Isiell – Atlantiksen viimeisten jumalten aika
Keskiarvo 2.79
2.79 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Isiell – Atlantiksen viimeisten jumalten aika

Maire Karvinen
Julkaistu: 1996 (Aquarian)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: okkultismi

Nidottu.

Kadonneen Atlantiksen tarina on kiehtova mysteeri. Atlantis herättää tunteita ja näkyjä loistokkaasta kulttuurista ja häikäisevän kauniista maasta, jossa rauha, vauraus ja oikeudenmukaisuus ovat todellisuutta. Maire Karvinen tuo romaanissaan nähtäväksemme Atlantiksen luonnon, rakennukset, värit, tuoksut, tavat, ja mysteerit sekä ihmiset. Hän osaa suuren kertomuksen taidon.

Jo lapsena Isiell hallitsee muista poikkeavia henkisiä kykyjä. Myöhemmin Isiell perustaa naisten armeijan, mutta juonittelun uhrina hän joutuu onnettomuuteen ja hän katoaa. Jännittävien käänteiden jälkeen Isiell päätyy avioon kuninkaan pojan ja sittemmin itse kuninkaan kanssa. Kaiken yllä lepää kuitenkin uhka Atlantiksen tuhosta, sillä ihmiset ovat unohtaneet jumalten lait ja luonnon kunnioituksen. Siksi Isiellin tiedemiesisän ja astrologin elämäntehtävänä on siirtää pyhiä esineitä ja tietoa turvaan mantereelta. Isiellissä on jännitystä, romantikkaa ja mystiikkaa.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Taru sormusten herrastaValtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1)Fullmetal Alchemist
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873