Lumottu (Jääkansan tarina, #1)
Keskiarvo 3.85
3.85 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Lumottu

Margit Sandemo
Julkaistu: 1994 (Oy Kirjaviihde)
Alkuperäinen nimi: Trollbunden
Käännetty englanniksi: Spellbound
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1982. Suomentanut Helene Bützow. Nidottu.

Silje Arngrimsdotter oli vain 16-vuotias, kun rutto vei kaikki hänen omaisensa vuonna 1581. Nälkää näkevänä ja palelevana – mukanaan kaksi löytämäänsä hylättyä pienokaista – hän etsiytyi lämmittelemään ruumisrovion läheisyyteen Trondheimin ulkopuolella. Yllättävän sattuman kautta Siljen avuksi hädän hetkellä tuli ulkonäöltään lähes eläimellinen ja pelottava mutta samalla oudon puoleensavetävä mies, joka osottautui Jääkansaan kuuluvaksi.

(muokattu 27.06.2011)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaarallinen polku (Soturikissat, #5)Savuvuori (Etsijät, #3)Käärmekonnun salaisuudet (Myyttihovi, #4)Piinattu (Yön talo, #4)Viemärin valtias

Kirja-arvioita (1)

vampire girl avatar
Kirjoittanut ()
4.0
Suosittelen tätä kirja sarjaa kaikkialle romantiikasta, noituudesta, historiasta ja hyvä ja pahan taistelun pitäville. Sarja kertoo Jääkansa suvusta joiden paha esi-isä Tengel myin sielunsa saatanalle, lupasi yksi hänen jälkeläisistään joka sukupolvessa ryhtyisi paholaisen palvelukseen ja suorittaisi pahoja tekoja. Heillä oli kissankeltaiset silmät ja osasivat noitua. Kirja sarja etenee 1580 vuodesta ihan 1960-luvulle. On kiva seurata Jääkansa sukua ja heidän taistelua Tengel ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Rozya
Uusin jäsen: Joku
Jäseniä yhteensä: 9080