappaja?

muokattu 03.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Last JediThe Force Awakens: KuvasanakirjaThe Force Awakens: Uskomattomat aluksetStar Wars: Tähtien sodan kuvitettu opasStar Wars: Galaktiset taistelut
Paikalla 2 jäsentä ja 29 vierailijaa
Mustelmann, Iivari
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451