Parantaja
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Parantaja

Colleen McCullough
Julkaistu: 1986 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: A Creed for the Third Millennium
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, jännitys
Avainsanat: ekokatastrofit

Alkuteos ilmestynyt 1985. Suomentanut Kirsti Kattelus. Päällyksen kuva: Petri Holm. Typografia: Marjaana Virta. Sidottu, kansipaperi.

Okalintujen tekijän uusi hätkähdyttävä romaani

Maailma on vaipumassa toivottomuuteen; kylmyyden ja karuuden keskellä ihmisiä paleltaa myös henkisesti. Amerikkalaisessa pikkukaupungissa elävä Joshua Christian on poikkeuksellisen herkkä, lämmin, ihmistä ymmärtävä lääkäri. Potilaiden keskuudessa hänen ympärilleen on kerääntynyt harras seuraajajoukko. Mutta vähitellen hän alkaa kaivata ulos pienestä piiristä. Hänessä kasvaa halu auttaa ja lohduttaa tuhansia. Hän haluaa parantaa maailman.

Judith Carriol on kunnianhimoinen ja voimakastahtoinen nainen valtakoneiston huipulta. Hänen loistavana tavoitteenaan on nostaa kansakunta uuteen kukoistukseen. Hän näkee Joshuan karismassa omien pyrkimystensä ruumiillistuman.

Judith ja Joshua päättävät lähteä yhdessä ristiretkelle pelastamaan maailman. Joshuan messiaaninen hahmo nostattaa ennennäkemättömän kansanliikeen. Hän herättää miljoonien sydämessä toivon paremmasta. Kiitolliset seuraajat näkevät hänessä paljon suurempaa kuin ihmisen. Mutta mitä tapahtuu, kun Joshua alkaa todella uskoa olevansa uusi Messias?

muokattu 13.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tatuoitu taivasAjatolla VeikkoEnsimmäinen siirtokunta (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #1)Peilikaupunki (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #3)Kuvun alla
Paikalla 1 jäsen ja 50 vierailijaa
Jossu89
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455