Paholaiskuninkaan raivo (Käärmesodan taru, #3)
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (82)
Kirjahyllytilastot

Paholaiskuninkaan raivo

Raymond E. Feist
Julkaistu: 2001 (Like)
Alkuperäinen nimi: Rage of a Demon King
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia

Alkuteo silmestynyt 1997. Suomentanut Tarmo Haarala. Kansi: Tommi Hänninen. Kannen piirustus: Petri Hiltunen. Sidottu.

Tutut lapsuudentoverukset Ruu ja Erik ovat kumpikin tahollaan palvelleet vuosikausia kuningaskuntaansa, Ruu vaurastuvana liikemiehenä ja Erik uskollisista uskollisimpana sotilaana. Kumpikin kokee kovia, kun koko luomakunnan olemassaoloa uhkaava viimeisten aikojen sota vyöryy heidänkin valtakuntansa alueelle.

Ankarista ponnistuksista huolimatta sodan voittaminen käy yhä vaikeammaksi, sillä vihollisen rivien edessä riehuvat toisista maailmoista tämänpuoleiseen tunkeutuneet pahan voimat, joita tuntuu olevan mahdotonta kukistaa miekoin ja jousin, tai edes neuvokkuuden ja rohkeuden turvin.

Lopullinen yhteenotto lähestyy, käärmeoliot ottavat mittaa ihmisistä ja tämän maailman velhot panevat taitonsa puntariin riivaajien pahansuopaa oveluutta vastaan. Onko hyvän voimilla minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon, vai ovatko kaikki tuhoon tuomittuja...?

Mestarillista tarinankerrontaa... silkkaa lukunautintoa. – San Francisco Chronicle

Klassikko... Feist hallitsee kielen mestarillisesti, ja hänellä on synnynnäinen kyky pitää lukija otteessaan. – Chigaco Sun-Times

muokattu 24.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pääskytorni (The Witcher – Noituri, #6)Narrin salamurhaaja (Narri ja Näkijä, #1)Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat, #2)Mifongin lunastama (Mifonki-sarja, #6)Mifongin kadottama (Mifonki-sarja, #5)
Paikalla 2 jäsentä ja 44 vierailijaa
Mustelmann, LordStenhammar
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319