Noitasisaret
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Noitasisaret

Alice Hoffman
Julkaistu: 1997 (Book Studio)
Alkuperäinen nimi: Practical Magic
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: maaginen realismi
Avainsanat: elokuva, noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentaneet Arvi Tamminen ja Renne Nikupaavola.

1. painos: Book Studio, 1997. Kannen kuva: Marko Tiainen. Sidottu.
2. painos: Book Studio, 1998. Nidottu.
3. painos: Lumotut sisaret. Book Studio, 1999. Kannen kuva: Warner Bros Finland. Etukannessa pienellä teksti: Kirjana nimellä Noitasisaret. Nidottu.

Pienet orpotytöt Sally ja Gillian asuvat vanhassa, ränsistyneessä talossa yhdessä vanhojen, taikuutta harjoittavien tätiensä kanssa. Koko heidän lapsuuttaan varjostaa yliluonnollinen, kummajaismainen ilmapiiri, jota he molemmat lähtevät pakoon – toinen yksinkertaisesti karkaamalla ja toinen avioliiton kautta. Pako on kuitenkin tuhoontuomittu. Jokin salaperäinen voima saattaa Sallyn ja Gillianin vielä kerran yhteen, nyt aikuisina naisina, ja heidän on kutsuttava vanhat tätinsä apuun karkoittaakseen yllään leijuvan kirouksen.

”Hoffman ei ole Stephen King eikä Dean Koontz, vaan naisista naisille kirjoittava nainen, joka on tuonut pienen, mutta kauhistuttavan uskottavan ripauksen omituisuutta ja yliluonnollista jokapäiväiseen elämään” – Publishers Weekly

muokattu 08.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vaaksa vaaraan (Väinämöinen, #6)Carmilla ja muita kertomuksia (Savukeitaan kauhuklassikot, #1)Missä junat kääntyvät (Portti-kirjat, #4)Maantievirus matkalla pohjoiseen: 14 kolkkoa tarinaaHerääminen (Idhunin kronikat, #2)

Kirja-arvioita (1)

Carthanie avatar
Kirjoittanut
3.0
Hyvin kirjoittaa hienoa tekstiä Alice Hoffman. Lopputulos ei ehkä ole tunnelmaltaan niin maaginen kuin genreen kuulumaton Lyhtyjen yö. Ja vaikka samalla tasolle ei pääsekään, Noitasisaret on silti lukemisen arvoinen, mikäli sattuu pitämään rauhallisesta kerronnasta, jossa saattaa löytyä pieni annos taikuutta.
Paikalla 1 jäsen ja 62 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588